stefanlts Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Salutare Pentru mult discutata iesire de weekendul viitor, 17-18 August, se dau urmatoarele coordonate. http://www.casabazna.ro - Aveti pe site toate detaliile legate de cazare; exista mai multe tipuri de camere, cu si fara mic dejun, etc. Ceva ce nu scrie pe site, diferenta dintre clasele economy, standard si superior este: -Economy -> in principiu sunt situate la mansarda => mai cald; -Standard -> camera dubla cu 2 paturi; -Superior -> camera dubla cu pat matrimonial. Lista de participanti care au confirmat pana in acest moment este: Mada Angel Eugen Buggy Radu Silviu + 1 Cosmin + 1 (Pe noi ne veti culege din Brasov. Sa ma contacteze va rog pe PM cine organizeaza pentru un numar de telefon). Am avea rugamintea ca cei care mai doresc sa completeze lista de mai sus pana Miercuri seara. In principiu din Bucuresti se pleaca Sambata la ora 9 pe traseul: Bucuresti - Ploiesti - Cheia (sau Siriu) - Brasov - Sighisoara - Medias - Bazna.La intoarcere inca nu am stabilit un traseu. Spor. De la Brașov alături de Cosmin vin și eu cu prietena ,Cosmina. Aștept noi detalii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Camere cu 3 paturi exista? Ca m-as baga la cazare cu betivii (Zair+Bughi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin.anton Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 De la Brașov alături de Cosmin vin și eu cu prietena ,Cosmina. Aștept noi detalii . Mai vine si Ionut cu Hornetul albastru. Deci suntem pana acum 9 motoare, 12 persoane. Mai multe detalii cred ca vom stabili la un telefon. Ma uitam cu Ionut pe harta unde sa ne intalnim. Sa spuneti cei care veniti din Bucuresti daca vreti sa va asteptam la intrare in Brasov sau la iesirea spre Tg. Mures. Daca e sa ne intalnim la intrare in Brasov ideal ar fi sa ne vedem la 45.604269,25.650557 sau la iesire din Brasov la 45.695174,25.583443. O zi faina! Camere cu 3 paturi exista? Ca m-as baga la cazare cu betivii (Zair+Bughi). Luati un pat matrimonial. Din experienta va spun ca incap 4 persoane inghesuite, 3 lejer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Luati un pat matrimonial. Din experienta va spun ca incap 4 persoane inghesuite, 3 lejer Cu Zair si Bughi? Mmmmnu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 (editat) Mada Angel Eugen Buggy Radu Silviu + 1 Cosmin + 1 -> Brasov stefanlts +1 -> Brasov Ionut -> Brasov Zair? As avea rugamintea sa va exprimati optiunile si pentru tipul de camera pentru a face rezervarea asa cum trebuie joi dimineata. Gasiti aici toate modelele. Camere cu 3 paturi exista? Ca m-as baga la cazare cu betivii (Zair+Bughi). - Al 3-lea Adult pe pat suplimentar plateste 40 RON / Persoana / Noapte Editat August 13, 2013 de silvik1313 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 inca nu pot confirma daca vin sau nu. sper sa rezolv problema cu incarcarea la motocicleta. nu gasesc releu, iar ce am gasit le-a ars. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 As avea rugamintea sa va exprimati optiunile si pentru tipul de camera pentru a face rezervarea asa cum trebuie joi dimineata. Gasiti aici toate modelele. eu ce optiune as putea sa am???))) ....cum sunt mai deosebita asa,( vb unora).....eu vreau o camera tripla sau matrimoniala mare. .... daca e bal....bal sa fie:))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Camere cu 3 paturi exista? Ca m-as baga la cazare cu betivii (Zair+Bughi). Bogdan nu consuma alcool, nu mai spune asa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Bogdan nu consuma alcool, nu mai spune asa!! Corect. "Bogdan" nu consuma. Absoarbe. Prin piele. Pui sticla langa el si vezi cum se goleste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 sa inteleg ca ai si tu aspiratii catre performanta asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 Gandeste-te asa: pe mine va e mai usor sa ma carati decat pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvik1313 Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 eu ce optiune as putea sa am??? : )))) ....cum sunt mai deosebita asa,( vb unora).....eu vreau o camera tripla sau matrimoniala mare. .... daca e bal....bal sa fie:))))))) Mada, in cazul asta tu ai putea inchiria barul : D O sa iesi bine ca se pare ca sunt niste baieti la care le place bautura... n-as fi zis... : )) Gandeste-te asa: pe mine va e mai usor sa ma carati decat pe el. Pe el nu trebuie sa il caram, se descurca si singur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 deci s ane intelegem ...bogdan nici nu consuma nici nu absoarbe...bogdan testeaza...acum ne rame de vazut cum or sa iasa testele...si am mai ivatat ca in 4 labe e mai sigura treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 deci s ane intelegem ...bogdan nici nu consuma nici nu absoarbe...bogdan testeaza...acum ne rame de vazut cum or sa iasa testele...si am mai ivatat ca in 4 labe e mai sigura treaba zi`le tu bogdane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 pana una alta mati luat de betiv mati luat ce sa mai aia eee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ycaw5bbrTEw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ycaw5bbrTEw Mia ar fi mandra de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 99% confirm si prezenta mea. in seara asta cred ca plec sa-mi iau alta motocicleta, iar sambata sunt prezent la nebuneala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 14, 2013 Share Postat August 14, 2013 99% confirm si prezenta mea. in seara asta cred ca plec sa-mi iau alta motocicleta, iar sambata sunt prezent la nebuneala. bravo baby......asa te vreau!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 bravo baby......asa te vreau!!!! N-am mai plecat in seara asta, dar plec maine. romania e tara sarbatorilor si nu ne putem abate de la gratarele si manelele legale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Vin si eu. Lista: Mada Angel Eugen Buggy Radu Silviu + 1 Cosmin + 1 -> Brasov stefanlts +1 -> Brasov Ionut -> Brasov Zair? Costin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 (editat) Later update: Lista: Crazy Devil (Bogdan) Mel Mada Angel Eugen Buggy Radu Silviu + 1 Cosmin + 1 -> Brasov stefanlts +1 -> Brasov Ionut -> Brasov Zair? Costin hai ca incet incet, se aduna lumea. Editat August 15, 2013 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mel Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Later update: Lista: Crazy Devil (Bogdan) Mel Mada Angel Eugen Buggy Radu Silviu + 1 Cosmin + 1 -> Brasov stefanlts +1 -> Brasov Ionut -> Brasov Zair? Costin hai ca incet incet, se aduna lumea. Mel = Costin. Cred ca m-ai pus de 2 ori pe lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 Mel = Costin. Cred ca m-ai pus de 2 ori pe lista ok, ramane unu din ei, vom decide care. Mel sau Costin ) pana la urma care este programul si traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mada_ykyS4 Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 pana la urma care este programul si traseul traseul ti-l pot spune doar pentru noi cei ce venim de la Bucuresti, dar oricum nu e definitiv. Bucuresti- Ploiesti- Brasov (o luam pe Siriu) - Sighisoara - Bazna (spre Medias).....drumul de intoarcere nu l-am stabilit....am zis sa il lasam la aprecierea celor ce vor avea o noapte "furtunoasa" Maine dimineata la ora 8.15 ne intalnim la Petrom-ul de la Miorita. Alimentam, bem o cafea..... Plecarea este la ora 9.00 FIX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate