monsteristu' Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 sebalache, vezi ca ti-am dat mesaj de ala privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 nebuna mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 22, 2009 Autor Share Postat Iunie 22, 2009 hehehe, ce te rusinezi mah, doar nu ti-am trimes poze cu mine cand purtam pampers, pardon, pelinci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lomo Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Am o problema la galerie in fata cum iese din motor scapa fum pe la garnitura, trebuie sa mi iau o garnitura ceva noua? sau sa incerc sa il desfac si sa il strang iar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 pai vezi daca dupa ce il strangi mai scapa fum. oricum ar trebui sa se simta un joc mic daca e slabita galeria. altfel, garnituri noi. ce sa le faci, mai tremura si astea in 2 cilindri dar de-aia le-am luat, nu? sa nu zicem ca-s electrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lomo Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 pai vezi daca dupa ce il strangi mai scapa fum. oricum ar trebui sa se simta un joc mic daca e slabita galeria. altfel, garnituri noi. ce sa le faci, mai tremura si astea in 2 cilindri dar de-aia le-am luat, nu? sa nu zicem ca-s electrice Ms mult, si garnituri pe unde gasesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 stie cineva daca pedala asta de frana : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DUCATI-MONS...bayphotohosting se potriveste la un monster 900 din 1998? Am avut o intalnire de gradul 3 cu un caine acum jumatate de ora, am scapat cu un capat de bara rupt, o toba zgariata si cu o pedala de frana asa de macelarita de nu am cu ce sa compar poza de pe ebay ca sa imi dau seama daca merge sau nu. Asta e part number-ul: 45720071A , dar habar nu am unde sa verific ce si cum se potriveste la mobra mea. da se potriveste. dar aia trimit numai in sua, daca gasesti pe unii care sa trimita si in europa ai luat in calcul si transportul?sau taxele vamale? eu am una de vanzare de pe motorul meu, daca te intereseaza suna-ma: 0724 267 909 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 stie cineva daca pedala asta de frana : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/DUCATI-MONS...bayphotohosting se potriveste la un monster 900 din 1998? Am avut o intalnire de gradul 3 cu un caine acum jumatate de ora, am scapat cu un capat de bara rupt, o toba zgariata si cu o pedala de frana asa de macelarita de nu am cu ce sa compar poza de pe ebay ca sa imi dau seama daca merge sau nu. Asta e part number-ul: 45720071A , dar habar nu am unde sa verific ce si cum se potriveste la mobra mea. da ce caine era de a reusit sa te darame... vre un mioritc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 potaia mica darama monsterul de 900 au fost vreo 3 caini, mi-au sarit in fata de dupa un gard si s-au pozitionat strategic, l-am ales pe ala mai mic. Ideea e ca s-a culcat fix in fata mea si am trecut peste el cu amandoua rotile, dupa vreo 10 metri de echilibristica am reusit sa indrept motorul, cand, habar nu am ce s-a intamplat de s-a blocat roata spate si a trebuit sa il culc pe partea dreapta. Spre norocul meu totul a avut loc pe la 30-40kmh. A fost prima mea tranta, acum am inteles de ce spun toti ca se dilata timpul. Partea buna e ca nici macar nu m-am prafuit prea tare M 900, ma intereseaza pedala, daca mai ai si diverse alte piese m-ar mai interesa, iti dau un telefon mai pe seara, multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 m-am gandit ca pana o sa-mi vopsesc tot rezervorul sa acopar cele 3-4 zgarieturi cu ... pensula. acum problema este ca nu am gasit nici o culare galbena aproiata de cea de la ducati. la ce magazin as putea gasi o nuanta apropiata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redliner Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 la ebay s-ar putea sa aiba, la 10 lire plus delivery din uk nu e cea mai ieftina dar macar pretinde omul ca e Giallo Ducati, plusx ca primesti moka pensula, lac si o bila de rulment sa te distrezi cat o amesteci Item number: 350019230890 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 blondu, la lizeanu e un magazin de vopseluri unde iti fac amestecul dupa orice piesa vrei tu (ca nuanta). am impresia ca langa mega image e. daca nu, ebay cu a zis si redliner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 recunoasteti personajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 mah, nu cred ca esti tu. parca nu erai chiar sasquatch pe maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 intr-adevar, nu-s eu. mai aveti doua variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 hai sa va ajut cu un indiciu: am si eu din aia dar nu sunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Iunie 23, 2009 Autor Share Postat Iunie 23, 2009 ai pe dreacu, nu-s ai tai, s-alu gogosica. bah, am nevoie de o aripa neagra pentru o luna. platesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 recunoasteti personajul dady? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco_monster Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 dady? Ce draq mai Son! Nu il mai recunosti pe tactu? Mai lasa bautura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Ce draq mai Son! Nu il mai recunosti pe tactu? Mai lasa bautura! aveai sosetele alea de piele scumpe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) recunoasteti personajul Neamuu (taica) de o saptamana mestereste la noua bicicleta pe care a achizitionat o :) Editat Iunie 23, 2009 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 (editat) la ebay s-ar putea sa aiba, la 10 lire plus delivery din uk nu e cea mai ieftina dar macar pretinde omul ca e Giallo Ducati, plusx ca primesti moka pensula, lac si o bila de rulment sa te distrezi cat o amesteci Item number: 350019230890 am cautat ep ebay dar nu Giallo Ducati ci Ducati Acid Yellow (asta e culoarea de pe monstere) dar fara rezultat o sa merg sa vad daca reusesc cei de care mi-a spus sebi sa-mi reproduca nuanta. pana la urma, ai cui sunt galosii si picioaroaiele din ei? Editat Iunie 23, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicONEz Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Hop si eu...proaspat posesor de MONSTRU... :> daca e cel de la avatar e primu monstru cu care m-am dat... sa te poarte sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 nu am reusit sa gasesc ce nuanta de acid yellow e pe monsterul meu.... stie cineva? http://www.sunnychemical.com/Acid%20dye_Yellow.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 nu am reusit sa gasesc ce nuanta de acid yellow e pe monsterul meu.... stie cineva? http://www.sunnychemical.com/Acid%20dye_Yellow.htm eu cred ca cel mai bine te duci la niste baieti car prepara vopsele, si le arati jucarica...dupa care si mobra ...ar trebui sa aiba o gramda de mostrare. Dupa de identificati nuanta le ceri si iti faca 50 de g care iti ajung sa te vopsesti si in cap. gandeste-te la o alta chestie, chiar daca gasesti nuanta pe net undeva, printr-un catalog, tot nu se va pupa perfect avand in vedere ca in astia 3, 4 ani de cand e motoru vopseaua actuala s-a mai matuit...deci...fa cum iti zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate