felixnistor Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Multumesc, o rola a ajuns la ambele jante. Asfalt uscat de la tipul din Turda? motorman35 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) O rola ajunge la ambele jante.mai raman 30 cm. De la Turda da. Lasa-mi un pm cu id-ul tau si vorbim.Bafta! Editat Februarie 17, 2009 de aryku alexe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
agoox Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 As fi forate recunoscator daca imi poate raspunde si mie cineva: 1.dupa cati km (aproximativ) se schimba filtru la CBR-ica? mai sunt si alte filtre de schimbat in afara de filtru de aer? 2. Ce fel de benzina turnati? (am uitat sa-l intreb pe tipu de la care am luat-o si chiar nu stiu care ii cea mai buna benzina pentru calutul meu) Merci mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 As fi forate recunoscator daca imi poate raspunde si mie cineva: 1.dupa cati km (aproximativ) se schimba filtru la CBR-ica? mai sunt si alte filtre de schimbat in afara de filtru de aer? 2. Ce fel de benzina turnati? (am uitat sa-l intreb pe tipu de la care am luat-o si chiar nu stiu care ii cea mai buna benzina pentru calutul meu) Merci mult. chiar crezi ca iti merge doar cu o singura benzina? pune si tu din fiecare cate un rezervor intreg si ai sa observi daca e sau nu vreo diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 mi-as dori un set de carene repsol de schimb sau cele laterale cu scrisul, de unde le procur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 18, 2009 Autor Share Postat Februarie 18, 2009 mi-as dori un set de carene repsol de schimb sau cele laterale cu scrisul, de unde le procur? set intreg? la honda parca era in jur de 500euro. pe ebay s-ar putea sa gasesti diferite componente As fi forate recunoscator daca imi poate raspunde si mie cineva: 1.dupa cati km (aproximativ) se schimba filtru la CBR-ica? mai sunt si alte filtre de schimbat in afara de filtru de aer? 2. Ce fel de benzina turnati? (am uitat sa-l intreb pe tipu de la care am luat-o si chiar nu stiu care ii cea mai buna benzina pentru calutul meu) Merci mult. in locu tau i-as schimba toate consumabilele(ulei, filtru aer) chiar acum daca e trecut de 10000km. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 filtru de aer nu are rost sa-l schimbi numa asa, mai ales ca ii peste 100 lei, de simiti ceva il cureti cu un compressor, rar am auzit sa se si schimbe:-j Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 filtru de aer nu are rost sa-l schimbi numa asa, mai ales ca ii peste 100 lei, de simiti ceva il cureti cu un compressor, rar am auzit sa se si schimbe:-j Intrebare: Unde anume e pozitia filtrului de aer? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 oups, nu stiu, dar cred ca tre sa fie undeva sub scaun:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 oups, nu stiu, dar cred ca tre sa fie undeva sub scaun:P cum sa nu stii ma nici unde-i filtrul de aer? complicat.... foarte complicat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 cum sa nu stii ma nici unde-i filtrul de aer?complicat.... foarte complicat. Zi-ne si noua daca sti. Noi nu ne-am bagat nasu pe`akolo inca.! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 este exact sub rezervoru de benzina ... intr-o cutie neagra...daca te uiti atent se vede si fara sa scoti rezervoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 In loc sa forumiti mai bine v-ati cunoaste motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 20, 2009 Autor Share Postat Februarie 20, 2009 In loc sa forumiti mai bine v-ati cunoaste motoarele pai e mai usor sa intrebi pe forum decat sa te cauti putin in manualu motocicletei hai sa nu mai facem atata offtopic..ceva poze noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 despre socul la cbr-ica, merge automat inapoi? k eu n-am incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 despre socul la cbr-ica, merge automat inapoi? k eu n-am incercat este semiautomat ,il tragi tu iar apoi revine singur la pozitia initiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 22, 2009 Autor Share Postat Februarie 22, 2009 noi culori pt anul 2009: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 de departe HRC-ul ii cel mai frumos, ca si REPSOL-ul de alt fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 este semiautomat ,il tragi tu iar apoi revine singur la pozitia initiala dupa cat timp? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 dupa cat timp? in max2-3 min depinde de temp exterioara incearca si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ClauBR Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 ce tip de bec are 'farul' de la cbr 125? a inceput sa palpaie becul din stanga si as vrea sa-l schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 ce tip de bec are 'farul' de la cbr 125? a inceput sa palpaie becul din stanga si as vrea sa-l schimb De tractor pe doua faze .. Sau scoti becu si te duci cu el la magazine cu piese de motoare , scutere , tractoare si ceri becul respectiv pe doua faze...(vorbesc serios cand zic de tractor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 ce tip de bec are 'farul' de la cbr 125? a inceput sa palpaie becul din stanga si as vrea sa-l schimb i-a becul si dute cu el, la noi la eurocar. au ei sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...008-167375.html Ce spuneti de asta?:-? e mai bine ca are acte de 50 ca nu mai tre sa dau de A1. M-ati sfatui sa o achizitionez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 mah dar nu va duce deloc capul. ce acte crezi ca ar avea la ea? ai auzit tu de honda cbr 125 cu acte de 50? e FURAT...ce e asa dificil de recunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate