MotĂśrizer Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 daca ai panta abrupta te dai fix ca la tv mai ales daca nu te tin franele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Salut! Vreau sa-mi cumpar o bicicleta pentru DH/Free Ride. Eu m-am gandit la asta: http://www.marosbike.ro/mtb-full-suspension/bicicleta-ferrini-force-xr-acera-disc-26-inch.html Pareri? Salut! Bicicletele pt DH sunt ceva mai scumpe. Uite un ex: http://www.bikenature.ro/catalog/biciclete-downhill-freeride Bicicleta aleasa de tine se incadreaza mai degraba la CrossCountry. Pentru asa ceva ar putea fi o alegere de inceput. Vezi cu ce se mananca si, daca-ti place, in timp strangi bani pentru ceva mai bun. Dar, cum am mai spus, pentrui DH bicicletele sunt scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Hard tail de vânzare dragi colegi, mărimea 18" - Bulls Copperhead2 : http://www.tocmai.ro/bulls-copperhead-2-marime-18-18626441.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iulie 25, 2014 Share Postat Iulie 25, 2014 chillax, nu o sa se dea ca la tv, nu? (adica nu ii da capat) nu cred ca vrea sa se arunce de pe bloc cu ea, sau poate am inteles eu prost. si cu un dhs te descurci ( cu presiune mai micuta in roti pentru un "full suspension" ) A zis downhill, nu plimbare prin Herastrau. Daca ii zici ca e buna si moare pe ea ii platesti tu cosciugul, sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 se da cineva maine la maratonul MTB de la Padinafest ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 A zis downhill, nu plimbare prin Herastrau. Daca ii zici ca e buna si moare pe ea ii platesti tu cosciugul, sau cum? neah, probabil ii las un buchet de flori pe mormant cu un biletel "iarta-ma" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat August 5, 2014 Share Postat August 5, 2014 Joia trecuta am fost la o tura de 50 km, pe la Snagov, cand m-am intors ziceai ca veneam de la Techirghiol, eram plin de namol.. Din cauza ca am nevoie de ceva banuti, sunt nevoit s-o vand, asa ca daca intereseaza pe cineva, un ochisor pe linkul urmator: /index.php?/topic/715951-vand-doua-biciclete/ Doua poze, before and after Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Daca ai cont pe ciclism.ro pune-o acolo si o sa afli care ar fi pretul rezonabil; daca nu ai cont nu are rost, parca iti trebuie minim 100 de postari ca sa poti vinde ceva. Vezi si dirt-bike, are o sectiune de vanzari destul de activa, dar si competitiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 7, 2014 Autor Share Postat August 7, 2014 Caut o foaie de 48, vad ca sint greu de gasit. Daca are cineva un pont... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 http://www.chainreactioncycles.com/de/en/chainrings?f=2258,4294963285 http://www.rczbikeshop.ro/ro/mtb1/transmissions/chainrings/shopby/48.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Caut o foaie de 48, vad ca sint greu de gasit. Daca are cineva un pont... Foi gasesti, dar vezi ca schimbatoarele uzuale de MTB nu merg mai mult de 44 sau 46. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 7, 2014 Autor Share Postat August 7, 2014 10x all Foaia e pt. bicla cu schimbator in butuc. Daca pun mai mare nu mai urc pante > 10%, daca pun < devine penibil la vale ca nu pot sa ma abtin sa nu-i dau blana. Problema e ca am mers mult cu un lant f uzat (la capat cred ca era 1+ za jumate comparativ cu unul nou) si dupa ce am pus lant nou a inceput sa faza zgomot care dupa investigatii s-a dovedit a fi de la uzura foii. Care e si o idee strimba. E enervant ca se simte la picior o neregularitate (sincrona cu zgomotul) + ca trec tigai dhsfirstbike mai silentioase pe linga mine Asta http://www.rczbikeshop.ro/ro/raceface-chainring-dh-48t-bcd-110-5-holes-black-rrdh110x48.html pare sa fie ce vreau (am uitat sa mentionez ca am nevoie cu 5 gauri si distanta intre ele 65 mm/diametru la gauri 110) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 9, 2014 Share Postat August 9, 2014 Foloseste cineva motor mic pe benzina la bicicleta? Cum se comporta in timp, merita? Am renuntat la bicla acu 4 ani. Parca as reveni (dar nu moped sau scuter) si ma gandesc sa fie trecerea mai usoara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Kiturile alea chinezesti care se gasesc pe piata sunt niste gunoaie, am mers o data cu o bicicleta cu motor deasta si mi s-a parut oribil. Mult zgomot, putere mica , consum mare 2.5-3%, calitate mizerabila. Daca vrei neaparat cu motor mai bine te orientezi spre electrice, dar ceva de calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 13, 2014 Autor Share Postat August 13, 2014 Misto Auchan bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat August 14, 2014 Share Postat August 14, 2014 Cred ca e definitia cea mai apropiata de realitate pentru bicicletele de supermarket.... (fie el tesco, auchan, real si mai stiu eu care) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 daca vrei sa folosesti motor mic pe bicicleta de ce iti mai cumperi bicicleta? de ce nu un moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat August 16, 2014 Share Postat August 16, 2014 daca vrei sa folosesti motor mic pe bicicleta de ce iti mai cumperi bicicleta? de ce nu un moped ma gandeam ca pot folosi pistele de biciclete. Pentru sanatate una clasica e cea mai buna si cred ca asta va fi alegerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 opinie strict personal-eu nu agreez biclele electrice sau cele cu motor-cum spunea si colegul de mai sus,ori iti iei bicla,ori moped Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 18, 2014 Share Postat August 18, 2014 Asa zic toti cei care nu stiu despre ce e vorba. Exista biciclete asistate electronic. Prin Germania e plin de ele. Nu exista drum plat, doar dealuri si vai. Pentru persoanele in varsta, cu dizabilitati, supraponderale, etc., e un mijloc excelent de a face miscare. Probabil vor navali si pe piata noastra. Chiar ma bate gandul sa-mi contruiesc si eu un astfel de hibrid. Si slava domnului, am urcat in sa cam toate varfurile mari din Romania... E chestia de a parcurge o distanta mai mare in mai putin timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 daca iti iei o semicursiera bagi viteza mai mare decat o electrificata d`asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Si slava domnului, am urcat in sa cam toate varfurile mari din Romania... E chestia de a parcurge o distanta mai mare in mai putin timp. Serios? Moldoveanu, Negoiu, Vanatoarea lui Buteanu? hai ca Omu' mai cred... daca e asa cinste tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat August 19, 2014 Share Postat August 19, 2014 Serios? Moldoveanu, Negoiu, Vanatoarea lui Buteanu? hai ca Omu' mai cred... daca e asa cinste tie Cine vrea traseu la picior "puternic" sa incerce Borsa - vf. Pietrosul (mti rodnei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.burlacu Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 @vis-a-vis - cam asta ar fi o descriere obiectiva a utilitatii biclelor electrice http://lovingthebike.com/uncategorized/the-benifit-of-ebikes-for-commuters-in-hilly-terrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate