Badica Iulian Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Poate zice la inceput! apoi poate se indragosteste si ea de monstruletul R1 Editat Aprilie 1, 2016 de Badica Iulian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Mult noroc si asfalt uscat de bafta sigur are nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Badica Iulian Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Stand up comedy si ironie! Cunosc! Sfaturi pentru un incepator nu ai de la cine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Salutare; Care sunt simptomele cand is pe gata rulmentii din jug? Am inteles ca se cam duc la R1.. Asfalt uscat si multumesc pentru un eventual raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Salutare...imi poate explica si mie cineva,dc nu mai mi se aprinde stopul pe frana, atat la frana spate cat si la cea de fata?...tin sa mentionez ca am facut proba cu 2stopuri, originale amandoua...Yamaha r1 2004 multumesc!! Editat Aprilie 1, 2016 de abs1nt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Esti sigur ca nu este deja aprins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakk Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 (editat) Se cam duc la toate motocicletele in timp , pe franare aprope de oprire se simnte o trepidatie in ghidon , daca sti unde sunt se vad cum joaca , ultimile simptome sunt niste voblaje. Asfalt uscat si multumesc pentru un eventual raspuns Editat Aprilie 1, 2016 de jakk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Chiar inainte de oprire..daca trag maneta tare se aude un pok de vazut..nu se observa.discurile sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 (editat) Comanda-ti kitul de rulmenti si schimba-i. Cele conice. Editat Aprilie 2, 2016 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Comanda-ti kitul de rulmenti si schimba-i. Cele conice. ai ideie cat costa? ai tu de vanzare? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Salut, Dezmembreaza cineva un motor de rn19 unde as putea sa gasesc o oala de ambreiaj in stare buna si piesa din poza de mai jos? Placile si arcurile trebuiesc inlocuite si ele.. Deci as avea nevoie de un ambreiaj complet. Ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amstaff Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Second vei lua una care te va tine 2-3mii km. Comanda-ti una din Sua noua si mergi linistit. Vorbesc din experienta, probabil si altii iti vor spune la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Badica Iulian Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Salut baieti! Cum schimb si eu siliconul acela de protectie care este lipit pe rezervor? Trebuie incalzit cu feonul sau pur si simplu dizlipit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Incalzit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Badica Iulian Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Incalzit! Multumesc! » Post actualizat in 02 Apr 2016 15:09 Am vazut intr-un video care mi la dat tot un baiat amabil ca dupa lipiciul ramas se indeparteaza cu benzina . Benzina sper ca nu afecteaza vopseaua la modul luciu sau alte efecte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 2, 2016 Share Postat Aprilie 2, 2016 Sunt in cautare de R1 '07-08. Daca are cineva de vanzare sau cunoaste pe cineva care vrea sa vanda, astept pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Badica Iulian Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 Salut baieti! Vreau sa schimb becurile de pozitie dar nu reusesc sa le scot din far . Am scos gumele de sub ele si atat mai departe nu imi dau seama cum as putea sa le scot. Yamaha r1 rno4 din 2001. Daca ma poate ajuta cineva . Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 Salut, Dezmembreaza cineva un motor de rn19 unde as putea sa gasesc o oala de ambreiaj in stare buna si piesa din poza de mai jos? Placile si arcurile trebuiesc inlocuite si ele.. Deci as avea nevoie de un ambreiaj complet. Ceva sfaturi? Asta-i oala mica, cea cu probleme. Yamaha a schimbat part-number-ul. Si eu a trebuit s-o schimb, niturile aveau joc mare de tot. Comanda-ti noua. Daca te avantajeaza, www.ronayers.com, mai pui 31$ transportul in RO. Am adus vreo 4-5 pina acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 (editat) JAGI,de unde fac rost de un set de simernguri ulei furca OEM si un set de rulmenti conici pt al meu 2002? Editat Aprilie 3, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 JAGI,de unde fac rost de un set de simernguri ulei furca OEM si un set de rulmenti conici pt al meu 2002? +1 pentru rulmenti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Eu mi-am pus mai tot timpul rulmenti conici All Balls. Nu stiu daca sint cei mai buni, dar 10 000km au tinut dupaia. Cei cu bile deformeaza chiuvetele pe care se invirt bilele, la un moment se invirt ca un clicket. E si un risc cu cei conici, in caz de poc fiind mai rezistenti, in loc sa se sparga rulmentii, se rupe cadrul motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 am primit oferta de pret: -rulmenti conici JMT 150ron _simeringuri ulei OEM 98ron/set de rulmenit conici JMT nu stiu absolut nimic,calitativ vorbind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abs1nt Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Esti sigur ca nu este deja aprins? Da george...nu sta aprins.pana sa se intample faza asta cand tineam apasat frana doar sclipea si se oprea .... » Post actualizat in 04 Apr 2016 14:06 Esti sigur ca nu este deja aprins? Da george...nu sta aprins.pana sa se intample faza asta cand tineam apasat frana doar sclipea si se oprea .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamas_09 Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Am comandat rulmenti jug set/ all balls 100 lei.din cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 5, 2016 Share Postat Aprilie 5, 2016 http://olx.ro/oferta/yamaha-yzf-r1-rn19-2008-ID5VYHo.html De motoreta asta se stie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate