Sari la conținut

Accident grav in Piata Victoriei


duracell
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 99
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

mare pacat de denaturarea adevarului care poate crea impresii gresite...dar asta nu vede Tov.Ralu si al lui CNA, o vede numai pe Roxana de la Ciao Darwin ( buna de mori, de altfel :o ) ca i se vede un sfarc.

Poate ar trebui sa intre si "relatarea unor fapte deformand realitatea" in viziunea CNA.Normal ca n-ar avea de unde sa stie, dar in urma sesizarilor, poate s-ar face ceva.

 

Cat despre sensibilizarea participantilor la trafic, eu unul m-as declara SUPER MULTUMIT pt inceput daca cei din Brasov am face o tura de impartit fluturasi la RATB.Sunt Criminali. La propriu, acum 1 sapt o femeie a decedat la plecarea unui mijloc de transport din statie ca n-a vazut-o soferul.Eram intr-un birou la politie (in vizita doar :blbl: ) cand au aratat dosarul fiului femeii.F nasol moment.

Eu fac naveta zilnic cu motorul,traversez tot Brasovul dinspre Sibiu spre Bucuresti, imi mananca zilele.RATB -Nu se uita,daca te vad te ignora,etc.

 

Am patit-o o data cand nu stiu daca intentionat(probabil sa se amuze) sau nu ,fiind pe o coloana alaturata unui autobuz vai mama lui,s-a apucat soferul sa dea shpritzuri, m-a afumat de nu mai puteam sa respir in casca... :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara!

Sunt Micky, prietena lui Bocioaca,accidentata din topik-ul in curs. In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pt. cuvintele frumoase. Chiar aveam nevoie de ele. Vreau sa le multumesc tuturor prietenilor care au venit sa ne vada, care ne-au sunat precum si celor care au fost alaturi de noi in orice fel.

Noi suntem relativ bine...putea sa fie mult mai rau. Mihai este mult mai calm decat mine, dar eu daca as putea sa il prind pe nenorocitul ala cu Dacia alba care ne-a accidentat l-as alerga cu carja prin curte si i-as sparge capul. N-am avut ocazia sa il intalnesc pana acum dar daca se va intampla asta sigur nu o sa scape cu bine.

Cat despre stirile ProTV nu am avut puterea sa ii injur pentru ca trebuie sa stau in pat, dar daca organizati ceva, veniti sa ma luati si pe mine de acasa cu o masina. In fond si la urma urmei am fost subiectii principali ai fabuloasei stiri de pe ProTV si cred ca avem si noi dreptul sa ne spunem punctul de vedere chiar daca nu ne asculta nimeni. Ma simt furioasa si neputincioasa pentru ca in afara de a sta in pat nu pot sa fac mare lucru. Am o fractura la umar si una la bazin si cateva vanatai pe picioare si fata. Mihai are 3 oase rupte la laba piciorului si are incheieturile de la maini umflate. Despre motociclete nu pot spune nimic ca nu am vazut-o inca.

Despre hai pot sa va mai spun ca pe langa ranile capatate in urma accidentului trebuei sa mai imi suporte si crizele mele de depresie.

Ca sa lamuresc pentru toata lumea o sa va povestesc ce si cum s-a intamplat

Cursa nebuneasca era de fapt intoacerea spre casa de la o intalnire cu niste preiteni care ne invitau la nunta lor. Initial am vrut sa mergem sa ne mai plimbam un pic, dar ne-am hotarat sa venim acasa sa bem un vin. Venind de la Piata Romana am ajuns in Piata Victoriei. Pentru a respecta regulile de circulatie ne-am incadrat pe breteaua ce permite intoarcerea; ne-am incadrat pe a doua banda de mers spre Calea Victoriei (semafoarele de la Kisselef si B-dul Aviatorilor erau pe rosu, deci nu venea mai nimeni din spatele nostru cu excepria unuia care a facut acelasi treaseu ca si nou dar a facut dreapta si a luat-o spre fostul bulevard 1 Mai). In acea intersectie (prima care o intalnesti cand intrii in Piata Victoriei din Kisselef) in stanga erau doua masini care au cedat trecerea corespunzator. Urmatoara intersectie, exact innainte sa intram pe Calea Victoriei, din partea dreapta mai multe masini oprite ca sa trecem noi. Mai iesit din acel pluton de masini o Dacia alba care porneste. Mihai franeaza si face semn cu farul; Dacia se opreste. Mihai schimba banda cu a treia ca sa fie mai in stanga sa poata trece si accelereaza. In acel moment Dacia prorneste; distanta intre noi si masina nu era mai mare de 2-3 metrii ca urmare in ciuda franei puse de Mihai impactul nu a mai putut fi evitat. Urmarea o cam stiti... salvare... eu cu cunostinta pierduta o perioada...etc.

Am fost impresionata in mod deosebit de vizita pe care mi-a facut-o la spital Bhairava si Balamuc (pe care nu l-am vazut dar stiu ca a fost acolo), la ora 3 noaptea (daca treceti ep la noi aveti pastrat cate un pupic foarte special din partea mea).

 

Experienta legata de spitalul de urgenta Floreasca a fost extrem de neplacuta, nu neaparat din cauza gravitatii ranilor sufeite cat din cauza lipsei de atentie a medicilor si a personalului sanitar, din cauza conditiilor sanitare execrabile si nu in ultmul rand din gauza diagnosticelor gresite pe care doctorii ni le-au pus atat mie cat si lui Mihai. Ei nu au vazut fracturea mea de bazin si nici fracturile de la piciorul lui Mihai. Bandajul pe care mi l-au facut la umar ca sa imi impobilizeze bratul si umarul erau inutile. Noroc ca Luni seara un prienten ne-a dus la un control suplimentar la Colentina.. si ne-am descoperit adevaratele probleme. Desi am fost victima uui accident rutier am fost adusa de urgenta la spital si imi pierdusem cunostiinta, medicii de acolo nu au considerat ca este un caz deosebit, motiv pentru care am fost lasata sa astept dezbracata (acoperita doar cu un ceaceaf) in frig pret de cateva ore opana sa fiu consultata si trimisa intr-un salon.

Ca urmare, va sfatuiesc sa ocoliti spitalul de urgenta Floreasca pe cat posibil, in cazul in care nu aveti o pila suficient de mare ca sa fiti tratati corespunzator.

Cam asta ar fi de spus despre "mica" noastra "cursa nebuneasca".

Vreau sa va mai spun doar ca cel putin 3 saptamani de acum in colo ne gasiti acasa si va asteptam sa ne mai tineti de urat. :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Insanatosire grabnica Micky&Mihai.

 

Treaba cu ProTV n-ar trebui sa ramana asa. Daca va intalniti deseara la arc puteti imprima un soi de protest pe care sa-l semnati toti si sa mergeti in fata ProTV-ului sa-l depuneti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna Miki, salutare Mihai!

Ma bucur ca sunteti intregi... si cel mai important in viata.

Sper ca recuperarea voastra sa se faca in totalitate si mai sper ca se va face lumina in ceea ce priveste reportajul plin de insinuari al celor de la protivi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

YA WRIGHT ARE CINEVA APROBARE (VRE-UN CLUB CEVA) PT INTALNIREA DE MIERCURI DE LA ARC?

SEFII DE CLUBURI TREBUIE SA FACA EFORTURI MARI MULT MAI MARI CLUBURILE TREBUIE SA COMUNICE INTRE ELE ETC. CEVA TREBUIE FACUT IAR EU NU AM FACUT DECAT SA DAU UN SFAT DOAR AM INCERCAT SA AJUT SI NU CRED CA ESTE CORECT CUM AI PUS PROBLEMA. SI SINCER DA DACA AS PUTEA SI AS AVEA CUM POTE CA MA-S OCUPA.

ACUMA STAU SI MA INTREB.DACA PUR SI SIMPLU 100 DE MOTOCICLISTI SE PLIMBA PRIN BUCURETI GRUPURI GRUPULETE POLITIA CE FACE? II OPRESTE PE TOTI?

IMI PARE SINCER RAU SA AUD CE S-A INTAMPLAT LA SPITAL NISTE NENOROCITI.

VA DORESC MULTA SANATATE SI DRUMURI PE LA SPITAL CAT MAI PUTINE.

 

HAIDETI SA VA SPUN EU CEVA TARE DE SALVARI SI SPITALE DACA AVETI PROBLEME CU INIMA NU CITITI

INTR-O DIMINEATA MAICAMI I SE FACE RAU FRATIMIU A CHEMAT SALVAREA SI LE-A SPUS CELOR DE ACOLO CA SA VINA SALVAREA FEMEIE 46 ANI CU CANCER ETC. SALVAREA A VENIT LA 2 ORE MULT PREA TARZIU :o :wave:

ALTA FAZA LA COLENTINA ERA LA TERAPIE INTENSIVA TOT MAICAMEA JUMATATE PARALIZATA NU SE STIE CUM NAIBA MAICAMEA A CAZUT DIN PAT FRATILOR CU 2 ASISTENTE ACOLO DECI NU VA MIRATI DE CE SE INTAMPLA IN SPITALE TREBUIE SA FITI PREGATITI PT ORICE. PRIETENA MEA ARE NISTE PROBLEME SI A FOST LA CEL PUTIN 4 DOCTORI SI FIECARE CU PAREREA LUI SI CU RETETA LUI, AM FI PUTUT SA NE DESFACEM O FARMACIE. AVETI GRIJA FRATILOR NU ESTE DE JOACA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica . :wave:

M-am cam cutremurat cand te-am vazut intinsa pe asfalt cu protectia ghipsata la gat + mina in atele . Imediat am vazut-o pe viitoarea mea sotie acolo in locul tau .

 

Inca odata multa sanatate si trebuie neaparat sa facem ceva pentru a-i obliga pe cei de la ProTv sa dea pe post o dezmintire .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

HAIDETI SA VA SPUN EU CEVA TARE DE SALVARI SI SPITALE DACA AVETI PROBLEME CU INIMA NU CITITI

INTR-O DIMINEATA MAICAMI I SE FACE RAU FRATIMIU A CHEMAT SALVAREA SI LE-A SPUS CELOR DE ACOLO CA SA VINA SALVAREA FEMEIE 46 ANI CU CANCER ETC. SALVAREA A VENIT LA 2 ORE MULT PREA TARZIU :o  :wave: 

 

ALTA FAZA LA COLENTINA ERA LA TERAPIE INTENSIVA TOT MAICAMEA JUMATATE PARALIZATA NU SE STIE CUM NAIBA MAICAMEA A CAZUT DIN PAT FRATILOR CU 2 ASISTENTE ACOLO DECI NU VA MIRATI DE CE SE INTAMPLA IN SPITALE TREBUIE SA FITI PREGATITI PT ORICE.

 

PRIETENA MEA ARE NISTE PROBLEME SI A FOST LA CEL PUTIN 4 DOCTORI  SI FIECARE CU PAREREA LUI SI CU RETETA LUI, AM FI PUTUT SA NE DESFACEM O FARMACIE. AVETI GRIJA FRATILOR NU ESTE DE JOACA.

parerea mea este ca nu numai prietena ta are nishte probleme.. mai lasa CAPS'u ala shi nu mai vrajii atata ca mi se face frig.. :blbl:

 

shi acuma, referitor la protv (dar shi la tine..) :o

post-14-1118825381_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e maro rau treaba cu bazinul, iti urez sa te refaci cat mai repede. boltoaca poa sa suporte trei oscioare rupte la laba piciorului, ca e barbat. ia nu mai plange ma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
[...]DOAR AM INCERCAT SA AJUT SI NU CRED CA ESTE CORECT CUM AI PUS PROBLEMA. [...]

Banuiesc ca mie mi te-ai adresat.

 

Sa nu crezi ca nu stim ce trebuie facut, sau cum. Problema e ca nu stim cine sa o faca si cand sau cu ce. De chestiile astea cu sa se faca sau altul sa faca e plin podul.

 

Pentru intalnirea de la arc, da, s-a obtinut o aprobare. Anul trecut s-au trimis mesaje lui Traian Basescu pentru aprobarea intalnirii de la arc. Spre bucuria noastra, il prezidente a raspuns afirmativ :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

K,scuze atunci, chiar nu stiam ca exista o aprobare in sensul asta dar acum sefii de cluburi de la noi nu pot face cumva, ceva? se discuta? sunt curios.

 

 

 

 

Strumfuadi:lucrezi in medicina ? sau esti prieten cu doctorii :o ce crezi tu ca eu am cosmaruri noaptea si ma apuc sa le postez aici nu? ei bine nu, si iti spun ca cea ce am scris este foarte real si adevarat.Si cate gafe din astea de doctori mai stiu ehee. de o sa degeri. :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
sefii de cluburi de la noi nu pot face cumva, ceva? se discuta? sunt curios.

cate cluburi stii tu ca exista? cate din ele sunt cu acte in regula? :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat despre stirile ProTV nu am avut puterea sa ii injur pentru ca trebuie sa stau in pat, dar daca organizati ceva, veniti sa ma luati si pe mine de acasa cu o masina.

[...]

Desi am fost victima uui accident rutier am fost adusa de urgenta la spital si imi pierdusem cunostiinta, medicii de acolo nu au considerat ca este un caz deosebit, motiv pentru care am fost lasata sa astept dezbracata (acoperita doar cu un ceaceaf) in frig pret de cateva ore opana sa fiu consultata si trimisa intr-un salon.

Salut,

 

Imi pare deosebit de rau sa aud asa ceva si sincer mi-e foarte greu sa determin unde e prostia mai mare in toata aceasta intamplare nefericita. La Dacia aia cretina? La retardatii stiristi ProTV? La INCREDIBILUL tratament primit la Floreasca, stiind foarte bine cata caruta de bani platim lunar asigurarilor de sanatate? Cum nu vii tu Tepes Doamne...

 

Nitescu a avut o idee deosebit de pertinenta in legatura cu dreptul la replica, si IMHO ar fi cazul sa ne miscam cat mai repede, ca lucrurile astea se uita repede de cei vinovati. Daca hotarati ceva, postati aici va rog, tin neaparat sa vin. Am si masina disponibila, daca e cazul, asa ca va pot lua pe amandoi.

 

Insanatosire grabnica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Credeti-ma, o data materialul publicat/dat in eter nu ii mai pasa nici unei institutii de presa de "niste unii" care eu ceva impotriva - fie ca au dreptate, fie ca nu. Puteti voi sa sunati cat vreti la ei... In cel mai bun caz va adresati la concurenta pentru a specula putin situatia. A, daca eram in stare sa ne adunam toti in fata la PRO TV si sa manifestam, asta da! era ceva, venea toata presa sa caste gura. Dar asa... e inutil!

 

Multa sanatate!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Credeti-ma, o data materialul publicat/dat in eter nu ii mai pasa nici unei institutii de presa de "niste unii" care eu ceva impotriva - fie ca au dreptate, fie ca nu. Puteti voi sa sunati cat vreti la ei... In cel mai bun caz va adresati la concurenta pentru a specula putin situatia. A, daca eram in stare sa ne adunam toti in fata la PRO TV si sa manifestam, asta da! era ceva, venea toata presa sa caste gura. Dar asa... e inutil!

 

Multa sanatate!

Eu vin daca se face protest. Dar putem sa ne luam amenzi ca nu avem autorizatie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

N-am reusit nimic la Arc. Am mai venit si fara moto c-am facut pana :wave:

Protest public, zic si eu.

Amenda nu ne pot da decit pentru tulburarea linistii publice. Daca e cazul, sa speram ca nu e.

Daca cineva se simte cu musca ca e avocat, il rog sa dea sfaturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia zi Baizide, n-ar fi mai bun sistemul american in care ii dadeai in judecata de le mergeau fulgii? Parca uneori da.

Si aici poti da in judecata, dar au avocat platit doar sa lungeasca procesul in cat mai multe etape si tu practic nu iti poti permite sa platesti atatea faze.

 

La ei diferenta ca se mai si castiga.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bineinteles la asta m-am referit, nu la dat in judecata ca sa te afli in treaba si ramii cu buza umflata si cheltuieli de proces. Tot era un topic cu ce fac cluburile...uite asta ar trebui sa faca in loc sa vina cu sloganuri de 2 lei ca "la noi esti inrolat pe viata". Asta daca va trebuiau idei care incep cu "ar trebui" :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut

 

Am aflat si eu acum...Cu jena, pentru ca stiu ce inseamna lipsa de acuratete in meseria asta...Am citit mesajele pe care le-ati trimis unii dintre voi pe la Pro, eu eram plecata din tara saptamana trecuta. In primul rand imi pare rau pentru cei accidentati, sper sa se faca cat mai repede bine. Ce pot eu sa va spun e ca am verificat si aveti dreptate, iar cel reporterul care a gresit a recunoscut si fusese deja" pus la colt" ... Am facut si eu ce-am mai putut, sper sa fie o lectie buna pentru un incepator care nu constientizeaza inca ca in meseria asta trecbuie acuratete 100%. Probabil ca nu va consoleaza prea mult ce v-am povestit, dar am considerat ca asa e corect, sa va povestesc.

 

Multa sanatate celor doi, din suflet!

 

Amalia

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...