niculae Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 MonsterLoungeTV, prezinta: prima iesire cu Varanu' (dezastru!) Filmat de gunix. Dati click si uitati-va la el pe youtube, e HQ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 fraticule, esti genial ma. daca as avea bani te-as ineca in bere. brava mah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Trebuie sa ne apucam de proiectul ala cu toti monsteristii, putem incepe chiar de azi sa filmam pe la garaj . Sa fim noi sanatosi , sa avem ce filma/monta/bea, drum curat si liber si sa vina in p*lile noastre odata primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 liviule, cine a mai fost de la voi la operatiunea moj craciunii, ca ma uitam acusi pe filmulete. ati fost 4 sau 5? tu, coco, si mai cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 eu, coco, chircone (cu monsterul lu nicu) si son, adica ala micu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) Liviu, Coco, fiul lui Coco (aka p1tik), userul DomnulK, (Andrei il cheama,cu monsteru' meu) si nu stiu daca au mai fost si altii cu monstere... , bine ca nu au mai raspuns si altii... Editat Ianuarie 30, 2009 de ripp3r07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 nicule, eÂşti tare bre!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 MonsterLoungeTV, prezinta: prima iesire cu Varanu' (dezastru!)Filmat de gunix. Dati click si uitati-va la el pe youtube, e HQ. Nicu leaga casca si liviu poart o ce exemplu dai la tineret... .......Bafta baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 nicule esti criminal, brava bre cumpat, fi mai cumpatat si poarta draq casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 misto filmulet. brava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 diseara, iron?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 eu, coco, chircone (cu monsterul lu nicu) si son, adica ala micu. d-asta ca ma uitam la filmuletu lu` nicu, si imi aduceam aminte de monsteru` lui, dar pe el nu imi aduceam aminte sa il fi vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceman Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Buna seara, acu vazui si eu filmuletul cu dansul vostru si ati fost super tari, bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 noi plecam acu spre iron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Am gasit o poza interesanta pe net ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 urata cu spume cu roata aia groasa pe fata. si tre sa-ti pui mintea frate sa uratesti in alu asta o motoreta asa misto. PS: telelica, ai facut ochi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 urata cu spume cu roata aia groasa pe fata. si tre sa-ti pui mintea frate sa uratesti in alu asta o motoreta asa misto. PS: telelica, ai facut ochi? nu i-am inchis niciodata my friend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 mah tu esti epure si un filmulet furat de la motorete de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Am gasit o poza interesanta pe net ... pe genu..tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Am gasit o poza interesanta pe net ... Clar greseala de proiectare!!! La 996 atasu' tre sa fie pe stanga pentru monobratu' spate. Altfel cam asa arata Berceniu' in Decembrie si asa in Ianuarie Inca un filmulet despre ceva frumos http://www.myvideo.de/watch/812023/Ducati_...er_600_Roadtest Editat Ianuarie 31, 2009 de tetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Inca un filmulet http://www.myvideo.de/watch/812023/Ducati_...er_600_Roadtest Mai tetea, nu prea mai esti la curent cu barfa de pe canapea, a mai fost pus filmuletu' cu moșulică! Facem ceva maine, un gratar, o plimbare rapida cu trinu' pe la munte/mare, o iesire cu mobrele daca e uscat... ? Haideti cu idei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tetea Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mai tetea, nu prea mai esti la curent cu barfa de pe canapea, a mai fost pus filmuletu' cu moșulică! Pai cam fusese scos de pe youtube de ceva timp asa ca eram si eu fericit ca l-am gasit altundeva. Acu' de, nu mai pot sa-l sterg. Lasa ca beau o bere pentru greseala asta!!! Despre maine poate doar prin capitala Romaniei ceva ca nu am motocicleta disponibila ... inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Astept pareri despre stilul de pilotaj ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Mama ce stie baiatul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Pai cam fusese scos de pe youtube de ceva timp asa ca eram si eu fericit ca l-am gasit altundeva. Acu' de, nu mai pot sa-l sterg. Lasa ca beau o bere pentru greseala asta!!!Despre maine poate doar prin capitala Romaniei ceva ca nu am motocicleta disponibila ... inca! opa...a inviat tetea...unde fusasi ma pana acu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate