harciogu Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 @hoinar:.... dude... ala e motorul lui aleko... cred ca shtiai... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Chiar nu stiam. L-am vazut la Politehnica veche (Polizu) si i-am tras ceva poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 mda... al lui e ... am recunoscut politehnica din polizu [acele minunate ziduri]... oricum dak te uitzi la numerele din poze si cele de la ID-ul lui aleko vei vedea ca sunt la fel... uite aici o poza de la "asamblarea" de dupa cumparare... [ copyright Aleko ] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 monstrul verde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Visul meu cu 3 roti... Da' parca acum ceva vreme ziceai ca nu iti plac deloc boxerele si ca sunt nasoale? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 (editat) Nu am zis ca nu-mi plac. Am azi ca e mai geru sa te strecori printre "conserve" cu ele, de asta e putin mai nasol cu ele. Oricum, pe 3 roti, nu poti sa te stercori... Toate bune Editat Iunie 19, 2005 de hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 INCA N-AM MOTOR,NICI CU ATAS,NICI FARA,DAR PINA LA ANUL SIGUR IMI IAU. EXISTA IN BUC. UN PUNCT DE INTILNIRE PT. ATASISTI? AR FI MISTO SA O ARDEM PRIN ORAS CIT MAI MULTE ATASE ODATA<UN FEL DE PARADA PE SEST>? IA ZI MISTER COMBAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 cred ca tot la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 Ha, azi l-am vazut pe Aleko pe motor. Care ma ia si pe mine in atas la urmatoarea intalnire, ca de mult visez la asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 DE CIND CU JAPONEZELE NU PREA MAI VEZI CEVA ORIGINAL.SA NU SE INTELEAGA CA AM CEVA CU ELE,DAR ORIGINALITATI NU MAI VEZI.DE VITEZA LA GREU,CEVA ENDURO,DA AM VAZUT UN ATAS ZILELE ASTEA LA TELEVIZIUNE DE IMI VENEA SA-I ZIC LUI AIA CARE CONDUCEA MASINA SA OPREASCA ACOLO,MAI NASOL CA MA DUCEAM LA MUNCA SI NU PUTEAM SA INTIRZII. SA MOR EU DE NU IMI PARE RAU DE CITE MOTOARE FARA SUFLET VEZI PE STRADA. EI,HAI CA M-AM DESCARCAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Din nefericire motoarele nu sunt singurele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 MAI STRES LAP,AICI AI UITAT SA FACI SPUMA LA GURA CA SINT NAZI. TE ROG EU,FA-MA ALBIE DE PORCI,CA ASA E FRUMOS INTRE MOTORISTI,DA NU UITA CA SI ALTU O SA TE FACA PE TINE,DE EXEMPLU.......MOLDOVEAN.ITI CONVINE? EU INSUMI SINT MINDRU CA SINT MOLDOVEAN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 hoooooooo! ca n-am facut misto de tine! citeste pe la custom.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 si da, sunt mandru ca sunt moldovean! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Baiiiiiiiiii!!!! Sunteti off topic rau!!! Si daca sunteti nazisti, comunisti, moldoveni, olteni sau ardeleni nu are nimic! Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 si da, sunt mandru ca sunt moldovean! Si eu sunt mandru ca sunt oltean! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Că bine zici, Phoenix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 dar in primul rand Roman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 incep sa ma simt prost ca bucurestean PS: da shtiu... sunt tot off-topic...si acum on-topic: sa vedem cine apare la arc maine seara in afara de aleko m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 Bai, sunteti off-topic. Pentru binele topicului acesta va rog sa aduceti ceva constructiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 mda... postez si io aici pt ca mi-a placut foarte mult simsonelu' asta [chiar prafuit si ros de rugina pe ici pe colo]: vazut din dreapta vazut frontal frontal -dreapta frontal stanga idem in atash ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoinar Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Man, dacă recodiţionezi Simsoneta o să facă furori. Ataşu' ăla e minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 ee... din fericire/pacate mi-am luat de curand planeta 5 [solo ] si permis de A. acum ca ma uit la post parca sunt cam aiurea denumirile linkurilor dar raman cu sechele de sesiune: medial, caudal, cranial, lob frontal, parietal, cheilognatopalatoschizis..... :finger: m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 22, 2005 Autor Share Postat Iunie 22, 2005 superb Simsonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Avea in primavara in Craiova un astfel de Simson, tot cu atash, la 12 mil...Mi s-a parut cam mult. Oricum o astfel de motocicleta reconditionata ar arata superb...pacat ca Simsonelu nu prea pleaca bine cu atash... Oricum atashurile astea vechi au inceput sa aiba ovaloare destul de mare. Un prieten al meu a vandut anul trecut unui neamt un atash de Simson. Era vai de mama lui, nu avea rota, ruginit la greu...daca ii dadeai un picior curgea la greu rugina de pe el. Atashul era intr-o stare atat de proasta incat nici tiganii nu l-au furat pentru fiare vechi. Parca l-a dat cu 150 sau 200 de euro. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate