DCSAN20 Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 ATELIER MOTO SI AUTO!! Situat in Com.Pantelimon , Soseaua de centura intersectia LOULIS cu Sos. de Cernica la 100m pe partea stanga cand te duci la Manastirea Cernica ( are o poarta de metal galbena!!) Vorba Lupului vezi ca le incurca-si mestere pe stanga in jur de 500 de metri este unitate militara cum te duci spre Cernica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Atelierul !! Repara orice marca de motor ,tip de motociclete! Atelierul este condus de Maestrul al sportului la Motociclism CORNELIU VOICULESCU!! (Finul meu este Iancu!) 197096[/snapback] Repara cu genunchiul jos??? Titlul topicului era "service recomandat de forumishti" nu service-uri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 bre, si io sunt multumit, plus ca sunt super baieti, te ajuta cu orice, timp sa aiba, radem, ne distram, dar nu parasim incinta, pana nu punem o saiba macar am vazut motoare acolo care credeam ca nu vor mai functiona vreodata, si totusi... acuma merg super ok. apelati cu incredere, castigati nu numai reparatii competente, ci si prieteni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Tu de ce scrii mă aici, că tu eÂşti cam supărat? Tristule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Tu de ce scrii mă aici, că tu eÂşti cam supărat?Tristule! 202310[/snapback] Pai vrea sa se impace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 LoL cred ca iar posteaza naratoru' cu nick' lu' lupu', buey vedetzi ca va vede toata sectia ce faceti daca nu mutati pc-ul cu fata la perete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 31, 2005 Share Postat Iulie 31, 2005 La numarul lui Doru nu raspunde nimeni. Connex-ul lui Mille "Pentru moment, abonatul..." si asta de dimineata incoace Si-au schimbat numerele cumva ? Ca am o urgenta luni cu niste placute de frana fata/spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 1, 2005 Autor Share Postat August 1, 2005 La numarul lui Doru nu raspunde nimeni.Connex-ul lui Mille "Pentru moment, abonatul..." si asta de dimineata incoace Si-au schimbat numerele cumva ? Ca am o urgenta luni cu niste placute de frana fata/spate 213264[/snapback] fuseram la mare .. poti sa incerci azi cu incredere.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 mda am iesit si eu de la reglaje azi si am mai aflat cateva noutatzi... tre sa-mi cumpar rulmentzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeeN Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 Sper sa gasesti in Romania, sa n-astepti 3 saptamani de pe afara de undeva. Cum mai merg trebile pe la garaj? Au inceput baietii sa scoata capetele de printre motoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 mda, si azi imi voi cumpara rulmenti... WEEE sper sa si gasesc modelul cerut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat August 11, 2005 Share Postat August 11, 2005 recomand cu caldura atit tanga moteurs, cit mai ales pe marii mesteri mari: mille si doru sau doru si mille pentru pricepere si atmosfera Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Vreau sa le multumesc aici celor de la Tanga, in special lui Doru, pentru promptitudinea, calitatea si nu in ultimul rand preturile practicate. M-au ajutat cand am avut nevoie si rezonabili la bani, asa ca e normal sa le multumesc. I'm back on 2 wheels ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 Vreau sa le multumesc aici celor de la Tanga, in special lui Doru, pentru promptitudinea, calitatea si nu in ultimul rand preturile practicate. M-au ajutat cand am avut nevoie si rezonabili la bani, asa ca e normal sa le multumesc. I'm back on 2 wheels ! 241288[/snapback] pentru o oarecare băgare în seamă în executarea unei anumite lucrări la un anumit geseu albastru de VN ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crashmx Postat Septembrie 12, 2005 Share Postat Septembrie 12, 2005 recomandarile mele baietilor de la Tanga.... isi fac treaba bine si atmosfera de acolo e funny rau.... partea proasta e ca nu prea mai am bani sa merg la ei pt reglajele la carburatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andyn Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 salutare, am si eu de vopsit una bucata suzi dr big , achizitionata de curand si care sufera de zgarieturi si alte belele estetice . Oare se poate rezolva la Tanga ? Cam cat m-ar costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 Suna-i. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 toata stima pentru baieti! Am fost pentru prima data la ei, cu o problema electrica, si am fost super multumit de rezultat. Au un electrician, Bogdan, meserias adevarat. 'Place la el', gandeste, analizeaza, si apoi se pronunta cu verdictul (cel corect... nu ca altii, care o iau pe nimerite)... chiar daca ma repet: MARE MESERIAS!!! lucreaza bine si daca sunt liberi, foarte repede... asa cum s-a mai zis; vii suparat, si pleci reparat, si mai auzi si un banc sau o gluma buna. baieti simpatici, doru si mile, si mai ales foarter saritori si amabili... au numai solutii bune in cap... si nu stiu unde le tin. mari multumiri lu' Bogdan by the way, cum o fo palinca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 6, 2005 Share Postat Octombrie 6, 2005 asa cum s-a mai zis; vii suparat, si pleci reparat, si mai auzi si un banc sau o gluma buna. baieti simpatici, doru si mile, si mai ales foarter saritori si amabili... au numai solutii bune in cap... si nu stiu unde le tin. mari multumiri lu' Bogdan by the way, cum o fo palinca? Hehehe, cum să fie, de la Ăurț, no. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 1. Guru Tanga în plină carbelire 2. Motociclete la reparat. 3. Kali, modelul motocicletei nu-ți spune nimik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Da, trebuie sa recunosc ca oamenii se pricep! Eu nu am avut o problema la motor. Mi-am pus crash-bar. Si cum il comandasem eu, bineinteles ca nu se potrivea perfect. La tanga s-a rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 21, 2006 Autor Share Postat Martie 21, 2006 bah, sa-i dea dzeu sanatate lu tanga asta ca mi-a facut racheta din motoreta:) cine nu crede i'l invit sa asculte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Acolo va reparati doar motoarele voastre sau si alte motoare?!? Am o toba zgariata:se poate repara,in cat timp si in cati bani? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 22, 2006 Share Postat Martie 22, 2006 Centreaza roti cu spite Atelierele Tanga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 22, 2006 Autor Share Postat Martie 22, 2006 Centreaza roti cu spite Atelierele Tanga ? nu, pt ca si eu am nevoie daca gaseti pe careva bun, dau o bere pt info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate