monsteristu' Postat Aprilie 6, 2009 Autor Share Postat Aprilie 6, 2009 eu nu schimb nimic. sunt multumit cu ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 eu nu schimb nimic. sunt multumit cu ce am. CE AI? pe unde ati fost bre pana la urma? cum a fost? BUCURESTI-OLTENITA-GIURGIU-OLTENITA-BUCURESTI.....am mers tare am facut 9 ore ieri nu mai aveam poponeata....era aplatizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 chiar ca ati mers tare daca ati facut 200 de km in 9 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 .....am mers tare am facut 9 ore Deci a mers si Alecu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stas Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Deci a mers si Alecu... bravo Alecule!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 traiasca nea alecu si volusia lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 maine seara intalneala?? pe la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 maine seara intalneala?? pe la ce ora? Ca de obicei, ora 19.00 la Academie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Scuze ca intrerup discutia.Un Ducati interesant de vanzare aproape moka. /index.php?showtopic=326271 Daca deranjeaza postul se poate sterge dar eu zic ca merita un ochi bagat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 Iata si cateva poze de la lungul drum de sambata ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 ultima poza e antologica...3 generatii de soni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 7, 2009 Share Postat Aprilie 7, 2009 La multi ani Alexa! (ca Y!id NU AVEM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 7, 2009 Autor Share Postat Aprilie 7, 2009 brava bre. frumoase poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 azi, la 19.00, la academie. poate apucam sa dam si o plimbare, sa ne mai vada lumea la fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 azi, la 19.00, la academie. poate apucam sa dam si o plimbare, sa ne mai vada lumea la fata. Corect! Facem o plimbare pana la .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 nu bre. ma gandeam poate dam si noi un rotocol de oras sau iesim un pic pana la ghimpati, la curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 sunt un pic mahmur dar imi revin...diseara ne vedem la academie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 bah ierbare, dar tu esti vreodata in regula? te plangi tot timpul ca o muiere si gasesti motive sa te eschivezi mereu. ia, behave oleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 (editat) bah, normal ca nu sunt in regula niciodata...daca as fi, ce farmec ar mai avea?! si nu ma plang...relatam realitatea, si de data asta am promis solemn ca nu ma eschivez parfon my french ...i will behave Editat Aprilie 8, 2009 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 8, 2009 Autor Share Postat Aprilie 8, 2009 biheiv, ca daca nu ti-o iei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 biheiv, ca daca nu ti-o iei. Liviule, e bolnavior telelica...un pic de compasiune pentru el...ce naiba, oameni suntem, porci mancam, bere bem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 nu se exista nici un fel de compasiune ... daca noi nu ne mancam intre noi atunci ...cand?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Eu am incurcat zilele bre am fost aseara la academie si erau niste tenismani si 2 cu o punga de seminte....era super atmosfera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 Trei accidente de motocicleta, trei motociclisti in spital, trei paturi in salon. Vine televiziunea si le ia interviu motociclistilor. Primul motociclist. Un picor in ghips. Reporterul: "Cum s-a intamplat accidentul, vad ca aveti un picior in ghips, nu aveati viteza mare, nu-i asa?" Motociclistul: "Pai sa vedeti... eu.. Suzuki.. 300 km/h... coaja de banana pe carosabil... am derapat putin, am recapatat controlul, dar totusi am intrat in sant... am o mica fisura 3/4 tibia stanga.. trece... nimic grav." Al doilea motociclist. O mana si un picor in ghips. Reporterul: "La dumneavoastra cum s-a intamplat? Vad ca aveti o mana si un picor in ghips!" Motociclistul: "Eu mergeam linistit pe strada... 250 km/h... Kawasaki .. cand deodata vad un Suzuki ca ma depaseste. Zic 'nu se poate, nu e mai tare ca mine' si accelerez dupa el. Deodata imi sare pe vizorul castii o coaja de banana de la Suzuki, mi-a blocat vederea, am franat... am derapat putin...am o mica fisura de tibie si peroneu, putin luxat antebratul.. nimic grav, trece Al treilea motociclist. Mumie. Ghipsat din cap in picioare Reporterul: "Precis dumneavoastra aveati viteza, nu gluma!..Cum s-a intamplat?" Motociclistul: "Nuu.. eu...Mobra.. 50 la ora.. Trec pe langa mine 2 motociclisti in viteza. Eu am crezut ca stau pe loc si... m-am dat jos de pe motoreta... M-am rostogolit eu un pic... m-am ridicat in picioare si vad 2 motociclisti in sant.... Imi arunc casca, fug sa ii ajut si ... a dracului coaja de banana... iau o ceafa de asfalt... si traumatism cranio-cerebral cu paralizie temporara. morala...bananele dauneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 As fi vrut sa vin si eu azi la academie (ultimele doua dati am intarziat si nu mai era nimeni), dar s-a intamplat urmatorul lucru: azi-dimineata am gasit lacatul de pe discul de frana fortat (nu au reusit sa-l deschida, din fericire), firele care pleaca de la contact taiate (toate!) si doua dintre ele legate pe direct Chemat politia, luat amprente... Asa ca Albastreaua mea nu mai merge , azi am stat 2h in trafic in conserva, ratez Academia, dar sper sa pot veni la SMAEB calare. Politistul mi-a recomandat sa instalez o camera video, si cred ca asa o sa fac. Pana una-alta, am cumparat cel mai gros lant pe care l-am gasit si un brake-lock nou. Deci vigilenta sporita ! Mai ales cei din zona Razoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate