Vici Biker Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Salut , vreau si eu sa vad cine si cum are honda varadero 125 sa schimbam si noi o parere despre aceasta motoreta asta e bijuteria mea : este din 2003 , avea 1700 km cand am luat`o , acum are 4200 , in continua crestere i`am pus hand guard`uri schimbul de ulei i l`am facut cu motul 710 10W40 mi`am comandat si toba arrow - care de altfel astazi si soseste urmeaza poze noi si un video cu toba arrow , dupa ce o montez !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Ulei 7100 , 710 e ptr. 2t. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 da , 7100 , scuze nu mai e nimeni cu varadero 125 ? eu mi`am luat toba arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Si, urla sau... ? O sa-l trimit pe asistentul meu Reverse pe teren sa verifice daca se aude reising sau nu... Editat Mai 25, 2008 de Trotinel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 m`am intalnit azi cu reverse la demonstratie nu cred ca a vazut cum se aude mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) m`am intalnit azi cu reverse la demonstratie nu cred ca a vazut cum se aude mobra nu , dar mi-a placut pepsiu` ala rece ) Editat Mai 25, 2008 de Reverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 nu , dar mi-a placut pepsiu` ala rece ) La stunt show-ul ala tu ai fost vedeta nu?Mai ai poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 La stunt show-ul ala tu ai fost vedeta nu?Mai ai poze? nu , la stunt show s`au dat 3 nume "mari" in ale stunturilor eu m-am dat de 2ori prin parcare pe acolo ca ma plictiseam nu mai am poze , asta mi-a facut-o un prieten..ca se plictisea si el ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 eu m`am dat ) la cine ajunge ultimu deci eu am fost vedeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 un video cu sunetul tobei cam pe cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 este deja unul : iete colea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onuta Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 Buna...chiar sunt putini care au Varadero Ei bine...eu sunt o tanara posesoare am o Honda V Varadero 125cc din 2001 cu 35.000 km la bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 buna ! ma bucur ca mai este un posesor de varadero adica in special posesoare poate ne vedem la o tura apropo ce ulei bagi la motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.damaroaia Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 esti cam singur pe aici vici cu varadero....dragutza mobra....si grija cu ea nu ii mai da blana full malossi.....ca ii sar pistoanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Buna...chiar sunt putini care au Varadero Ei bine...eu sunt o tanara posesoare am o Honda V Varadero 125cc din 2001 cu 35.000 km la bord Felicitari ca ai intrat si pe forum,baietii te intreaba ce ulei bagi,eu mai bine te intreb ce suc bei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Felicitari ca ai intrat si pe forum,baietii te intreaba ce ulei bagi,eu mai bine te intreb ce suc bei. hehe esti cam singur pe aici vici cu varadero....dragutza mobra....si grija cu ea nu ii mai da blana full malossi.....ca ii sar pistoanele da frate dar eu ii dau blana full malossi cu spuzeala si malakie ! ) Editat Iunie 5, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Honda Varadero 125 Salut. Daca nu te superi as vrea sa stiu si eu cam ce inaltime trebuie sa ai pentru a putea "tine" o Varadero de 125. Am auzit ca este foarte inalta. Mersi anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Salut. Daca nu te superi as vrea sa stiu si eu cam ce inaltime trebuie sa ai pentru a putea "tine" o Varadero de 125. Am auzit ca este foarte inalta. Mersi anticipat! Nu e buna pt tine, subnutritule, pigmeule, adi minune, etc. Da, am baut mult in seara asta, plm, imi traiesc tineretea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frodo92 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Nu e buna pt tine, subnutritule, pigmeule, adi minune, etc. Da, am baut mult in seara asta, plm, imi traiesc tineretea Pentru cultura ta generala nu sunt subnutrit, nu sunt manelar cocalar ca tine si in plus mai trag si de fiare, nu doar de penis si de motor, cum faci tu. Deci vezi de treaba ta manelarule si nu te baga unde nu-ti clocoteste oala. Defapt..ce sa ceri la o trotineta defecta? Vezi de bautura ta si nu te baga in seama daca nu ai cei 7 ani de acasa! Vorbeste cum vrei cu ai tai, eu nu-ti permit asta. Nu esti mai breaz ca mine si nici nu vei fi, esti doar un cocalar incult, manelar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 29, 2008 Autor Share Postat Iunie 29, 2008 Salut. Daca nu te superi as vrea sa stiu si eu cam ce inaltime trebuie sa ai pentru a putea "tine" o Varadero de 125. Am auzit ca este foarte inalta. Mersi anticipat! are amortizor reglabil ! deci nu conteaza inaltimea ! dar daca esti schilod ( nu stiu cum arati ) o sa iti stea urat pe ea ca are coarnele late UP ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Pentru cultura ta generala nu sunt subnutrit, nu sunt manelar cocalar ca tine si in plus mai trag si de fiare, nu doar de penis si de motor, cum faci tu. Deci vezi de treaba ta manelarule si nu te baga unde nu-ti clocoteste oala. Defapt..ce sa ceri la o trotineta defecta? Vezi de bautura ta si nu te baga in seama daca nu ai cei 7 ani de acasa! Vorbeste cum vrei cu ai tai, eu nu-ti permit asta. Nu esti mai breaz ca mine si nici nu vei fi, esti doar un cocalar incult, manelar! Hai sa facem un poll cu cat de cocalar este @Trotinel si sa dam note de la 1 la 10....eu votez 10 clar. Cat despre paznicul inelelor....mult succes la sala....cand am ceva probleme te sun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 5, 2008 Autor Share Postat Iulie 5, 2008 up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 cat consuma varadero-ul si cam ce viteza de croaziera are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 cat consuma varadero-ul si cam ce viteza de croaziera are? ma scuzati ca ma bag... nu sunt varaderist dar mi-ar place sa fiu. cam pe la ce pret gasesc un varadero mai vechi (sub 2000). ca nu am buget mare. . si mi-ar place un varadero asa de drumuri lungi. mersi baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iulie 12, 2008 Autor Share Postat Iulie 12, 2008 primu varadero (de 125) a fost fabricat in 2001 . gasesti de la 1500 euro in sus pe mobile.de la viteza de 100 km/h constanta consuma 3,8%-4% are rezervorul de 17l+ 2,9l(rezerva) in oras consuma 5%-5,5% ( asta in cazul in care eu il forjez la maxim ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate