ubord Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 (editat) http://vimeo.com/5368009 ...mi se face pielea de gaina... Editat Iulie 3, 2009 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 Mă, dacă tu n-ai somn, de ce îi ții treji Âşi pe alții? Super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 http://vimeo.com/5368009 ...mi se face pielea de gaina... Excelent primu! Trece peste linia dubla fara nici o remuscare, si parcheaza exact pe loc de handicapat. Bravo! Sa-i urmam exemplul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 ...mi se face pielea de gaina... Primul e film artistic.Celelalte doua sunt trucate.Unde ati mai vazut Ural cu motor de R1 si M cu sunet de Harley? Acum o intrebare serioasa.Vad ca in primul clip "soferul" se inclina la curbe;are efect?(Nu am mers niciodata cu atas) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 (editat) Ma puteti ajuta si pe mine cu privire la originile acestei epave? Masinutele din balciul de la Obor Cam asa arata Da arata fain... Editat Iulie 4, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 LE: ceva interesant: http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=131358 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 http://vimeo.com/5391640 ...in replica la East Ieuropean motor Âşou predeal10+12iulie platoul trei brazi pitici drumul este recent asfaltat pana in cabana doua cururi goale cu celulita si bubițe dicstacție pe cinste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tamagotchy5 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Salut! Stiti careva atas de vanzare? vreau sa il pun pe ij 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 in curand ma alatur grupul atasistilor.......e aproape gata si atasul meu de ij ....bineinteles vopsit cu pensula ca asa e RAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 O intrebare: in prezent, in afara de Ural mai exista vreun fabricant de motociclete care sa produca moto cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 noua achizitie.....carutza pt iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 noua achizitie.....carutza pt iarna Da imi place Aline, acelasi tip de ataj la-m avut si eu la nipra mea di 99 pina in 2003.Era foate usor fata de atajul de nipra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 (editat) Âşi eu am acelaÂşi ataÂş... apropo, ce ataÂş e ? de ce e? ij? atÂşez o poză... o să postez Âşi unele mai bune... ps. încă lucru Âşi la mz Âşi la ataÂş... Editat August 12, 2009 de jerry_mcrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 Âşi eu am acelaÂşi ataÂş... apropo, ce ataÂş e ? de ce e?ij? atÂşez o poză... o să postez Âşi unele mai bune... ps. încă lucru Âşi la mz Âşi la ataÂş... din cate stiu e de ij jupiter 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat August 12, 2009 Share Postat August 12, 2009 thx de răspuns... bănuiam eu ceva, dar nu eram sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 fain atasul, si cu dunga pe mijloc arata bine sa-l porti fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 19, 2009 Share Postat August 19, 2009 fain atasul, si cu dunga pe mijloc arata binesa-l porti fara probleme mersi mult.....mda in poze arata bine, l-am vopsit in graba cu pensula ca sa pot sa-l scot la o tura si tinand cont, ca gradina din fata blocului imi serveste drept garaj, nu o sa-mi bat prea mult capul sa-l fac sa arate ca nou (plus ca am eu o pasiune pt RAT bike) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 Era foate usor fata de atajul de nipra. nu e un pic prea usor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 aceasta este ultima achizitie africa twin cu atas,atasul este de ural si in curind speram sa rulam cu ea pe strada asta dupa ce i facem rar ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Nu vreau sa va dezamagesc, dar Dinicutu nu vă va aproba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 nu o sa ma dezamagesti dinicutu va aproba motoreta este luata din germania si este cu atasul trecut in acte asa ca nu are ce sa mai zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 Bravo, luata asa din Germa a fost o miscare inteleapta. Acum sa vedem ce zic si astia de la RAR, sa-mi spui cand faci programarea sa vin si eu sa le fac fo 2-3 poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 miercuri dimineata la 10 in calea grivitei Mesaj completat ci9t despre ce zic cei de la rar este ok am intrebat inainte sa o cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 deci am trait sa vaz si africana cu atash dupa ce o sa tyermini cu actele, vreau sa dau si eu un ochi "live", ca parca vad ca o sa inceapa sa ma manance si pe mine sa ii fac cadou vetei un carucior. si, vorba aia... se creeaza un precedent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antenutza Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 cu mare placere am sa ti o arat,noi am ajuns la varianta asta ca sa avem cu ce plimba copilul si pt a nu strica traditia mai avem 2 bucati de africa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate