cicioc Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 se pastreaza tot ramane exact ca atunci cand e gata desenul .. mat . ... nu primeste luciu . honda shadow viking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 ms un rezervor de honda shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 foarte misto lucrarile mister cicioc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Pentru cine trece prin cluj. La Expo Transilvania mai sunt expuse pana sambata 5 iulie lucrarile de licenta de la UAD Cluj. Astea-s licenta mea: Aerograf pe tabla, 136x90cm. Lacuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Iulie 7, 2014 Share Postat Iulie 7, 2014 inca un rezervor de shadow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Iulie 13, 2014 Share Postat Iulie 13, 2014 Salut ! Am si eu o intrebare ce nu tine in mod direct de custom painting.....ci mai degraba de efectele ei legale. Eu am o mobra neagra...si ma bate gandul sa fac pe rezervor un set de flacari hot rod gri cu pinstripe rosu pentru evidentierea lor. Ma intereseaza daca asta inseamna si o trecere pe la rar pentru schimbarea adusa. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 salut! vreau sa fac asa ceva. identic, doar ca in loc de negru va fi gri si in loc de galben, rosu. cine m-ar putea ajuta? asta e motorul. vopsea am eu, rezervorul e de 30l. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 Nu Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 (editat) Multumesc ! Uite al meu. N-am avut nici o treaba cu autoritati. /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=896328 Mai multe poze: /index.php?/topic/674088-hd-dyna-corner/?p=3372184 Editat Iulie 15, 2014 de Phoenix79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valeriu Neicu Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Multumesc mult pentru info ! Deci in concluzie conteaza culoarea predominanta Uite al meu. N-am avut nici o treaba cu autoritati. /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=896328 Mai multe poze: /index.php?/topic/674088-hd-dyna-corner/?p=3372184 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rommel Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 felicitari ptr domnii @Zoli si @Cicioc, frumoase lucrari ...Acum daca aveti timp si placere va propun o tema ptr off-season, ptr ca trebuie sa bag panzer-ul meu la vopsit in iarna asta deci, el arata acum asa iar eu as vrea sa ii modific rezervorul , in sensul ca il voi lati asa cum este mai jos si ii voi ingloba voltmetrul si oilmetrul la fel ..iar apoi sa apara vopsit totul asa ....si bineinteles si un iron cross pe undeva ...ma rog ptr detalii mai putem vb pe privat sau la telefon....vreau sa apara ca si cum vopseaua , care va fi asemanatoare cu cea de acum sa fie exfoliata si sa se vada blindajul dar fara chestia cu gura de rechin...nu a avut wehrmachtul nici o treaba cu piese de teatru de astea ieftine....astept pe PM un raspuns cu privire la acest proiect care vreau sa fie cat mai aproate de corpul de armata Deutsches Afrikakorps...toate bune la toata lumea !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 o casca CAN-AM » Post actualizat in 19 Aug 2014 09:44 casca LUPEN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skija Postat Septembrie 5, 2014 Share Postat Septembrie 5, 2014 salut, spuneti-mi va rog, care ar fi pretul (si posibilitatea) de a imi face un rezervor de virago si 2 capace laterale cu EFECT DE RUGINA... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 ti-am lasat mesaj pe privat mai prezint o casca » Post actualizat in 06 Sep 2014 06:28. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 ti-am lasat mesaj pe privat mai prezint o casca » Post actualizat in 06 Sep 2014 06:28 . Frumoasa lucrare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 ms mult o vespa si o casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Daaa,mai lucrez si eu » Post actualizat in 26 Sep 2014 10:56 Si altele.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 Felicitari Zoli, imi plac casca cu banane si Old boy. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Septembrie 29, 2014 Share Postat Septembrie 29, 2014 Old Boyu' este facut cu foite de aur,de 24 K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 superb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Octombrie 24, 2014 Share Postat Octombrie 24, 2014 casca scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Noiembrie 11, 2014 Share Postat Noiembrie 11, 2014 pin-stripe face cineva pe la noi prin tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 12, 2014 Share Postat Noiembrie 12, 2014 Zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate