GiorGio Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Citeste mai Gajo..nu te mai arunca ca fata mare la p..a! Valabil si pt Giorgio ala....A scris Dya de mult cine era pe motocicleta ! care e treaba cu Giorgio "ala"? el a intrebat, eu i-am raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 in caz ca Rkt a facut un comentariu la un post de al meu spunetii va rog ca il am pe ignore si nu vad commentul si nici nu ma obosesc sa l citesc, si mai spunetii ca eu cu frustrati si antisociali ca el nu stau de vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 (editat) care e treaba cu Giorgio "ala"? el a intrebat, eu i-am raspuns Ce ai raspuns tu mai ? Cand tu si cu Gajo erati inca in ceatza si va intrebati cine era si afirmai tu ca era numar de Vrancea, deja era scris pe topic cine a avut accidentul si cu ce motocicleta ! De aia am zis sa cititi si sa nu va mai aruncati ca virginele sa adunati posturi pe forum! Nu stiu de ce scrii tu pe forum-ul asta in primul rand, aici e motociclism.ro nu scuterism.ro ! in caz ca Rkt a facut un comentariu la un post de al meu spunetii va rog ca il am pe ignore si nu vad commentul si nici nu ma obosesc sa l citesc, si mai spunetii ca eu cu frustrati si antisociali ca el nu stau de vorba Faptul ca sunt mai selectiv în ceea ce priveste socializarea nu ma face antisocial mai Gajo! Decat să socializez cu toți agramații ca tine mai bine stau singur in munți ! Editat August 19, 2011 de RKT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 mai spunetii o data lu Rkt daca iar a raspuns la un comment de al meu ca il am pus pe ignor si daca mai lasa ceva pe aicisa la adresa mea spunetii sa duca sa si cumpere niste inghetaturi sa se mai revergoreze o leaca ca am impresia ca sa aprins :blbl : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 mai spunetii o data lu Rkt daca iar a raspuns la un comment de al meu ca il am pus pe ignor si daca mai lasa ceva pe aicisa la adresa mea spunetii sa duca sa si cumpere niste inghetaturi sa se mai revergoreze o leaca ca am impresia ca sa aprins :blbl : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GiorGio Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Ce ai raspuns tu mai ? Cand tu si cu Gajo erati inca in ceatza si va intrebati cine era si afirmai tu ca era numar de Vrancea, deja era scris pe topic cine a avut accidentul si cu ce motocicleta ! De aia am zis sa cititi si sa nu va mai aruncati ca virginele sa adunati posturi pe forum! Nu stiu de ce scrii tu pe forum-ul asta in primul rand, aici e motociclism.ro nu scuterism.ro ! Faptul ca sunt mai selectiv în ceea ce priveste socializarea nu ma face antisocial mai Gajo! Decat să socializez cu toți agramații ca tine mai bine stau singur in munți ! cumva ai cumparat acest forum si nu mi-am dat eu seama? aici poate sa scrie si bunica daca are chef. PS. Vrei sa iti fac poza la carnetul de conducere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 cumva ai cumparat acest forum si nu mi-am dat eu seama? aici poate sa scrie si bunica daca are chef. PS. Vrei sa iti fac poza la carnetul de conducere? Faptul ca ai permis categoria A nu te face motociclist, nici chiar posesia unei motociclete nu te face neapărat motociclist, eventual te face posesor! Cand o să mai creÂşti o să ințelegi poate cum stă treaba cu motociclismul asta ! Bunica ta cred ca ar scrie lucruri mai inteligente Âşi ar avea răbdare să citească inainte să scrie ceva, deci e binevenită ! P.S. Ăie Âşi lui Gajo vă dau atenție din pură plictiseală, să nu ti-o iei in cap acum da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gajo_Dilo Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 era KEL cu motocicleta lu` fracsu , e bine ca are pielea groasa eu am crezut ca glumesti cand ai zis ca e kelu bine ca a scapat usor cu doar cateva julituri.. am inteles ca a sifonat o leaca zx-10 ala.. ce sa le mai facem frate la soferii astia neatenti si inconstienti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 eu am crezut ca glumesti cand ai zis ca e kelu bine ca a scapat usor cu doar cateva julituri.. am inteles ca a sifonat o leaca zx-10 ala.. ce sa le mai facem frate la soferii astia neatenti si inconstienti ? RecunoaÂşte că te-ai aruncat Âşi nu ai citit, că abia acum ai vazut postul lui Florin ! Nu ne mai minți că nu e frumos! Cat priveÂşte Âşoferii, nu prea avem ce să le facem, trebuie să conducem mai atenți, să anticipam prostia lor, să ne asigurăm stanga-dreapta Âşi cand plecăm pe verde de la semafor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GiorGio Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Faptul ca ai permis categoria A nu te face motociclist, nici chiar posesia unei motociclete nu te face neapărat motociclist, eventual te face posesor! Cand o să mai creÂşti o să ințelegi poate cum stă treaba cu motociclismul asta ! Bunica ta cred ca ar scrie lucruri mai inteligente Âşi ar avea răbdare să citească inainte să scrie ceva, deci e binevenită ! P.S. Ăie Âşi lui Gajo vă dau atenție din pură plictiseală, să nu ti-o iei in cap acum da ? stai linistit ca prioritatea de dreapta o acorzi si tu cu suzuki DĂ 1000 si eu cu scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat August 21, 2011 Share Postat August 21, 2011 stai linistit ca prioritatea de dreapta o acorzi si tu cu suzuki DĂ 1000 si eu cu scuterul ÂŞi ce legatură are una cu alta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgsxr Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/73697-un-mopedist-a-luat-un-ciine-la-roata-si-s-a-accidentat.html se poate intampla........ trebuie atentie .... , mai e putin si vine si sezonul nostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicolas Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 mda, numai ca noi avem "norocul" sa dam peste masini, camioane, tractoare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yulian VN15 Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 mda, numai ca noi avem "norocul" sa dam peste masini, camioane, tractoare!!! Asta asa este am patito si eu de vreo cateva ori cu tractoristii, culmea erau unu dupa altu cu remorci fara semnalizari, stopuri, absolut nimic, stateau pe loc si cand aproape sa trec de ei mi-au luat fata brusc, am avut noroc ca am reactionat "ca la carte" alt fel era nasol. Si multe altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicolas Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 1. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--motociclist-spulberat-de-o-masina_2_129530.html 2. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--galerie-foto-poli-ist-implicat-intr-un-accident-de-circula-ie_2_129529.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgsxr Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 1. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--motociclist-spulberat-de-o-masina_2_129530.html 2. http://www.monitorulvn.ro/articole/ultima-or--galerie-foto-poli-ist-implicat-intr-un-accident-de-circula-ie_2_129529.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Iunie 10, 2012 Share Postat Iunie 10, 2012 Motociclistul e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 Motociclistul e bine? Faptul ca a circulat cu o viteza regulamentara a facut sa aibe doar contuzii si zgarieturi fara nici un os rupt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgsxr Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 (editat) http://www.monitorulvn.ro/index.php?pn=2&idn=130673&nt=0 http://www.ziare-pe-net.ro/stiri/motociclist-ranit-grav-2050951.html Editat Iulie 2, 2012 de georgsxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_86 Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Reimprospatand topicul aduc in discutie accidentul de la Tisita in care pasagerul motocicletei a murit in pe fondul neacordarii de prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 http://www.monitorulvn.ro/articole/motociclist-implicat-in-dou-accidente-in-cateva-minute_2_153484.html E în stare stabilă acum. Sâmbătă era în destul de mare rahat cu ruptură de ficat. Dimineaţă a fost transferat la Bucureşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grigoreionutmarius Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Pacat ca avem parte si de intamplari de genul,dar asta este,nu poate opri nimeni chestiile astea.Important este ca intr-un final sa fie bine!!! Insanatosire grabnica Andrei Vranceanu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 La 19 ani nu sunt de acord cu suzuki de 100 si ceva caluti...experienta 0.Eram martor la primul accident.Un sofer a iesit cu spatele dintr-o spalatorie si-l putea evita.El insa a blocat franele si nu a incercat manevra de evitare,desi putea.A intrat in stopie si a cazut cu tot cu pasagera cu care atentie...impartea saua fata pt ca avea monopost.Sper sa se refaca si pana la 24de ani sa caute vedetismul facand alt sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 (editat) La 19 ani nu sunt de acord cu suzuki de 100 si ceva caluti...experienta 0.Eram martor la primul accident.Un sofer a iesit cu spatele dintr-o spalatorie si-l putea evita.El insa a blocat franele si nu a incercat manevra de evitare,desi putea.A intrat in stopie si a cazut cu tot cu pasagera cu care atentie...impartea saua fata pt ca avea monopost.Sper sa se refaca si pana la 24de ani sa caute vedetismul facand alt sport. http://www.assureurs-prevention.fr/sites/media/ap/motoprev/motoprev.htm Un site de ajutor. Editat Octombrie 23, 2013 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 si cate as putea sa va mai povestesc . Dar prefer ca protagonistul sa analizeze cele intamplate si sa povesteasca cum a vazut el imaginele pentru ca sincer eu eram in spatele lui si faceam fata cu greu sa tin pasul cu el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate