Mo Weed Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 oileo... făceam Âşi io un ban, că monster e în famelie, îl luam cu împrumut , je are gânduri mai înalte decât un "italiano vero", Âştii prea bine asta. ... think, două fete pt voi, un băiat pt noi ..ieÂşeau ceva bani de pe urma lor cred ca astia doi se cam plictisesc singuri de le zboara gandu la cai verzi pe pereti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 iti iei tu monster, dar daca te bagi in afacere il pierzi pe monsterist. ce uameni.... e business dom'le - combinam placutul cu utilul, parca asa se zicea nici eu nu ma bag in seara asta, am bagat doua nopti ale si ma resimt. dar poate in weekend ne vedem si noi pe anu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 cai verzi... nici pe departe, ia de vezi ultimele pagini de pe acest mirific topic Âşi mai e ceva vreme de iarnă... la cum se arată starea lucrurilor s-ar putea să se lase cu mortăciuni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pai ia ziceti mah, facem o adunare vineri sau sambata printr-o carciuma sau la cineva acasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek_mah Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pai ia ziceti mah, facem o adunare vineri sau sambata printr-o carciuma sau la cineva acasa ? daca primiti membrii noi, ma bag si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pai daca ai ficat de plastic si stomac de inox, cu placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek_mah Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pai daca ai ficat de plastic si stomac de inox, cu placere nu mai am ficat... l'am pierdut la un de palinca, iar stomacul l'am custom made, facut cu aerografu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 i-auzi blondule! bravo monser. bravo. pai sa radem o tuiculita atunci cu prima ocazie. ia ziceti mah flacai, in iron city sau pe la noi? haaaaaaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Iron City sau Hanu' cu Tei!!! Fara vizite la domiciliu ca iar adorm ! Sambata da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 pai atunci hai sa fie iron city ca e gasca mobrista mai multa. poate va bagati la un caraoc maine seara la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Cel mai bun review: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 asta a fost printre primele review-uri de monster pe care le-am vazut si care m-au facut sa-mi dores monster. dincolo de faptul ca-mi placea cum arata de ma c&*$ pe mine de fiecare data. cand eram in Galati si aparuse primul monster (si primul pe care l-am vazut de-aproape). un monster albastru care pleca primul de la semafor de fiecare data (deh, aia remarcam eu pe-atunci) si suna de tremura pamantul. dincolo de faptul ca mi se parea extrem de musculoasa fata de alte motorete din oras. asta creca era prin 2000. oricum, frumoase motoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) inca niste clipe faine cu monster Editat Ianuarie 22, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 E clar...motocicleta cu c**ie. Eu am vazut in Motorrad prin '94 cred, prima data o reclama si cu toate ca pe vremea aia eram preocupat de choppere, imaginea de "bulldog devastator"....(reclama era cu un monster pe o sosea desertica, iar pe margine tot felu de motare dezmembrate) ma ...rupt, am ramas cu sechele . Opera de arta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 ce zi linistita pe canapea, de mult nu a mai fost asa se pare ca ducatistii in sfarsit au avut de munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 sau au fost mahmuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 de pe la garajul monsteristic ce te lafai liviule pe vaca mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Ce e mai baieti nu aveti destinatie de weekend veniti la tara la ploiesti plus ca am gasit si cheia de la beci pentru detalii contactatil pe zair pentru nelamuriri pe mine bateriile incarcate si voie buna sa aveti ...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 altu fara somn. poate reusim o schema si ne vedem in weekend. cand se intorc ai tai mah? si un video misto cu un baiat pe s2r http://www.youtube.com/watch?v=rPHgznPSCNA...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 bai pisi, baiatul ala misto este christian pfeiffer, mare om, mare caracter. orice ducatist ar trebui sa-l stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 ala era christian pfeiffer? stiam ca se dadea cu monster inainte dar nu stiam ca s2r. oricum nu m-am uitat la detalii cine e etc. mi s-a parut un baiat care se da misto cu motoru. atunci luati de-aici un monster facuit cinstit dar misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2009 bai copii, madalina, fata cu monsterul argintiu, e nevoita sa vanda motocicleta. daca stiti pe cineva doritor, dati de veste aici sau sunati-l pe andu. motocicleta este intr-o stare excelenta, pretul se stabileste la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 bai copii, madalina, fata cu monsterul argintiu, e nevoita sa vanda motocicleta. daca stiti pe cineva doritor, dati de veste aici sau sunati-l pe andu. motocicleta este intr-o stare excelenta, pretul se stabileste la fata locului. as fi interesat de S4 al sotului!! nu e for sale?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 si un video misto cu un baiat pe s2rhttp://www.youtube.com/watch?v=rPHgznPSCNA...feature=related bai pisi, baiatul ala misto este christian pfeiffer, mare om, mare caracter. orice ducatist ar trebui sa-l stie. ala era christian pfeiffer? stiam ca se dadea cu monster inainte dar nu stiam ca s2r. oricum nu m-am uitat la detalii cine e etc. mi s-a parut un baiat care se da misto cu motoru. auzi mah...pe Pfeiffer ar trebui sa l visezi ca monsterist "cine esti".Pentru asta trebuie sa faci urgent o spalare grava cu bere pe canapea. Nu i nimic d'asta ne cunostem...sa te invatam.=)) Treci la colt si joaca te cu bilele negre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 tu ce te bagi mah? video-urile cu pfeiffer pe monster pe care le stiam nu erau cu s2r. si io n-am bile negre. am mingi de golf diseara pe unde ne inghesuim? sau ne pastram pentru maine la buggy? si scoate aprilia aia de la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate