coco'son Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 da mie de ce nu imi propui ma camiloiule? nu vezi ma ca nu mai merge nimeni cu tine.... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 20, 2009 Autor Share Postat Octombrie 20, 2009 asa e mah, am ramas singur. tre sa imi scurtez un pic venele. Mesaj completat so, azi la academie, poate inchidem sezonul, ca tare mai e frig dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos_11 Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Hai ma nu-nchideti sezonu' ... - stiu ca azi n-am venit da' in doua saptamani iau si eu permisul.. Si eu inca sper la vreme mai buna, poate poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 bulgaria, sambata, anyone? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 Unde mergeti la bulgari, mai exact ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 21, 2009 Autor Share Postat Octombrie 21, 2009 am doua drumuri in cap: ruse - pleven sau ruse - veliko tarnovo - stara zagora. primul e mai scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Hypermotard 796 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 vasazicatelea nu vrea nimeni la plimbare sambata. biiiiine, stati acasa pe langa fustele muierilor, care aveti de alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 am doua drumuri in cap: ruse - pleven sau ruse - veliko tarnovo - stara zagora. primul e mai scurt. ce pofta imi faci Livica ... hmmm Daca mergeti, vreme buna sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 vasazicatelea nu vrea nimeni la plimbare sambata. biiiiine, stati acasa pe langa fustele muierilor, care aveti de alea. stam, stam...de ce nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 pe tine oricum nu te luam ierbare, ca stiu ca esti alergic la grupuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 pe tine oricum nu te luam ierbare, ca stiu ca esti alergic la grupuri. pai nu veneam oricum ...nu sunt alergic la grupuri ci la oameni...doar unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 exclusivistuli, nemaipomenituli, genialuli, unicatuli, pardon, asta-i dorull, unde ai stat ascuns pana acu? daca stiam eu ce poama buna esti, te puneam de mult la rana lu coco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 hai ca umplem topicul de balarii aiurea.. drum bun si vreme frumoasa, fa poze si arata si la astia care sunt cu fustele acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 daca oi face vreo poza sigur nu am sa o pun aici. dar sigur nu fac, pentru ca nu ma pricep si aparatul e mare si greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 de ce sa nu pui bre aici...printre altle nu si de asta a fost creat topicul asta? ma gandesc ca s-or mai duce si altii cu alte ocazii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 bah butoane, da tu de ce nu mergi? ti-e frica de monsteristi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) confratele vostru intr-ale monsterelor, face parte din intamplare si din trupa SHESDEAD care tocmai au facut publica prima piesa din materialul ce va fi lansat spre sfarsitul anului. Piesa poate fi ascultata atat pe pagina de myspace a trupei cat si prin alte locuri cum ar fi Aruncati cu ochiu Editat Octombrie 22, 2009 de ologu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
il_ciorino Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 eu merg Liviu...dar am inteles ca se ramane seara acolo...am primit un mail de la Adi-doctoru..e aceeasi plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2009 Autor Share Postat Octombrie 22, 2009 bre fane, e aceeasi plimbare, dar nu stiu sigur daca se ramane. stabilim maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 (editat) confratele vostru intr-ale monsterelor, face parte din intamplare si din trupa SHESDEAD care tocmai au facut publica prima piesa din materialul ce va fi lansat spre sfarsitul anului. Piesa poate fi ascultata atat pe pagina de myspace a trupei cat si prin alte locuri cum ar fi Aruncati cu ochiu bravo ologu, piesa the last words e reusita. la mai mare, ne faci o invitatie la primul concert Editat Octombrie 22, 2009 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ologu Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 facem facem, cum stiu ceva sigur, dau sfoara-n tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 salutare, vand baterii moto pe gel 12v-17Ah nou noute...pret 200ron am atasat si cateva poze ce contin detaliile fabricantului si dimensiunile aferente... ca idee am montat toamna trecuta pe M600 o asemenea baterie care functioneaza si in prezent fara probleme, o seara placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Ca idee eu cred ca ar fi cam proasta bateria daca si-ar da duhul intr-un an. Spor la vanzari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 bah butoane, da tu de ce nu mergi? ti-e frica de monsteristi? as merge buai, dar trebuie sa stau la fusta fumeii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate