coco_monster Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 (editat) Mu iutza S4r ce are? Editat Ianuarie 26, 2009 de coco_monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Mu iutza S4r ce are? M-am linistit, gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Mu iutza S4r ce are? ce mah?? gata, te-ai plictisit sau ti s-a urat cu binele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 ia ziceti mah baieti, o ajutam pe fata asta sa gaseasca un monster la aprox 2800 de euro mai bun decat cel pe care l-a vazut shrek si nu pare chiar afacere buna? marim randurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Vreau forta multa :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 sa faca wheely la relanti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) sebica, de astea doua ce zici? http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Editat Ianuarie 27, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 mai, ele arata ok dar cred ca ideea era sa mearga pe recomandarea noastra, nu? adica omul e plecat din tara si vrea ca cineva care se pricepe sa-i zica bai, cumpara pe asta ca e ok. de-aia zic ca e de preferat sa fie din bucuresti motorul si sa il cunoasteti si voi. si kinderu dadea motoru parca si mai erau cateva oferte. la modul asta a apelat maria la noi. thx guys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malediktus Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Caut tobe sport pt Ducati Monster 600 email balazs_bendeguz@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) a lu kinderu e perfect. a pus anunt cu el la 2.700 chiar azi. eu am fost cu kinderu in mai multe ture si pot garanta ca monsterul lui e perfect. are toate consumabilele schimbate recent, inclusiv caucioacele. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Editat Ianuarie 27, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 pai hai ca-i zic fetei si sa vedem ce se hotaraste omul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Mai e si monsterul ala rosu de la andu care si ala e tipla......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Eu tot sustin ca daca mi-o stickeresc, trece drept monster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Eu tot sustin ca daca mi-o stickeresc, trece drept monster Si eu sustin sa nu mai postezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ziceam eu ca ducati e un malder de fiare si cablaraie, pana am vazut motopartza ta, shinule. si mi-am dat seama cat de mult greseam...lasa topicul oamenilor in pace si scrie la reconditionari sau fiare vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Si eu sustin sa nu mai postezi aici Doar tu ai voie, ca esti fata, nuh ? ziceam eu ca ducati e un malder de fiare si cablaraie, pana am vazut motopartza ta, shinule. si mi-am dat seama cat de mult greseam...lasa topicul oamenilor in pace si scrie la reconditionari sau fiare vechi. Vine ea caldura si-ti arat ce face fieru' meu vechi in comparatie cu jucarica ta noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Doar tu ai voie, ca esti fata, nuh ? Vine ea caldura si-ti arat ce face fieru' meu vechi in comparatie cu jucarica ta noua Haide bre, eu nu am zis niciodata ca vreau sa postez aici,tu ma faci sa fac asta ..... Eu vreau doar sa-i citesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Haide bre, eu nu am zis niciodata ca vreau sa postez aici,tu ma faci sa fac asta .....Eu vreau doar sa-i citesc Iti sunt dragi monsteristii, nuh? Admit it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 shinule, decat sa ma dau cu tine, mai bine singur...you bad karma... Shinule, revin, nu mai strica topicul monsteristilor. numai eu am voie sa ma cert cu ei am aprobare de la El Lider Maximo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 mai, ele arata ok dar cred ca ideea era sa mearga pe recomandarea noastra, nu? adica omul e plecat din tara si vrea ca cineva care se pricepe sa-i zica bai, cumpara pe asta ca e ok. de-aia zic ca e de preferat sa fie din bucuresti motorul si sa il cunoasteti si voi. si kinderu dadea motoru parca si mai erau cateva oferte. la modul asta a apelat maria la noi. thx guys salutare, astept oferte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Iti sunt dragi monsteristii, nuh? Admit it daca ai fi citit mai atent ,ai fi vazut ca am recunoscut deja cateva pagini mai in urma.. dar,deh.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! IA CARATI-VA DE PE FORUMUL ASTA CU DISCUTIILE VOASTRE DE C...T !!!!!!!!! NU ARE NIMENI CHEF SA VA CITEASCA POSTARILE ! MUTATI-VA LA POLIZOARELE VOASTRE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 a lu kinderu e perfect. a pus anunt cu el la 2.700 chiar azi. eu am fost cu kinderu in mai multe ture si pot garanta ca monsterul lui e perfect. are toate consumabilele schimbate recent, inclusiv caucioacele. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto salutare, multumesc pt sustinere.... daca vin monsterul , dau avansul spre un leasing la un M1100 silver ... BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! IA CARATI-VA DE PE FORUMUL ASTA CU DISCUTIILE VOASTRE DE C...T !!!!!!!!! NU ARE NIMENI CHEF SA VA CITEASCA POSTARILE ! MUTATI-VA LA POLIZOARELE VOASTRE !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salutare,multumesc pt sustinere.... daca vin monsterul , dau avansul spre un leasing la un M1100 silver ... ia-l alb BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !! IA CARATI-VA DE PE FORUMUL ASTA CU DISCUTIILE VOASTRE DE C...T !!!!!!!!! NU ARE NIMENI CHEF SA VA CITEASCA POSTARILE ! MUTATI-VA LA POLIZOARELE VOASTRE !!!!! coco, nu prea esti tolerant, ma mir!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 salutare,astept oferte eu i-am trimis anuntul tau cu recomandarile de rigoare. sa vedem ce se hotaraste omul, daca nu mai incercam si cu cel de la andu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate