tudoses Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 In jur de ora 12 un motociclist a abordat o curba prea puternic si a alunecat intrand intr-un logan. Motociclistul pare sa fie bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 In jur de ora 12 un motociclist a abordat o curba prea puternic si a alunecat intrand intr-un logan. Motociclistul pare sa fie bine. Daca Babarunca este in drum spre Cheia , motociclistul este ok...in spital la BV. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Sanatate multa ii urez,lasati-o usor cu Cheia ca s-a stricat grav,eu am trecut sambata dimineata prin cheia si nu cred ca am vazut 2 curbe care nu aveau pietris,balegar sau urme de pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LifeOwner Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Eu am auzit ca motociclistul ar fi murit .. de la o persoana care era in grupul lor. Am inteles ca nu a derapat in curba ci efectiv a depasit pe contrasens si a lovit loganul in plin , nu a fost nici o urma de franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 nu stiu ce se intampla! f multe accidente grave, in acleasi timp baietii cu vitezane forjeaza la greu prin oras! aveti grija! sa speram ca nu e grav! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLK Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 baiatu e bine, a alunecat pe o pata de ulei, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Eu am auzit ca motociclistul ar fi murit .. de la o persoana care era in grupul lor. Am inteles ca nu a derapat in curba ci efectiv a depasit pe contrasens si a lovit loganul in plin , nu a fost nici o urma de franare. Povesti...Eram prin apropriere de Targoviste cand un baiat din grupu nostru a fost sunat de baiatu care a cazut si i-a zis ca e ok. Sanatate multa ii urez,lasati-o usor cu Cheia ca s-a stricat grav,eu am trecut sambata dimineata prin cheia si nu cred ca am vazut 2 curbe care nu aveau pietris,balegar sau urme de pamant Cred ca ne-am intanlit pana in Valenii de Munte, pe voi v-a prins ploaia. Intradevar multe din acele de par erau pline cu pieris dar era ok...s-a putut da blana ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LifeOwner Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Povesti...Eram prin apropriere de Targoviste cand un baiat din grupu nostru a fost sunat de baiatu care a cazut si i-a zis ca e ok. Cred ca ne-am intanlit pana in Valenii de Munte, pe voi v-a prins ploaia. Intradevar multe din acele de par erau pline cu pieris dar era ok...s-a putut da blana ;) M-as bucura sa fie asa ... mai cer detalii maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) Ce am zis eu este din sursa sigura , sper sa nu fie vorba de alt accident ce spui tu. Este vorba de un GSX-R. Editat Mai 18, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LifeOwner Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Ce am zis eu este din sursa sigura , sper sa nu fie vorba de alt accident ce spui tu. Este vorba de un GSX-R. dap. de un GSXR e vorba . Eu trebuia sa fac parte din grupul ala ... bine ca nu m-am mai dus .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 pe la 4 am trecut pe acolo (in directia brasov) si erau 2 motoare oprite si vreo 3 baieti incarcau un motor intr-o duba. mare lucru n-am vazut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Gabi e ok, am fost aseara la el la spital in Brasov. L-au operat azi la picior pt o taietura mai urata, dar in rest nu are decat julituri, o sa se faca bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 L-am sunat si eu azi pe Gabi din Bucurestii Noi....este OK, maine ii dau drumul din spital din Brasov, iar motoreta este un GSXR dulap 1100, de altfel facuta praf....sanatate maxima si bafta noua care inca suntem deschisi la sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 conservari nenorociti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atlantisu Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 conservari nenorociti ! care e faza?ce rol au avut "conservari" la acest accident??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 care e faza?ce rol au avut "conservari" la acest accident??? pai n-a avut nici un rol conservaru', da' puya face si el parte, probabil, din categoria "sa le rupem capu', sa le spargem dintzii", sau "motociclistii, satanistii"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Niste nenorociti. . .Am auzit ca Loganurile care vin de pe contrasens sunt ilegale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrissP Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 conservari nenorociti ! daca o fost pata de ulei .... Insanatosire grabnica ... iar la ADeP`isti multa sanatate si shedere usoara... ca doara drumurile se curata circuland cu conservele, nu am urcat de vre-o 3 zile la noi pe "munte" (Meses) e plin de nisip cazut din bascule prin curbe ... ce sa mai zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atlantisu Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 conservari nenorociti ! INCA UN CONSERVAR NENOROCIT.CE CAUTA EL LA ORA AIA ACOLO?FILMULET Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate