Mo Weed Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 de sa fiu invidios bre? ieo m-apuc sa resuscitez 2 mobre care au functionat fara probleme zeci de ani, n-am timp de invidii! si n-am numa' "chinezarii"! cand imi arati si mie mobrele alea?...sa ma minunez si eu ...vorbesc serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 cand imi arati si mie mobrele alea?...sa ma minunez si eu ...vorbesc serios pai tomna ce le-am bagat in dormiteur! ca -s batrane si tre' sa stea la cald. de vazut, enitaim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 ua astia, eu cu niculae ne lasam un pic pe canapea (la propriu), adica suntem in fata blocului si mai bibiblim la mobre. care se simte valabil la baut bere, este asteptat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 blondule, te-am vazut astazi pe la universitate cu mobra noua. bai, da un numar mai mare nici ca muteau sa-ti dea. frumusica italianca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 uite cu ce ne mai ocupam zilelele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 pentru comenzi /index.php?...p;#entry1778143 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 blondule, te-am vazut astazi pe la universitate cu mobra noua. bai, da un numar mai mare nici ca muteau sa-ti dea. frumusica italianca o miscam putin ca a inceput sa rugineasca, sorry daca nu te-am salutat (eu nu te-am vazut) dar eram atent la cum se comporta moto. iar numarul.... nu mai vb, e la fel ca cel de la camioame marti ma duc sa imi iau numere ca tot omu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Măi baieti si fete, azi e luni deci e "seara folk" in Fire. Se anunta careva? Incepe pe la 21 cred, eu o sa ajung undeva dupa 22:30. Poate lingem niste beri impreuna, cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Măi baieti si fete, azi e luni deci e "seara folk" in Fire. Se anunta careva? Incepe pe la 21 cred, eu o sa ajung undeva dupa 22:30. Poate lingem niste beri impreuna, cheers! eu ma duc in suburbia pe 8 si ceva, e evenimentul caritabil pentru adi si speram sa ne vedem cat mai multi acolo, am postat acu cateva zile... bem o bere si facem si o fapta buna, eu cred ca merita!! think about it! http://suburbia.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 azi am scos-o prima oara, momentan nu am testat nos-ul, astept sa se mai incalzeasca sa o scot pe autostrada (trebuie dat minim treapta 3 si cu gaz-ul full). e decenta jucaria, cuplu de jos rau, se cam pierde in ture, vitezele etajate bine pentru oras, daca vrei stai pe o roata mereu... la prima vedere monster-ul tragea parca mai bine (cu toate ca si asta are evacuare full, catalizator scos, centrala race)...sa vad cum e la drum lung.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 ElSpa...s-o stapanesti santos, misto rau mobra, da recipeintul ala de pe dreapta fixat cu un fel de colier pe cadru, ce e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 este ce scrie pe el , cel mai bine se vede din poza din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 24, 2009 Autor Share Postat Martie 24, 2009 frumoasa jucarica mai mihai. poate ne-o arati si noua maine la academie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 foarte frumos mihai. schimba-i si capacele de la distributie cu unele de carbon, asa se cade. colegu tau de garaj parca a schimbat scaritele la monsteru ala. cat au fost astea noi ? pe cele originale le mai are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ElSpa Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Scaritele racing ERGAL costa 250 euro setul doar pentru pilot si 400 euro cu tot cu pasager, care sunt demontabile. E cam cel mai ieftin pret ever pentru scarite. Anodizarea se face in orice culoare vrea clientul si in orice combinatie. dan mai are scaritele originale, totusi nu stiu daca sunt cu tot cu pasager, da-i totusi un tel:0724 267 909 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Scaritele racing ERGAL costa 250 euro setul doar pentru pilot si 400 euro cu tot cu pasager, care sunt demontabile. E cam cel mai ieftin pret ever pentru scarite. Anodizarea se face in orice culoare vrea clientul si in orice combinatie. dan mai are scaritele originale, totusi nu stiu daca sunt cu tot cu pasager, da-i totusi un tel:0724 267 909 SALUTARE AM SCARITELE ORIGINALE DAR NU SUNT PENTRU PASAGER, FOOT PEGS-URILE SUNT FOARTE MISTO DE CULOARE NEAGRA ,ELOXATE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
p15oi Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 SALUTAREAM SCARITELE ORIGINALE DAR NU SUNT PENTRU PASAGER, FOOT PEGS-URILE SUNT FOARTE MISTO DE CULOARE NEAGRA ,ELOXATE Spune-mi si mie cat vrei pe set ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 azi, la academie, ora 19.00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 azi am scos-o prima oara, momentan nu am testat nos-ul, astept sa se mai incalzeasca sa o scot pe autostrada (trebuie dat minim treapta 3 si cu gaz-ul full). e decenta jucaria, cuplu de jos rau, se cam pierde in ture, vitezele etajate bine pentru oras, daca vrei stai pe o roata mereu... Sweet f u c k! E rea ca dracu'! Sa ai parte de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 azi, la academie, ora 19.00. E 19:10 ,sunteti la academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 E 19:10 ,sunteti la academie ? da, tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 da, tu? Io la munca,nu ca altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Io la munca,nu ca altii... f bine...asa se construieste o cariera...cu sacrificii si nopti pierdute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 Io la munca,nu ca altii... pune mana si munceste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate