Sari la conținut

Monster Lounge

Postări Recomandate

cai verzi... nici pe departe, ia de vezi ultimele pagini de pe acest mirific topic Âşi mai e ceva vreme de iarnă... la cum se arată starea lucrurilor s-ar putea să se lase cu mortăciuni

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai daca ai ficat de plastic si stomac de inox, cu placere :yikes:

nu mai am ficat... l'am pierdut la un de palinca, iar stomacul l'am custom made, facut cu aerografu'...

Link spre comentariu

asta a fost printre primele review-uri de monster pe care le-am vazut si care m-au facut sa-mi dores monster. dincolo de faptul ca-mi placea cum arata de ma c&*$ pe mine de fiecare data.

cand eram in Galati si aparuse primul monster (si primul pe care l-am vazut de-aproape). un monster albastru care pleca primul de la semafor de fiecare data (deh, aia remarcam eu pe-atunci) si suna de tremura pamantul. dincolo de faptul ca mi se parea extrem de musculoasa fata de alte motorete din oras. asta creca era prin 2000. oricum, frumoase motoare :yikes:

post-23275-1232583852_thumb.jpg

Link spre comentariu

E clar...motocicleta cu c**ie.

Eu am vazut in Motorrad prin '94 cred, prima data o reclama si cu toate ca pe vremea aia eram preocupat de choppere, imaginea de "bulldog devastator"....(reclama era cu un monster pe o sosea desertica, iar pe margine tot felu de motare dezmembrate) ma ...rupt, am ramas cu sechele :yikes: .

Opera de arta!

Link spre comentariu

ala era christian pfeiffer? stiam ca se dadea cu monster inainte dar nu stiam ca s2r. oricum nu m-am uitat la detalii cine e etc. mi s-a parut un baiat care se da misto cu motoru.

atunci luati de-aici un monster facuit cinstit dar misto

Link spre comentariu

bai copii, madalina, fata cu monsterul argintiu, e nevoita sa vanda motocicleta. daca stiti pe cineva doritor, dati de veste aici sau sunati-l pe andu. motocicleta este intr-o stare excelenta, pretul se stabileste la fata locului.

Link spre comentariu

bai copii, madalina, fata cu monsterul argintiu, e nevoita sa vanda motocicleta. daca stiti pe cineva doritor, dati de veste aici sau sunati-l pe andu. motocicleta este intr-o stare excelenta, pretul se stabileste la fata locului.

as fi interesat de S4 al sotului!! nu e for sale?? :scratch:

Link spre comentariu

bai pisi, baiatul ala misto este christian pfeiffer, mare om, mare caracter. orice ducatist ar trebui sa-l stie.
ala era christian pfeiffer? stiam ca se dadea cu monster inainte dar nu stiam ca s2r. oricum nu m-am uitat la detalii cine e etc. mi s-a parut un baiat care se da misto cu motoru.

auzi mah...pe Pfeiffer ar trebui sa l visezi ca monsterist "cine esti".Pentru asta trebuie sa faci urgent o spalare grava cu bere pe canapea. :scratch:

Nu i nimic d'asta ne cunostem...sa te invatam.=))

Treci la colt si joaca te cu bilele negre :D

Link spre comentariu

tu ce te bagi mah? video-urile cu pfeiffer pe monster pe care le stiam nu erau cu s2r. si io n-am bile negre. am mingi de golf

diseara pe unde ne inghesuim? sau ne pastram pentru maine la buggy? :scratch:

si scoate aprilia aia de la avatar :D

Link spre comentariu

diseara pe unde ne inghesuim? sau ne pastram pentru maine la buggy? :scratch:

si scoate aprilia aia de la avatar :P

propune o biblioteca pentru cursuri...si o sa-ti povestesc acolo care e faza cu aprilia :D

Editat de ZaiR
Link spre comentariu