shin Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Eu tot sustin ca daca mi-o stickeresc, trece drept monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Eu tot sustin ca daca mi-o stickeresc, trece drept monster Si eu sustin sa nu mai postezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ziceam eu ca ducati e un malder de fiare si cablaraie, pana am vazut motopartza ta, shinule. si mi-am dat seama cat de mult greseam...lasa topicul oamenilor in pace si scrie la reconditionari sau fiare vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Si eu sustin sa nu mai postezi aici Doar tu ai voie, ca esti fata, nuh ? ziceam eu ca ducati e un malder de fiare si cablaraie, pana am vazut motopartza ta, shinule. si mi-am dat seama cat de mult greseam...lasa topicul oamenilor in pace si scrie la reconditionari sau fiare vechi. Vine ea caldura si-ti arat ce face fieru' meu vechi in comparatie cu jucarica ta noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Doar tu ai voie, ca esti fata, nuh ? Vine ea caldura si-ti arat ce face fieru' meu vechi in comparatie cu jucarica ta noua Haide bre, eu nu am zis niciodata ca vreau sa postez aici,tu ma faci sa fac asta ..... Eu vreau doar sa-i citesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Haide bre, eu nu am zis niciodata ca vreau sa postez aici,tu ma faci sa fac asta .....Eu vreau doar sa-i citesc Iti sunt dragi monsteristii, nuh? Admit it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 shinule, decat sa ma dau cu tine, mai bine singur...you bad karma... Shinule, revin, nu mai strica topicul monsteristilor. numai eu am voie sa ma cert cu ei am aprobare de la El Lider Maximo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 mai, ele arata ok dar cred ca ideea era sa mearga pe recomandarea noastra, nu? adica omul e plecat din tara si vrea ca cineva care se pricepe sa-i zica bai, cumpara pe asta ca e ok. de-aia zic ca e de preferat sa fie din bucuresti motorul si sa il cunoasteti si voi. si kinderu dadea motoru parca si mai erau cateva oferte. la modul asta a apelat maria la noi. thx guys salutare, astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Iti sunt dragi monsteristii, nuh? Admit it daca ai fi citit mai atent ,ai fi vazut ca am recunoscut deja cateva pagini mai in urma.. dar,deh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! IA CARATI-VA DE PE FORUMUL ASTA CU DISCUTIILE VOASTRE DE C...T !!!!!!!!! NU ARE NIMENI CHEF SA VA CITEASCA POSTARILE ! MUTATI-VA LA POLIZOARELE VOASTRE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 a lu kinderu e perfect. a pus anunt cu el la 2.700 chiar azi. eu am fost cu kinderu in mai multe ture si pot garanta ca monsterul lui e perfect. are toate consumabilele schimbate recent, inclusiv caucioacele. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto salutare, multumesc pt sustinere.... daca vin monsterul , dau avansul spre un leasing la un M1100 silver ... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! IA CARATI-VA DE PE FORUMUL ASTA CU DISCUTIILE VOASTRE DE C...T !!!!!!!!! NU ARE NIMENI CHEF SA VA CITEASCA POSTARILE ! MUTATI-VA LA POLIZOARELE VOASTRE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salutare,multumesc pt sustinere.... daca vin monsterul , dau avansul spre un leasing la un M1100 silver ... ia-l alb BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! IA CARATI-VA DE PE FORUMUL ASTA CU DISCUTIILE VOASTRE DE C...T !!!!!!!!! NU ARE NIMENI CHEF SA VA CITEASCA POSTARILE ! MUTATI-VA LA POLIZOARELE VOASTRE !!!!! coco, nu prea esti tolerant, ma mir!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salutare,astept oferte eu i-am trimis anuntul tau cu recomandarile de rigoare. sa vedem ce se hotaraste omul, daca nu mai incercam si cu cel de la andu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! IA CARATI-VA DE PE FORUMUL ASTA CU DISCUTIILE VOASTRE DE C...T !!!!!!!!! NU ARE NIMENI CHEF SA VA CITEASCA POSTARILE ! MUTATI-VA LA POLIZOARELE VOASTRE !!!!! Și cu asta s-a dus pe apa sambetei pacea si armonia de pe canapea... Bad boy COCO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 pai dupa cateva zile in care nu s-a scris nimic, normal ca urma un scandal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ia-l alb :laugh: salut, pt M1100 se fabrica pe culoarile : silver, rosu si negru la 12000e, iar pt M1100S exista doar culorile rosu si alb pt modesta suma de 14000... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salut,pt M1100 se fabrica pe culoarile : silver, rosu si negru la 12000e, iar pt M1100S exista doar culorile rosu si alb pt modesta suma de 14000... ce mai conteaza 2000 de euri in sus in jos...alb sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 kindere, mai stai un pic fratioare, ca sigur o sa ieftineasca si astia ducatiurile, pe fond de criza economica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Monsteristule !! In urma statisticilor toate companiile moto au avut minus sau zero profit mai putin Ducati care a avut un profit pe 2008 de 25%. Pentru hobby-uri se vor gasi lovele intotdeauna!! Nu asa multi dar se vor cheltui ceva bani asa ca , cu ieftineala mai subtire ............. Editat Ianuarie 27, 2009 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Monsteristule !! In urma statisticilor toate companiile moto au avut minus sau zero profit mai putin Ducati care a avut un profit pe 2008 de 25%. Pentru hobby-uri se vor gasi lovele intotdeauna!! Nu asa multi dar se vor cheltui ceva bani asa ca , cu ieftineala mai subtire ............. e cred totusi ca vor si neste reduceri si oferte...dar dupa ce incepe sezonu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Ba MO ofertele se fac iarna. In sezon canci Și cu asta s-a dus pe apa sambetei pacea si armonia de pe canapea... Bad boy COCO! Stricau armonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Stricau armonia merem la terapie, de baut, in grup...sa vezi atunci harmonie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) bah lautarilor, ce tot atata labareala pe aici. sa va zic ce am patit eu azi la garaj. desfacui si eu suportul de tobe si scarite de pe stanga, adica ala care tine si schimbatorul de viteze. ei bine, mobra era pe cric si cand am desfacut ultimul surub din cele patru, adica unul de jos, mi-a venit dracu motoreta peste mine. in prostia mea, nu mi-am dat seama ca e al doilea surub de la cric. s-a pravalit mobra peste mine, m-am speriat monstruos, am facut niste zghiridumbe si l-am pus instant la loc. deci, mare bagare de seama, daca va mananca in chur sa curatati pe acolo, puneti mobra pe un stander, capisci? de fapt, nici nu stiu de ce va zic prostiile astea, voi oricum nu va curatati mobrele pe acolo, ci doar la suprafata, corect? hai nu va suparati pe mine, am glumit. Editat Ianuarie 27, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Stricau armonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 alexutzza, bai pitzi, eu te las sa bati campii aici, dar nu mai folosi moace de alea. scrie si tu ceva, orice, numa moace sa nu bagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate