gunix Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 (editat) vai, domnule ierbaru', vă mulțumesc, dar nu este nevoie să mă onorați în halul ăsta. eu aÂş cam vrea să ies din bucureÂşti uichendu' ăsta că de când cu frigu' s-au redus mijloacele de transport Âşi mi-e poftă de o mare sau un munte. dar dacă domnu' monsteristu' vrea să vie Âşi doreÂşte să îl însoțesc... cu cea mai mare plăcere viu să vă aplaud, dar sper că Âştiți paÂşii Âşi vă sincronizați, altfel cătălina a făcut bannerul degeaba Âşi o să faceți de râs zeul Ducati Editat Decembrie 10, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kindaru Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 bah, eu diseara vin la academie la 19.30. care se mai simte capabil este asteptat cu drag. salutare , ma bag si eu diseara la academie..dar cu masina... asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Ralucone zice putem repta in fiecare zi intre 12 si 17. cam nasol. ar trebui gasit un alt spatiu ca sa ajunga toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 JOI INTRE 12:00 SI 17:00 PUTETI FACE REPETITII IN SILVER CHURCH. Am vorbit cu cei de acolo, mai tarziu de cinci nu se poate pentru ca au un party programat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) Din pacate unii nu pot ajunge la repetitii in acel interval.O sa vb.cu directoarea scolii generale 23(de pe calea mosilor) si sa ne dea voie sa repetam mai pe seara.Zic pentru ca de data asta avem nevoie de un spatiu mai mare...sa ne desfasuram mai mult:D. Partea proasta e ca pot afla dupa 5:30.. Editat Decembrie 11, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 nici eu nu pot sa ajung la orele astea, si presupun ca nici unul dintre noi! nu ne ramane decat sa gasim alt loc sa repetam, sa avem pasii si succesiunea lor bine puse la punct, iar duminica inaintea spectacolului sa facem o ultima repetitie pe scena de la TSC! cred ca asta e singura varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 ar fi si ziua de sambata sa gasim un spatiu unde sa repetam cateva ore. eventual la scoala asta de care ziceati. si cu repetitia de duminica sa iasa ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) nu ne ajuge repetitia de azi. poate reusim sambata sa facem o repetitie chiar pe scena. mie nu imi este foarte clar cum se vor strange banii. vreu sa invit si cativa prieteni care nu au mobre. exista o taxa de intrare care va ajunge la mirela ? se doneaza o parte din banii din consumatia de la bar ? se doneaza bani doar de la motociclisti ? ..... ? Editat Decembrie 11, 2008 de blondu_mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 nici eu nu pot sa ajung la orele astea, si presupun ca nici unul dintre noi! nu ne ramane decat sa gasim alt loc sa repetam, sa avem pasii si succesiunea lor bine puse la punct, iar duminica inaintea spectacolului sa facem o ultima repetitie pe scena de la TSC! cred ca asta e singura varianta Duminica asteptam toate echipele de dansatori incepand cu orele 16:00 pentru repetitiile finale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 11, 2008 Autor Share Postat Decembrie 11, 2008 ralucone, ai grija de astia sa nu se destrabaleze prea tare, vezi ca sunt cam betivani si fustangii, eu zic sa nu-i lasi la beutura ca o sa inceapa sa scoata monstrii pe scena si o sa iasa carnagiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 tu vorbeÂşti bre??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 io le-am propus ca schema finala sa facem elicopterul. dar nu se baga. Buggy, Zair, in voi am baza mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Donatiile se vor face la fata locului, vom pune la dispozitie urne sigilate pe care membrii staff-ului le vor plimba pa' peste tot. Intrare nu punem pentru ca nu practicam acest sport, preferam sa va lasam pe voi sa dati din inima, nu obligat. De asemenea, vor fi flyere speciale impartite in locatie, cu datele de donatie. O parte din invitati sunt oameni cu un statut aparte care cu siguranta vor ramane cu gurile cascate, vazand ce facem pentru Mirela. Ii zice sensibilizare si functioneaza intotdeauna, mai ales ca drama Mirelei este una sincera, iar sperantele i-au crescut de cand cu operatia. Nu ne bazam 100% numai pe donatiile in locatie, ci pe after-effect, ca sa-i spun asa." Ca si la Motocab, de altfel, banii seriosi au curs direct in cont, dupa petrecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 s-a rezolvat cu scoala domnule zairus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 m-a sunat zair sa-mi zica ca nu s-a rezolvat cu scoala ca e in renovari. incerc la mine acasa in seara asta dar sa vad cum rezolv cu programul, adica daca pot amana cate ceva si sa ne vedem. la naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 io le-am propus ca schema finala sa facem elicopterul. dar nu se baga. Buggy, Zair, in voi am baza mah Da cum sa nu se rezolva vedem noi sa iasa dansu frumos domne hai baietii astept raspuns de la voi ptr repetitia din seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 pai repetitiile din seara asta se cam suspenda.... nu avem unde. sau poate vine cineva cu o propunere de ultim moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 in seara asta, repetitie la sebi, veniti care cum ajungeti de la munca!! eu o sa ajung mai devreme, mai lucram la soundtrack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 din pacate eu diseara am petrecerea de craciun de la firma si nu pot sa ajung dar smabata 2-3 ore am rup (dar hai sa nu fie la gogosica ca am stranutat tot weekedul trecut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Duminica voi fi de pe la 12 acolo, cel mai tarziu. Puteti veni de la 12 sa tot repetati pana pe seara. Numai sa nu va plictisiti pana la concursul propriu zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 (editat) Duminica voi fi de pe la 12 acolo, cel mai tarziu. Puteti veni de la 12 sa tot repetati pana pe seara. Numai sa nu va plictisiti pana la concursul propriu zis noi?? sa ne plicitisim...niciodata!! la cat de profesionisti suntem poate o punem si de un freestyle, asa de amorul artei!! :laugh: Editat Decembrie 12, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 domnilor, melodia e gata de la editat. repetitiile au iesit excelent. nea nicu inamicu e si el multumit. ne facem reality tv si castigam si biker dance-ul. cam asta e concluzia ultimei adunari dansanto-monsteristice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 domnilor, melodia e gata de la editat. repetitiile au iesit excelent. nea nicu inamicu e si el multumit. ne facem reality tv si castigam si biker dance-ul. cam asta e concluzia ultimei adunari dansanto-monsteristice mai citeste maine asta treaz..si sa-mi spui ce intelegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 se intelege. pai zi ce nu-i adevarat din ce am scris acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 (editat) dragilor, subscriu la ce a zis symblicu si sub atenta indrumare a lu nea nicu inamicu, totul a mers struna.... ...avem soundtrack, avem dans...avem surprize :laugh: buggy, blondu aveti de recuperat, dar va stiu talentosi deci nu e problema Editat Decembrie 13, 2008 de Mo Weed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate