soundchaser Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Merg de numai o saptamana pe motor (mai exact doua week-enduri) in care ce-i drept sa tot fi facut vreo 350 km si sambata seara ma duceam sa iau o prietena de acasa sa ne plimbam. Mergeam destul de incet (30-40 km\h), eram pe 1 mai si tocmai trecuse o utilitara care uda\spala strada. La un moment dat ca o masura de siguranta am trecut pe linia de tramvai unde era uscat numai ca in fata mea una cu o dacie facea stanga iar eu am franat incet dar pe roata din fata. nestiind ca nu asa se facea in situatia data. Degeaba era uscat pe jos pt ca abia iesisem din apa si rotile probabil ca erau f ude si combinate cu cimentul mai alunecos a fost suficient sa se produca nefastul. Am avut noroc ca nu a venit nici o masina sau tramvai in viteza din spate. Nu m-am ales decat cu un ligament sucit la o mana (pt ca nu aveam manusi ) dar e suficient ca sa nu mai pot canta cel putin o saptamana la bass si asta ma deranjeaza un pic dar ma bucur ca nu a fost mai rau. Motorul ca prin minune nu s-a ales decat cu o bucata din geam lipsa si cateva f mici zgarieturi + pedala de schimbator putin strambata. Nimic care sa nu se poata repara usor. Mare atentie deci! Drumuri uscate si fara evenimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Ai grija, e criminal sa mergi pe chestia aia cu care uda pe jos. Eu simt imediat ca incepe sa fuga spatele. Cit despre sina de tramvai uda Mai bine stau jumate de ora intre conserve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Welcome to the club La fel am patit si eu. Bine ca ai scapat usor. Na, acu avem amandoi lectia invatata. Bafta maxima si sa nu mai ai "noroc" de tranteli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Bine ca sunteti bine!! Oricum, daca ai fi citit pe forum ai fi invatat multe lucruri care te-ar fi aparat de necaz. Baga si tu un ochi intr-o zi si apoi baga la cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skullz Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Ce tzi-e shi cu frana asta fatza... mai shtim noi pe unu' care a patzit-o (heh). Vezi ca shi pe praf aluneca la fel de rau... trust (ouch!) me! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Ce tzi-e shi cu frana asta fatza... mai shtim noi pe unu' care a patzit-o (heh). Vezi ca shi pe praf aluneca la fel de rau... trust (ouch!) me! Dar sa stii ca frana de GS500 chiar ca e ucigasa. M-am dat cu unul si imediat ingheata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Ce sa mai zic de frana pe tambur de la nepra... nesimtzire nu gluma, blocheaza imediat, tre sa fii tandru si gingash cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soundchaser Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 Bine ca sunteti bine!! Oricum, daca ai fi citit pe forum ai fi invatat multe lucruri care te-ar fi aparat de necaz. Baga si tu un ochi intr-o zi si apoi baga la cap! Intru destul de des pe forum si citesc\invat tot felu` dar parca nu poti sa-ti aduci aminte prea multe cand esti calare pe ea mai ales cand esti si incepator . Asta e. Din nefericire calea cea mai usoara de a invata e din propriile greseli. Rgards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 Sa mai faca Placebo & restu misto de mine cand sunt pasager cu moto si zic "atentie la marcaje" sau "atentie la liniile de tramvai" , acum! Brrr. Sanate!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 E edja clasica replica "bine ca e doar atat", nu ? Dar asta e, asa se invata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Majoritatea dintre noi au invatat la fel la inceput ca nu e bine sa franezi tare cu fata cand nu ai aderenta buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 (editat) Sa-l numim asta botez shi sa nu mai ai parte de altul. Editat Iunie 17, 2005 de romeo s.katana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 calea cea mai usoara de a invata e din propriile greseli si e si cea mai dureroasa....asa ca grija maxima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate