Aleko Postat Octombrie 20, 2010 Autor Share Postat Octombrie 20, 2010 hmm 2 atajiste prezente la expozitia de la Mall Baneasa in desfasurare , IJ Planeta 5 si M61 Ural Up cu vechiul topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantin57 Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Salut. Daca vrei asa ceva la un pret de 800 euro. tel 0745109970. Cum naiba functioneaza amortizorul ala strimb? (sau este o iluzie optica) Editat Octombrie 21, 2010 de constantin57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Uralul verde este cel care apare in nust ce videoclip cu fete difuzat pe media video muzicala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Cum naiba functioneaza amortizorul ala strimb? (sau este o iluzie optica) nu e o iluzie optica din cate stiu se desfacuse tija amortizorului din insurubare, a mers asa cu ea pana acasa, s-a reparat problema, oricum motocicleta s-a vandut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 21, 2010 Autor Share Postat Octombrie 21, 2010 Uralul verde este cel care apare in nust ce videoclip cu fete difuzat pe media video muzicala? mda, producatorii mi-au zis ca o sa fie rock englez, am venit de la munca sa-mi iau moto inapoi si am gasit 2 popnari (la propriu) afoni care mimau o melodie retarda. Mesaj completat no, chiar aici: http://www.youtube.com/watch?v=NPAnjyE9OqQ&ob=av2e se pot observa cei doi fundaÂşi, sa le dam pana la gat tot forumul si tot nu s-ar satura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Am dat si m-am uitat cum se duce cu durere in suflet si am luat asa ca ati pierdut un atasist batran si ati castigat unul tanar.La comunist voi mai intra sa vad ce mai faceti si de fapt mai am un Ij 56 Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 fapt mai am un Ij 56 Nu-i bai , ii pui un ataj si tot pacilea esti, asa ca slabe sperante sa scapi de pe aici, Sa-ti traiasca GPZ-ica. ca e mica, pitica si bunicica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 asta-i atasu ala facut de tine? ala cu aripa de voshod? imi place cum arata nici gipizeta n-arata rau Da este cu aripa de la tine. Numai bine Mesaj completat Nu-i bai , ii pui un ataj si tot pacilea esti, asa ca slabe sperante sa scapi de pe aici,Sa-ti traiasca GPZ-ica. ca e mica, pitica si bunicica. Nicvi nu vroiam sa scap multumesc de urare. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 dupa primii km cu atasul am ajuns la concluzia ca este mult mai dificil decat mersul solo. curbele se iau cu efort mult mai mare, in linie dreapta nu e problema, dar pe curbe te rupe de maini. si nu conduc de ieri de azi, cred ca am incercat toate stilurile de moto cu diferite puteri. sau poate doar mi se pare mie pana cand o sa ma mai invat cu el. INTREBARE: am motocicleta inmatriculata cu atas, pe atas nu am nici o serie batuta, in carte nu e trecuta nici o serie de atas, doar seria motocicletei. vreau sa ma duc cu ea la ITP, e vreo problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 Nu ai nici o problema ca nu ai serie pe atas. E posibil sa nu ai reglati tiranti f bine, eu de ex cu M61 al lui Aleko mergeam f usor, iar curbele le luam fara efort, iar atat pt M72 cat si pt Bmwnipra am optat pentru un ghidon mai lat fata de cel original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 E posibil ca cei de la RAR sa-ti poansoneze ei serie pe atas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 23, 2010 Share Postat Noiembrie 23, 2010 dupa primii km cu atasul am ajuns la concluzia ca este mult mai dificil decat mersul solo. curbele se iau cu efort mult mai mare, in linie dreapta nu e problema, dar pe curbe te rupe de maini. si nu conduc de ieri de azi, cred ca am incercat toate stilurile de moto cu diferite puteri. sau poate doar mi se pare mie pana cand o sa ma mai invat cu el.INTREBARE: am motocicleta inmatriculata cu atas, pe atas nu am nici o serie batuta, in carte nu e trecuta nici o serie de atas, doar seria motocicletei. vreau sa ma duc cu ea la ITP, e vreo problema? curbele le iei mai greu din cauza tractiuni pe atas,la astea cu atas e diferenta in curbe fata de mt fara tractiune atas. din cauza diferentialului merge mai greu in curbe,e ceva normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scafbikes Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 S-a adus in discutie problema asta pe topicul IJ-urilor, dar prefer sa o aduc in discutie aici, sigur e interesant pentru atasisti. Intradevar, stiam si eu ca nu e permis sa mergi cu atas si remorca in acelasi timp, chiar eram sigur de asta cand am fost sa inmatriculez o Pannonia, cei drept in Germania. Stiu sigur de la cineva ca in Ungaria, chiar daca acolo sunt fabricate, este interzis sa mergi si cu atasul si cu remorca in acelasi timp. Totusi, in Germania se poate merge si cu atas si cu remorca in acelasi timp. Explicatia care am primit-o e destul de simpla. Se poate merge cu ambele daca cuplajul remorci este unul fix, adica gen cruce cardanica si nu este un cuplaj traditional pe bila. Daca ai cuplaj pe bila, atunci nici in Germania nu e permis sa mergi cu ambele. Poate ca exista exceptii dar eu nu stiu de ele. O poza de pe net, sa va faceti o idee despre cuplaj remorci. Sunt curios daca in Romania ar fi permis sa mergi cu ambele in situatia asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) nici astia n-au voie Editat Noiembrie 24, 2010 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 24, 2010 Share Postat Noiembrie 24, 2010 (editat) Pai daca le pierde pe drum... Nu stiu daca ati vazut asta, dar imi place cum e construita remorca. Editat Noiembrie 24, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Pai daca le pierde pe drum...Nu stiu daca ati vazut asta, dar imi place cum e construita remorca. de la kiev se poate aduce undeva la 800 dolari remorca din magazin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 29, 2010 Admin Share Postat Noiembrie 29, 2010 Colegilor, va dau si eu o tema de cercetare: Am un vecin pensionar care iubeste motocicletele. Are si acum un Simpson cu atas. Zilele trecute a venit la mine un client cu un Bmw k100rs, din 1994. Omul o are de vanzare, vecinului meu i-a placut si ar vrea sa o ia, dar in conditiile in care-i poate pune atasul de Simpson pe ea. Omul este in varsta si nu se mai risca sa mearga solo. Am sa ma duc cu el la RAR maine sa vad care-i treaba cu omologarea si daca acolo raspunsul este ok mai ramane urmatoarea problema: Pe cine imi recomandati in Bucuresti care poate face o lucrare de acest gen, adica sa-i sudeze prinderile atasului de cadru, etc? Daca ati mai trecut prin asa ceva eventualele sfaturi mi-ar fi de mare ajutor. Omul chiar mi-este simpatic, motociclist batran, le mananaca din priviri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 La noi nu vei putea omologa asa ceva. Poate daca vine in tara facuta deja. S-a mai discutat asta aici. Si e Simson, fara "p" (pe cuvantul meu!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 pacat ca numarul motocicletelor cu atas nu mai este acelas din anii anteriori si bravo celor care au motociclete cu atas si se desfata mergand sigur daca ar exista o procedura mai simpla sa adaptam un atas la o motocicleta fara s ar bucura multa, multa lume. am inteles ca implica un service autoriza pentru astfel de lucrari iar el nu exista in romania in bucuresti dinicutu e destul de refractar. poate in alte ORASE sau in alte TARI lucrurile stau altfel. cum ar fi BULGARIA de exemplu eu as fi dispus sa i mi fac singur mobra si sa platesc 650 de Euri cat costa o inmatriculare sanatoasa in tara vecina doar ca sa am motoreta mea cu atas. o idee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Eu cred ca poti gasi motocicleta cu atas deja inmatriculata la banii aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 La 650 gasesti in stare f buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 La 650 gasesti in stare f buna. salut cat te a costat pe tine bmvnipra? ai deja multe moto cu atas Mesaj completat La 650 gasesti in stare f buna. nu totul se raporteaza la bani ci poate si la placerea de a face si a conduce ceva cineva aici a cumparat africa t si a platit 1500 in germania pt atas altul pe care il respect cu toate ca nu ma inghite, avea ural si a mai dat 2000 e pe inca un ural poate cineva vrea sa cheltuie niste bani pate are o moto guzzi de suflet si vrea sa i puna atas eu am cerut un simplu sfat Mesaj completat avand in vedere ca acest sezon ii favorizeaza pe cei ce au motociclete cu atas, m as bucura daca acest topic nu s ar duce la coada cu tot cu rabinul. va salut. Mesaj completat apropos, stie cineva daca amortizorul de atas de ij este la fel cu cel de pe moto? multumesc. Mesaj completat nu prea mi ai raspuns mihaita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 raspundetii omului aici, ca vrea sa urce topicul si nu poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 de! ca tot atasistul caruia ii pasa. Mesaj completat sus cu atasistii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Decembrie 15, 2010 Share Postat Decembrie 15, 2010 mai merge careva de cand cu vremea frumoasa??......eu inca ma tin pe drum cat mai poate sa ma duca nipra desi cu drumurile la noi "curatate des" merge cam unde vrea el da nah senzatia misto, si nah nu ma plimb de ochii lumii ca am de mers la munci cu el deci strict mijloc de transport, is curios care mai forteaza nota prin tara la ora asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate