alygator Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Man,lasa-i daca pana acum nu si-au dat seama ca FB e o firma de 2lei,e treaba lor.Pot spune din propria experienta am avut FB un Leader am mers 1500km si e gata.L-am vandut,acum e la altu care l-o dus la service la Brasov Nu e frumos ce ai facut . Asa i-am facut si eu unuia cu o Dacia GT care se oprea in mijlocul drumului cand imi era lumea mai draga si o data am vrut sa ii dau foc. Norocul meu a fost ca am reusit sa i-o vand unui tip cu care m-am intalnit acum o luna si la sfarsitul conversatiei dupa ce mi-a zis ca nu o mai suporta a zis: ''Asta e...intr-o afacere mereu exista un hot si un prost'' . Aproape ca m-a bufnit rasul,dar m-am abtinut deoarece si eu fusesem pacalit la randul meu. De atunci am renuntat la masina si am trecut la ''bicicleta cu motor'',hotarare pe care nu o voi regreta niciodata. M-am cam abatut de la subiect,dar ma rog...Ce se mai aude de aceasta lacusta ? E cineva pe aici care s-a riscat sa cumpere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Nu e frumos ce ai facut . Asa i-am facut si eu unuia cu o Dacia GT care se oprea in mijlocul drumului cand imi era lumea mai draga si o data am vrut sa ii dau foc. Norocul meu a fost ca am reusit sa i-o vand unui tip cu care m-am intalnit acum o luna si la sfarsitul conversatiei dupa ce mi-a zis ca nu o mai suporta a zis: ''Asta e...intr-o afacere mereu exista un hot si un prost'' . Aproape ca m-a bufnit rasul,dar m-am abtinut deoarece si eu fusesem pacalit la randul meu. De atunci am renuntat la masina si am trecut la ''bicicleta cu motor'',hotarare pe care nu o voi regreta niciodata. M-am cam abatut de la subiect,dar ma rog...Ce se mai aude de aceasta lacusta ? E cineva pe aici care s-a riscat sa cumpere ? alygator de unde esti din valcea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alygator Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Da . De ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 gata te stie...te-ai ars de la viata:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Cititi comenturile la video.Prinde 140 cu pasager si 160 fara spunem si mie cand schimbi treptele..trebe sa apesi un ambreaj ceva?sau decat bagi in viteaza si acelerezi?lasam si mie t rog raspund ca o sam iau si eu la sfarsitu luni.. e de la alt video tot cu first bike speed =)) Editat Iunie 13, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Da . De ce ? si io tot din valcea sunt. nu ti`am vazut cbr`u prin oras. ce culoare e al tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alygator Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 E cu albastru si portocaliu(Repsol). Probabil nu mai vazut din cauza faptului ca sunt din Calimanesti si umblu mai mult pe acolo. Eu te-am vazut de cateva ori prin oras cu motocicleta ta(daca e cea din poza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 E cu albastru si portocaliu(Repsol). Probabil nu mai vazut din cauza faptului ca sunt din Calimanesti si umblu mai mult pe acolo. Eu te-am vazut de cateva ori prin oras cu motocicleta ta(daca e cea din poza). l`ai luat cumva de la un baiat din oras de aici ? ca am un prieten tot cu repsol si il avea de vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) dupa mine e o combinatie intre fb concorde(15cp cit ati vrea sa fuga?!!!) si o honda nsr. 125cmc. desii uite nsr-ul cum arata. asta e: Editat Iunie 15, 2008 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alygator Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 l`ai luat cumva de la un baiat din oras de aici ? ca am un prieten tot cu repsol si il avea de vanzare. Cred ca zici de Decebal ca el isi vindea motorul(CBR 125 Repsol) anul trecut,dar nu il am de la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Cred ca zici de Decebal ca el isi vindea motorul(CBR 125 Repsol) anul trecut,dar nu il am de la el. lasa`mi si mie id tau ca ii sticam omului topicu. poate ne intalnim la o plimbare ca nu am cu cine sa ma plimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 este un first bike copie dupa yzf r125:D:D (nu stiu daca s-a scris si mai sus, nu dati cu pietre, nu am citit topicu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 este un first bike copie dupa yzf r125:D:D (nu stiu daca s-a scris si mai sus, nu dati cu pietre, nu am citit topicu ) Prosti, cand am vazut eu modelul asta la First Bike, R125 nu era fabricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Prosti, cand am vazut eu modelul asta la First Bike, R125 nu era fabricat. ma nu stiu acum, asa mi-a zis un tip care stie pe unu cu un firs bike ca asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 cum plm sa fie copie dupa r125 cand anu trecut a deschis cineva topic cu unu si ii zicea RONIN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frystail Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 (editat) poate sa imi spuna si mie cineva ce e asta ?nu gasesc nmk despre ea pe google...pare ceva chinezeasca..sau RONIN de-aia sau cum ii zice.. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto salut.aia din poza este un first bike..care de fapt este o copie dupa o motocicleta unguresca sau asa ceva..cauta pe google "phoenix speed max 125" si inca ceva..este mai ieftina aia ungureasca ...o gasesti la 1200 euro cred noua.si era si transportu gratuit..nush daca doar la ei in tara sau nu..oricum tot te ajunge mai ieftin.noroc:) Editat Iunie 19, 2008 de frystail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Bai , chiar e ungureasca ? Vedeti ca pe site scrie in ceha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomek Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 poate cinejii sunt mai avansati ca noi si prevad viitorul de asta au facut-o copie dupa r125:laugh: :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 Se pare ca ai dreptate. Uitati minunatia ungureasca aici: http://www.phoenix.moto-berza.com/ aia e ronin aia de care zic eu...a deschis acum 1 an 2 cineva topic cu ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sonny29 Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 aia e ronin aia de care zic eu...a deschis acum 1 an 2 cineva topic cu ea... sincer eu am o motocicleta de asta.. merge super.. intradevar are motorul schimbat.. acuma e de honda.. si daca schimbi una alta pe ea.. chiar e ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 (editat) Va spun eu...e praf. Si mai e un model la First Bike se numeste : Concorde de 150 cc - replica Honda CBR 125. Acest model, cred eu, s-a vrut a fi o copie Aprilia Rs 125 2006-2010, dar a iesit ceva urat. Singurul + este ca are frana fata cu dublu disc. Aceste modele sunt toate la fel sub diverse embleme si brand uri. Editat Aprilie 30, 2010 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate