Alexutza Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 nu nu....i only ride alone...din cauza asta vreau sa renunt cumva la scaritele de pasager...dar inca nu am gasit o solutie buna...nu vreau sa tai suporturile existente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 pai nu se pot demonta. si eu m-a dau singur, dar am tinut mereu scarite pt o oarecare eventualitate. nu se stie niciodata ce nevoie ai. desi de cand am motoru cred ca am luat 3sau 4 pasageri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 (editat) inseamna ca esti frumoasa si i-ai luat ochii lu nea sefu de la ITP ti s-au incalzit calcaiele Devil ??? daca vrei iti dau eu un CUI sa ii lasi o dedicatzie pe rezervor personalizata uneori ma uimesc cat de funny sunt Editat Aprilie 7, 2012 de Alexdimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 ti s-au incalzit calcaiele Devil ??? daca vrei iti dau eu un CUI sa ii lasi o dedicatzie pe rezervor personalizata uneori ma uimesc cat de funny sunt acuma stau cu picioarele in apa rece cu gheata ca simteam eu o caldura de la el, dar am zis ca o fi de la burn-out. dar.....niciodata nu e prea tarziu. dar nu vreau sa te bagi tu in combinatiile mele, nam nevoie de cuiul tau, pt ea voi folosi surubelnita sau un dorn si gravez tati, nu ma joc eu cu zgarieturi. alea se vopsesc si trec, eu is mai romantic de felul meu si imi place sa ma tina minte, sa isi aduca aminte de gestul meu de iubire disperata. nu stiti voi nimic ma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Guys, care stiti sa-mi spuneti si mie cum vin conectate furtunurile de alimentare, la capatul dinspre rezervor, la un monster cu rezervor de tabla? Daca nu gresesc, furtunul de tur are un inel de plastic, alb....deci m-ar ajuta daca stiti sa-mi spuneti la care dintre cele 2 gauri vine atasat. Multam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dimateodor Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 sarumana de ajutor, azi l-am re-adus la viata Ne vedem la Hacademie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 pana la urma se intampla ceva la metrotehnica diseara cu moto gp se respecta ce scria in programul acela sau nu prea ...stie cineva ceva ?...bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 sa imi fie rusine. nu am fost atent la datele din calendar. aveam impresia ca azi 8 pfffffff oricum, din activitatea de pe forum vad ca nu sunt singurul uitacios ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 Mada fii tare Iti multumesc tie si tuturor celor ce mi-ati fost alaturi in aceste momente, atat ca suport fizic cat si moral, sufletesc! Eu incerc sa fiu tare, incerc din rasputeri, dar este foarte greu, acceptarea asta impusa de destin e dureroasa, incercarea de a te obisnuii fara acea prezenta fizica, care pana nu de mult era tot universul este cumplita. Durerea de a-ti lua ramas bun de la cineva care sperai sa-ti fie viata-ntreaga suport, pt ca asa parea sa fie randuit....e greu de descris. Dar....indiferent, indiferent cat este de greu, incerc din rasputeri sa nu cedez. Eu cred ca este mandru de mine....sau macar sper si-mi doresc sa cred ca voi putea sa-l fac sa fie mandru de mine, de acolo de sus de unde ne vede el acum. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 Salutare....am revenit dupa o scurta pauza...in care am mai facut cate ceva la motoreta...sper sa va placa....inca nu e gata...dar e aproape acolo unde o vreau...astept pareri pro si contra... Felicitari, este unul dintre cele mai reusite cafe-racere din Romania. Daca mai gasesc scaritele simple iti voi posta anuntutul aici, pana atunci nu le taia pe acestea (mai ales, ca nu sunt greu de vandut). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 merci....o sa mai postez dupa ce o sa fie gata...oglinzi, capac monopost, plus multe altele...multumiri lui andu pt vopsitorie si mecanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutza Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 merci....o sa mai postez dupa ce o sa fie gata...oglinzi, capac monopost, plus multe altele...multumiri lui andu pt vopsitorie si mecanica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 10, 2012 Share Postat Aprilie 10, 2012 (editat) sa imi fie rusine. nu am fost atent la datele din calendar. aveam impresia ca azi 8 pfffffff oricum, din activitatea de pe forum vad ca nu sunt singurul uitacios ? stai sa ma vezi pe mine in realitate. :rose: Condoleante. In viata sunt momente, persoane, lucruri care dispar sau ne sunt luate mult prea repede sau devreme, fara a putea sa ne bucara indeajuns de ele. ca sa revin cu altele, de alaltaseara sunt in tara, de ieri sunt acasa, iar azi mi-am terminat cam 90% motoru. am cam 100Km in seara asta bobinati, un radar cu 81Km/h dar fara urmari(prietenii sunt amici) mai am de pus cateva pe ea maine(sper) si o sa revin cu poze. Editat Aprilie 10, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 (editat) tu ai bagat suta de km eu am bagat prima tranta:) asa de incalzire pt noul sezon la coltu strazii la 10 la ora vroiam si eu sa dau o tura si bang ))) mam scuturat si mam dus mai departe la o tura moto nu are nimic doarpicioru meu e avariat un pic numai de bine Editat Aprilie 11, 2012 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 ma eu avea sa ma dau, ca in faca casei am niste baltoace si cand am bagat mana in gaz, guma rece, asfaltul rece, m-am trezit curmezis. trag si eu incet, ca o simt ca nu poate, rup aderenta foarte usor. as fi venit diseara la academie, dar nu cred ca pot ca in ca mai am treaba de rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ducatist Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Diseara cine vine pe la ora 18:00 la Academie ? A venit o un tip cu o Multistrada 1200 Pikes Peak (face turul lumii) si va veni Roxana Ciuculescu pentru interviu...ar fi frumos sa fim cat mai multi din Club acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 +1 eo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 :rose: Condoleante, Mada. ----- Si eu la Academie la 6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Aprilie 11, 2012 Share Postat Aprilie 11, 2012 Diseara cine vine pe la ora 18:00 la Academie ? A venit o un tip cu o Multistrada 1200 Pikes Peak (face turul lumii) si va veni Roxana Ciuculescu pentru interviu...ar fi frumos sa fim cat mai multi din Club acolo. este vorba de paolo pirozzi, presedintele ducati club napoli? stiam ca a incheiat turul anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fat Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Pune cineva aici niste poze cu dna Ciuhulescu? Ma refer la cele de ieri de la Academie, nu din alte surse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 cred ca mai multe poze ar putea pune ea cu noi. am vazut ca era f pasionata sa isi faca poze cu motoarele ducati. btw - za bit.h is fucking tall man. eu am 1.89 si ma simteam un pitic pe langa ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 (editat) VAND BASCULA SI ROTI DUCATI 1098 BASCULA 400 EURO ROATA FATA 250 EURO ROATA SPATE 350 EURO www.dafway.ro Editat Aprilie 12, 2012 de DAFWAY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pl3t3pl Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 singura poza pe care am facut-o ieri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Budele ecologice din fundal sunt de efect. Mădă, de ce ți-ai dat jos parbrizul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 12, 2012 Share Postat Aprilie 12, 2012 Budele ecologice din fundal sunt de efect. Mădă, de ce ți-ai dat jos parbrizul? pai alea erau obiectivul focalizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate