janel Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 Acu' stiu de ce insista DMW sa ramanem pana la mijlocul noptii: ca sa fie pupat de ''La multi ani'' de motocicliste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 poze...aici punem? vi si eu cu fo'2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 3, 2005 Share Postat Iunie 3, 2005 dmw era pe val Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 flagrant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Lupta intre "armurieri" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Inca una si ma duc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 la multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo5peb Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 La multi ani ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 L.M.A. dead man walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 No,hai si'aici: La Multi Ani! bah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 (editat) La multi ani... fotografule!! @ irascibil... nu crezi ca ai cam exagerat un pic? oricum o sa dispara toate topicurile in afara de una vad ca moderatorii dorm inca Editat Iunie 4, 2005 de Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 LMA d.m.w. Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 N'am exagerat,n'ai vazut ca de la 6 am furat din cascaval? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Macar sa se trezeasca mortu' inaintea adminilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 La Multi Ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 bah io m-am trezit!!!! ce-ai mancat mah aseara, iar ai visat urat!!! vezi cum rezolvi cu tufa shi ce a mai ramas din ea shit, asta cu tufa era din alt topic, scuze!!!!! acum am luat o pauza de somn, scurta, asha ca raspund doar la acest topic l la restul de 2,3,4,5,6,...27 mai incolo!!! mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 danke!!! cu poze de la bairamul de aseara revin mai tarziu, cand dau shi eu de un cablu serios, nu d-asta de dial-up de pe care scriu acum!!!! Avand in vedere ca e trecut de 12, putem deja sa-i uram un mare La multi ani!!, DMW-ului! Sa tra'esti , mah!! ( n-ai zis nik de asta in Etrusco ) mah juniorule, m-am rugat de tine sa stai pana se face 12 noaptea. daca te-ai grabit la grishuletzul cu laptic de acasa nu e vina mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_boy_jr Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 Sa traiesti mah DMW-ule !!!! Tot ce-ti doresti si la cati mai multi km pe doua roti fara incidente neplacute !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 La multi ani! Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 n-ai zis nik mai nemerncule!!! poate mai ramaneam si io, dar n-am stiut nik... sau nu ai vrut sa-ti stric si pozele astea? LMA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iunie 4, 2005 Share Postat Iunie 4, 2005 La multi ani, dementule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 s-a trezit da degeaba, ca in loc sa numewasca topicul LMA DMW.... here we go again cadoul nostru -- adica mai mult a lu calu shi mai putzin al meu --- pentru etrusco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 dmw-ul in armura lu uizi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 4, 2005 Autor Share Postat Iunie 4, 2005 elena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate