monsteristu' Postat Octombrie 20, 2008 Autor Share Postat Octombrie 20, 2008 dragose, iau eu cilindrul receptor. de care e, de ala cu garnitura sau capsat? hai ca te sun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) ce mai faceti beiii nimic nou, zici ca ati intrat la apa inca mai caut costumul de baie... Editat Octombrie 21, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 ce mai faceti beiii nimic nou, zici ca ati intrat la apa inca mai caut costumul de baie... o da.inca un motiv in plus sa iubesti vara in alta ordine de idei /index.php?...=0#entry1532009 3400neg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 22, 2008 Autor Share Postat Octombrie 22, 2008 ne vedem si noi diseara oleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 A quelle heure? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Normal ca ne vedem , ce intrebare-i asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kykobaw Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 hai baietii pe la 7 jumate sau mai devreme ajungeti la academie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 ne vedem si noi diseara oleaca? bineinteles hai baietii pe la 7 jumate sau mai devreme ajungeti la academie ? dap, cred ca pe la 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 da da da .. 7 sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) salutare baieti, doresc sa cumpar 2 discuri frana fata pt ducati monster din 2000, la ce pret le gasesc ... am gasit la baiatul din urziceni discuri cu cca.13000km efectuati..dar nu stiu ce pret sa cer.... pt sistemul de franare dublu fata format din etrieri ,placute frana noi si pompa frana in jur de 150 e.... astept un rsp pls Editat Octombrie 23, 2008 de Kindaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 incredibil http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-140517.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 incredibil http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-140517.html cred ca e vraja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 incredibil http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-140517.html expirat.oricum suna dubios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 freemane, te-ai mai gandit la tobitele alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 neata baieti si fete .... vand una bucata moto la pret de cca. 2500e ma grabesc pt ca am nevoie urgenta de baniiii http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...000-143107.html bafta si asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 cheia. maine. cine vrea ma suna la 0744522214. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeman36 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 freemane, te-ai mai gandit la tobitele alea? m-am gandit man.am nevoie de toti banii si daca incep sa o dau pe bucati, nu rezolv nimic.in plus e extrem de urgenta treaba. P.S - 3300 NEGOCIABIL.C'mon people, supermonstru la superpret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) da, cheia, mâine! pachetul include semi-îngheț, vânt de toamnă în forță, umezeală Âşi dacă sunteți cuminți nițică fulguială . nu vă impacientați, distracția este garantată! iar pentru cei cu oase dureroase, as myself... oraÂşul puturos să trăiască! sper ca la un moment dat să dea creativitatea peste voi Âşi să treceți de modismele "cheia" Âşi să prindeți aripi Âşi curaj să încercați altceva, diversitatea salvează vieți . asfalt uscat vă doresc doamnelor Âşi domnilor Editat Octombrie 24, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 da, cheia, mâine! pachetul include semi-îngheț, vânt de toamnă în forță, umezeală Âşi dacă sunteți cuminți nițică fulguială . nu vă impacientați, distracția este garantată! iar pentru cei cu oase dureroase, as myself... oraÂşul puturos să trăiască! asfalt uscat vă doresc doamnelor Âşi domnilor not helpin' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 nu fac acte caritabile domnule ierbar, doar am expus o părere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 nu fac acte caritabile domnule ierbar, doar am expus o părere am observat doamna gunix, apreciem franchetea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 lu tanti pe Ducati-ul rosu care trece in viteza pe linga mine pe Eminescu pe la 5 si nu apuc sa o salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Octombrie 24, 2008 Autor Share Postat Octombrie 24, 2008 serbane, degeaba o saluti. printre noi nu stiu sa fie nicio tanti cu ducati rosu, cel putin aici, pe canapeaua monsteristica. daca o mai vezi, zii de noi, da-i un link, sms, porumbel, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 o fi bianca bre... cand se plictiseste de mers pe vaca si vrea si ea sa simta cum e sa mergi pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 o fi bianca bre... cand se plictiseste de mers pe vaca si vrea si ea sa simta cum e sa mergi pe doua roti. din ce stiu eu, si daca nu o confund monsteru ei e negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate