Chivu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ti limitat? da, si asta cred ca influenteaza consumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 da, si asta cred ca influenteaza consumul. ma gandeam eu....normal papa 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ma gandeam eu....normal papa 7 n-am auzit sa consume atat un nsr. cel mai mult am auzit de 5 litri la suta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 n-am auzit sa consume atat un nsr. cel mai mult am auzit de 5 litri la suta. la 34 de cai eu cred ca pentru un motor in 2T ii putin 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 la 34 de cai eu cred ca pentru un motor in 2T ii putin 5 de unde 34CP pe nsr? delimitate au maxim 30CP teoretic. practic eu cred ca sunt vreo 24-25CP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 de unde 34CP pe nsr? delimitate au maxim 30CP teoretic. practic eu cred ca sunt vreo 24-25CP. gresala mea, nu ma stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 scuze pentru intarziere filmarea (din pacate nu am avut un aparat mai bun) : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 scuze pentru intarziere filmarea (din pacate nu am avut un aparat mai bun) : mie imi place cum suna Tu ai facuto ? Ai mai face inca una contra cost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 se aude mai frumos in realitate, si mult mai tare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 mie imi place cum suna Tu ai facuto ? Ai mai face inca una contra cost? da ... detalii pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 ce fain suna, stiu pe cineva care a incercat sa faca chestia asta punand ceva clapeta in toba, dar nu i-a iesit asa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 ce fain suna, stiu pe cineva care a incercat sa faca chestia asta punand ceva clapeta in toba, dar nu i-a iesit asa bine ms pentru apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 3, 2009 Autor Share Postat Februarie 3, 2009 ms pentru apreciere tu ai facut-o? lasa un id ceva sa discutam de cateva detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 tu ai facut-o?lasa un id ceva sa discutam de cateva detalii Nu e facuta de el, e facuta de mine ... el mi-a zis cum vrea exact sa fie si eu am facut, el a fost de fatza si m-a ajutat cand a fost nevoie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 nu mi-as vedea CBu cu din alea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 a pus cineva filtru K&N pe cbr 125 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 a pus cineva filtru K&N pe cbr 125 ? Eu vreau sa pun tot k&n:D Daca afli ceva rezultate sa imi spui si mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vity-46 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 Salut> Am si eu un cbr 125 an de fabric 2004. el l-am primit cu 12mii de km si acum are 14 mii parca. Is din Sighisoara si il am din Octombrie, l-am primit sa il folosesc in oras si ptr a merge la facultate ca ptr afara am Gixxeru. In primavara ne mai vedem pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 sa le stapanesti sanatos P.S:mare ploaie ce incepea in a2a poza:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 oare filtru sport ajuta la ceva?)....sincer nu prea cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 oare filtru sport ajuta la ceva? )....sincer nu prea cred normal ca ajuta, dar vin facute mai multe reglaje..nu stiu daca merita:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 normal ca ajuta, dar vin facute mai multe reglaje..nu stiu daca merita:) Daca ar zice toti asa ... nimeni nu si-ar mai pune nu mi-as vedea CBu cu din alea:)) Vopsite si finisate arata mult mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 Vopsite si finisate arata mult mai bine no offence, am crezut ca asa trebe puse:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 no offence, am crezut ca asa trebe puse:P Dar chiar si asa ... tu nu ti-ai pune, ca tu nu cazi ... nici nu e nevoie, te darama altii ... no offence Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Dar chiar si asa ... tu nu ti-ai pune, ca tu nu cazi ... nici nu e nevoie, te darama altii ... no offence eu nu cad, ca nu ma dau pe ea....e a lui tati:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate