IonutNFS Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Ce Pot Sa Modific La un Scarabeo de 50 in 4t model 2007 ca sa fuga mai tare da nu dela sa platesc sute de euro k sa nuh ce , eu vreau ceva simplu care sa fac in garaj yo !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Daca e limitat sa il delimitezi.... cam atat se poate face in garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 nu e limitat k i-am dat 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 mai mult de atat nu o sa fuga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 destul 90 pt un motor 50cc stock!! am meu daca ar merge 90 ash fi foarte multumit!! trebe sa`i schimba segmentii(18882 km neumblat la el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 plm, aveti pretentii sa fuga cu 200 dintr-un motor chinuit de 50 cmc. reveniti-va. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 plm, aveti pretentii sa fuga cu 200 dintr-un motor chinuit de 50 cmc. reveniti-va. Cred ca pot sa faca ca la masini dintr-un 2000cc sa coata 200cp )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) da-l cu parafina sa fie mai aerodinamic. merge si cu banda scotch la inceput. si daca tot mergi fara casca, da-te si pe cap cu parafina, tot pentru a reduce frecarea cu aerul. Editat Mai 12, 2008 de krupp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 da-l cu parafina sa fie mai aerodinamic. merge si cu banda scotch la inceput. si daca tot mergi fara casca, da-te si pe cap cu parafina, tot pentru a reduce frecarea cu aerul. asta a fost buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 nu e limitat k i-am dat 90 daca vrei mai mult de 90 ia-ti un motor mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 daca vrei mai mult de 90 ia-ti un motor mai mare sau ceva 2t bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 90 km/h de la un 50cc 4T e destul zic eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 90 km/h de la un 50cc 4T e destul zic eu ... e prea bine.. nu inteleg ce vrea omu' asta...daca era scuter sport era altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 AA...tot in garaj poti sa impletesti o funie cu care sa legi scuteru dupa un bolid, si ai sanse mari, ca scuteru tau sa atinga 200km/h... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Ce sa mai spun de al meu F12 care nu vrea sa fuga de 70 km/h nici mort, doar greu tare in 73-75 la vale.Role de 5gr, ambreaj nou, segmentat nu ce poate avea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 So daca mai faci o data schema din poza...ai sanse sa iti iei zboru...si vei avea un scuter zburator, iar parul tau cu parafina se va falfaii in vant Ce sa mai spun de al meu F12 care nu vrea sa fuga de 70 km/h nici mort, doar greu tare in 73-75 la vale.Role de 5gr, ambreaj nou, segmentat nu ce poate avea. Eu cred ca cureaua e prea scurta, si nu lucreaza bine transmisia...din cate am mai vorbit si pe mess numai aia cred ca poate fi problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 So daca mai faci o data schema din poza...ai sanse sa iti iei zboru...si vei avea un scuter zburator, iar parul tau cu parafina se va falfaii in vant defapt eu aveam casca acolo si am facuta sa ptr un filmulet in filmulet se vede cum ma ridic si im idau casca joc , eu port mereu casca pur si simplu asa m-am obisnuit !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Nu prea ai ce sa ii faci ... Filtru sport conic pe carburator, o curea, niste role si cam atat ... O sa traga mai bine! Incearca si niste stickere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Oricum e 4T...nu te cred nici mort ca trage atat de tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Mai 13, 2008 Autor Share Postat Mai 13, 2008 Oricum e 4T...nu te cred nici mort ca trage atat de tare bai eu chiar i-am dat 90 chiar nu intelege dc numa crezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 bai eu chiar i-am dat 90 chiar nu intelege dc numa crezi ai modificat ceva la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Eu il cred. Motoarele in 4t nu is la fel de sprintoase/nervoase, insa la drum lung se intind la fel de bine ca si cele in 2t... Iar Aprilia Scarabeo e dotat cu un motor mai puternic si mai fiabil decat aprilia sr50...cel putin cele in 2t... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 si nu uita ca are roti mai mari decat un aprilia sr, care ajuta la viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Se poate sa prinda 90 (pe bord asta) pentru ca pe langa ca are rotile mai mari fata de un scuter gen aprilia sr, este si mult mai usor. Daca vrei mai mult de atat modifica transmisia, pune una sport. Si incearca sa supraalimentezi motoru, cauta un carburator mai mare daca nu macar jogloare mai mari. Si goleste toba pe care o ai acum sau daca te tin finantele pune una sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 Se poate sa prinda 90 (pe bord asta) pentru ca pe langa ca are rotile mai mari fata de un scuter gen aprilia sr, este si mult mai usor. Daca vrei mai mult de atat modifica transmisia, pune una sport. Si incearca sa supraalimentezi motoru, cauta un carburator mai mare daca nu macar jogloare mai mari. Si goleste toba pe care o ai acum sau daca te tin finantele pune una sport. !!!MULTUMESC !!! chiar am sa incerc faza cu toba si cu carburatorul !!a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate