DomnulK Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 unde v-ati plimbat bre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) asta pentru ca alcoolul din sange nu dispare tac-pac! erau 5 - maximum maximumului 10 paie de cartof in fiecare farfurie, aproape un cartof intreg la patru oameni! nu ati vazut voi bine ca aveti mintile incetosate! Editat Februarie 8, 2009 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Eee.. acum nu mai conteaza asa mult, am dat 4.8 RON pe ei!? Am dat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 sper ca ati luatara si restul de la 5 lei inapoi, sau ati avut marunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 sa mor daca mai inteleg ceva... ce cartofi ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 probabil si-au luat teapa la cartofi pe undeva unde au mancat. dupa teoria relativitatii sutei de grame de garnitura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) prajiti.... ma refer la cartofi. Editat Februarie 8, 2009 de DomnulK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 mancat cinci mici a cate 2,50 ron si una portie cartofi a 4,80 ron. basca paine, basca mustar. ideea e ca aceasta portie de cartofi era nesimtit de mica, adica erau cartofi pe langa mici cat i-ai lua o data in furculita (nu ca as manca eu cu furculita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Mădă a fost cea mai dezamăgită pentru că noi , ca "românii proști", nu ne-am luat restul de 2 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 mananci chacat nicule, era vorba de 7,50 ron rest, nu 2 ron. eu de obicei ma revolt cand sunt tras in phula, dar de data am fost linistit, eram cu motocicleta, cu baietii, cu fumeia, ma simteam bine, berea fara alcool era chiar buna, imi tiuiau un pic urechile de la tobe, in rest totul era oooooooooooooookei. apropo, vand tobe termignoni carbon pentru monster. ma doare capu' de la ele, faceti o oferta, ca nu mai suport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Pai eu nu am lasat 7.5 RON, am lasat 2(doi!) lei! Deci s-ar putea spune ca si ea a lasat spaga . Hai sa lasam treaba asta ca ne iau monsteristii la bataie si nici macar nu mai e amuzant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceman Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Buna dimineata monsteristilor, ma bag si eu in seama, dar sambata am constat ca am ca vecin de cartier un monsterist. Asa ca cine se simte ca sta prin Damaroaia sau Bucurestii Noi???? Multe salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 am impresia ca e vorba de andrei, kindaru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iceman Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Si cum a fost iesirea, v-ati bucurat de soarele din week-end??? Eu ma bucurai spaland masina si admirand motoretele care treceau, in special mostrul negru, frumos domne frumos. Multa bafta si asfalt uscat sa aveti, poate ne-om vedea si noi la Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 bai astia, cand reluam si noi intalnirile de la academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 bai astia, cand reluam si noi intalnirile de la academie? cand om avea toti permis sambata m-am cam zgariat pe ochi cand am vaz vremea de afara si miliardele de motoare .. da .. noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 cand om avea toti permis sambata m-am cam zgariat pe ochi cand am vaz vremea de afara si miliardele de motoare .. da .. noi sa fim sanatosi Buiei ieu sambata imi recapat plasticul si cred ca si un s2r odata cu el ma roade palma, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 bai astia, cand reluam si noi intalnirile de la academie? De ce ma ori vrei sa mai faci o iesire pan la mare ca sambata asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 stefane, tu nu mai ai motocicleta? ca nici la bloc, nici la garaj nu e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 bai astia, cand reluam si noi intalnirile de la academie? Dupa ce-mi vopsesc eu casca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan_Sv650sf Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 stefane, tu nu mai ai motocicleta? ca nici la bloc, nici la garaj nu e. is p la unu prin titan cu ea, o aduc maine la garaj ca cica s a bashit mireasa la capitolul vreme saptamana asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 in seara asta m-am dat nitel cu agent orange si e ok pe jos. mai bine decat ma asteptam tinand cont de frigul de afara. de maine o indesam la loc in garaj ca astia anunta ploi si mai rau, ninsori. cristi, ce-ti faci mah la cascheta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) nu are legatura cu monsteria, dar e impresionant. merita vazut. http://www.metacafe.com/watch/yt-FJ6E3cShc...raymond_feddema Editat Februarie 11, 2009 de monsteristu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 in seara asta m-am dat nitel cu agent orange si e ok pe jos. mai bine decat ma asteptam tinand cont de frigul de afara. de maine o indesam la loc in garaj ca astia anunta ploi si mai rau, ninsori. cristi, ce-ti faci mah la cascheta? E ok , asteptam vopseaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 fa-ti ceva obscen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate