someone_else Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Pentru inceput, un rezumat fotografic a ceea ce a fost partea de 'incepatori' (sic). instructaj endurit corecturi endurit mult exercitiu fizic pregatire si diverse grade de reusita ... cam asta a fost, pe scurt, tabara de enduro de la Lazarea. Mai multe poze in zilele urmatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Supe fain! Mai vrem poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Si bineinteles impresii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Am sa mai pun poze zilele astea, cand am timp; am facut multe poze (vreo 900) asa ca mai trebuie sortate. Restul de poze vor fi aici. Impresii... altii sunt mai in masura decat mine sa discute despre cum a fost cursul in sine. Adevarul este ca aceasta tabara a fost una de perfectionare a cunostiintelor, deci eu care eram la nivel 0 nu prea am avut ce face. M-am dat mai mult singur si m-am uitat la ceilalti, exercitiile care le faceau ei fiind mult peste nivelul meu. Parerea generala, insa, pare a fi ca ideea lor de 'incepatori' e una foarte larga... Oricum, organizarea a fost buna, si participarea buna, deci tabara in sine a fost un success, cred. Editat Mai 8, 2008 de someone_else Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Cum particip si eu la o astfel de tabara?? Sunt f interesat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Cum particip si eu la o astfel de tabara?? Sunt f interesat... Pai probabil ca se vor mai organiza si altele. Intreaba-l pe Patrick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 VA salut. Am participat doua zile,am invatat enorm de mult,si nu in ultimul rand,m-am(ne-am) simtit extraordinar de bine,datorita echipei care s-a format(impreuna cu cei din partea locului--"polgi","doctorul"etc), profesionalismului lui Greg,umorului lui Patrick, Speram sa ne intilnim etapa viitoare,si ai invidiem pe baetii care au ramas inca cateva zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Cea mai tare faza de la Lazarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Mihai Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Salut, Cel care a zburat motocicleta a fost Doru? A patit ceva? Ar fi pacat sa se fi accidentat cineva. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Cea mai tare faza de la Lazarea Ouch. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Salut, Cel care a zburat motocicleta a fost Doru? A patit ceva? Ar fi pacat sa se fi accidentat cineva. Toate bune. A fost Doru. Spectaculos. Nimeni n-a patit nimic... Nici macar motorul... Super Doru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 asta da stop pe piept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 l-a lovit si pe el in cap, s-a auzit un poc destul de nasol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Am sa mai pun poze zilele astea, cand am timp; am facut multe poze (vreo 900) asa ca mai trebuie sortate. Restul de poze vor fi aici. Asteptam"restul de poze" :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 Asteptam"restul de poze" Pai n-am sa pun online toate pozele, ca sunt 3 GB; am pus doar o selectie cu cele mai bune. Daca vrei, insa, da-mi adresa ta pe PM si iti trimit un DVD cu tot ce am facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Pai n-am sa pun online toate pozele, ca sunt 3 GB; am pus doar o selectie cu cele mai bune. Daca vrei, insa, da-mi adresa ta pe PM si iti trimit un DVD cu tot ce am facut. :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 titlul videoclipului a fost excelent ales.. oricum super nasoala faza,bine ca s-a terminat subtire la daune umane.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Cateva poze... Restul pozelor aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Cateva poze... Restul pozelor aici... superbe pozele si ce-ati facut voi pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Mihai Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Altfel se vede . Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) asta care alearga dupa motocicleta e coechipieru meu ? Editat Mai 15, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 asta care alearga dupa motocicleta e coechipieru meu ? Da, mai Janos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 (editat) Observati va rog umbra lui Greg. In iunie, in Motociclismo, articol cu tabara. Editat Mai 16, 2008 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 jos cu palaria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate