ddcristi Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 (editat) Nah, in sfarshit, dupa o perioada indelungata de sperantze shi kinuieli, am reushit sa imi iau shi io o noua jucarie... Africa Twinu' mult visat... Noroc cu domnu' Stelia... Editat Iunie 17, 2005 de ddcristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!! Am umplut tastatura de bale... Plimbari placute impreuna ! Da-ne detalii, cum, de ce , de unde, cum e , cum te intelegi cu greutatea balenutei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Sa o stapanesti sanatos si multi km la bord ddcristi!!! toata lumea se bucura ptr tine, tine-o tot asa,nu te lasa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Sa avetzi grija unul de celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 A venit la mine si mi-a plans o saptamana la usa... a zis ca face si baby-sitting pt. copilu meu, face curat, spala rufe, gateste, calca, etc numai sa-i vand motorul Mi s-a rupt inima sa-l vad asa amarat si fara motor. Asa ca am cedat. Sa te bucuri de ea si sper sa-ti ofere aceleasi satisfactii ca si mie. PS Si schimba-ti naibii datele din profil PPS Are cineva un CDI de Yamaha Super Tenere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 17, 2005 Autor Share Postat Iunie 17, 2005 Hehehehehe.. gata.. am skimbat datele din profil... Nu mai VT500E, am Africa Twin.. Multzam tuturor pentru urari... Sper sa fie totul bine... De-abia ashtept sa o calaresc.. deocamdata sta cuminte in garaj shi ashteapta sa vina actele... @cstelia: hehehehehehehe... ai uitat sa zici ca am promis shi ca-tzi spal urmatoru' motor timp de 2 luni... @Axa cu scame: detalii nu prea is deocamdata.. ieri am luat-o, am dus-o la garaj shi am lasa-o acolo pana vin actele... DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Felicitari pentru noul motor,ma bucur ca in sfarsit ti s-a indeplinit visul cel mult dorit..........apropo sunt Radu ne-am cunoscut in fata la Roma acum cateva sapt. Mi-am tras si eu o Honda de 400.Abia astept sa iesim impreuna la o plimbare cu noile jucarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 frumos motorul si sa-ti aduca multe bucuri. cam greu de condus prin noroi cu el dar stai si tu mai mult pe asfalt. Pt. piese greu de gasit (CDI Yamaha) incearca pe ebay si ti-l pun eu la posta daca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 Felicitari pentru noul motor,ma bucur ca in sfarsit ti s-a indeplinit visul cel mult dorit..........apropo sunt Radu ne-am cunoscut in fata la Roma acum cateva sapt. Mi-am tras si eu o Honda de 400.Abia astept sa iesim impreuna la o plimbare cu noile jucarii Salut Radu! Pana la urma tzi-ai luat motor? Shtiu ca umblai sa-tzi iei shi tu unu'... Felicitari shi sa ne vedem cat de curand cu ele pe shosele!!! Cristi D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 felicitari, s-o stapanesti sanatos! Asta e upgrade-ul pe care il visez si eu pentru la anul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 Frumusica "jucaria" , sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 18, 2005 Autor Share Postat Iulie 18, 2005 Nah.. shi inca o veste buna.. azi am primit shi actele de Romania... C.I., talon, numar nou.. totul pe numele meu ... ce bine ma simt!!! Deci de azi se modifica shi datele din profilu' lu' baiatu'.... nr. motor: TM 69 DDC DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate