ianachim Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Vrei DAKAR? nenea ia vedeti.va voi la o bere si puneti la calea vanzarea ca ne.am plictisit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobbieB Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Bre Taxi, io' dac-as avea 2 Dakaruri, n-as vinde decat unu'! Pe al doilea l-as pune breloc la cheia de 1200GS.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 am primit asa ceva uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 nu se poateeeeee face bavaria asa ceva? dar ce s-a intamplat doamne? cum de sunt asa draguti? deodata.... trimit ei invitatii sa vii la ei, sa iti faca chestii ---GRATUIT--- ?!?!? MAI-MAI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Gramatica lor lasa de dorit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Gramatica lor lasa de dorit. bai da esti cu capu poate sa scrie si in jargou conteaza ca si.au dat seama ca existam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) bai da esti cu capu poate sa scrie si in jargou conteaza ca si.au dat seama ca existam Ia sa vezi tu cand se vor da subventii de la platitorii de taxe pentru ca industria auto sa stea in picioare. Taxa pentru cele noi au scos-o. Sa vezi cat de mult o sa retina ca existati.A,si chestia cu gramatica ramane.Plm, e o firma frate,trimite un mass mail. Ce dreq,un spell checker.Plm de retarzi. Editat Noiembrie 19, 2008 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 nu se poateeeeee face bavaria asa ceva? dar ce s-a intamplat doamne? cum de sunt asa draguti? deodata.... trimit ei invitatii sa vii la ei, sa iti faca chestii ---GRATUIT--- ?!?!? MAI-MAI! AB fac ce le zice BMWu`. Si ei sunt cei care au facut invitatia. Auzisem ca fac rechemari nla toate mobrele de modelul asta. @ianachim, zi-le sa iti verifice si chestia aia la roata fata care i s-a stricat lu nenea de la EMA, cred ca intre timp stii si tu de el, daca nu, sunt convinsa ca ei stiu. Nu stiu de ce, dar am impresia ca in realitate invitatia asta are ceva de-a face si cu acel eveniment..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 nenea ia vedeti.va voi la o bere si puneti la calea vanzarea ca ne.am plictisit e ceva ce trebuie sa stiu? am primit asa cevauauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu poate buba e in alta parte si ca sa nu se faca de kko inventeaza ceva greu de verificat.Sau poate nu. Important e daca te lasa sa vezi ce-i fac ,sau te tine la usa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Nu stiu, poate stie el ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Sau altii care au plecat de tot din tara .................. Da, si ati stat vreodata sa va ganditi din ce cauza? Oare toti din motive economice? Inteleptilor In fine, unde e linkul ala cu adresa locatiei de maine, am cautat 19 pagini si n-am gasit. Sau ramane tot la Bikers si maine? Bafta. Editat Noiembrie 19, 2008 de PHANTOM II Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Parca era la Hanul cu Tei Joia viitoare va invit sa ne vedem in "Hanul cu Tei" Club. Am inteles de la un prieten ca de curand s-ar fi renovat, dar inainte de asta era un bar foarte dragut si mesele suficient de generoase pentru o intalnire ca a noastra. Uite aici un link cu adresa barului ( http://www.sapteseri.ro/en/place-details/q...club/bucharest/ ). Mergem acolo o data si daca nu ne convine schimbam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Parca era la Hanul cu Tei Dar nu prea intelegi mare lucru din linkul ala si daca mai ie si club dupa cum scrie, chiar ca nu ne vom putea intelege auditiv vorbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) Da, si ati stat vreodata sa va ganditi din ce cauza? Oare toti din motive economice? Inteleptilor Inteleptule , aici ai scapat total esenta mesajului meu. Parca era la Hanul cu Tei Asa ramane Editat Noiembrie 19, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 Inteleptule , aici ai scapat total esenta mesajului meu. Asa ramane OK, dar eu n-am reusit sa descifrez strada, cum se numeste de fapt, sau cum se ajunge acolo? Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nils Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 OK, dar eu n-am reusit sa descifrez strada, cum se numeste de fapt, sau cum se ajunge acolo? Bafta. cum vi pe lipscani dinspre magheru pe partea dreapta se face un gang mare cu porti de fier forjat unde de obicei sunt galerii de arta.scie mare deasupra galeriile hanul cu tei. intri pe gang si e iin partea stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 20, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2008 (editat) cum vi pe lipscani dinspre magheru pe partea dreapta se face un gang mare cu porti de fier forjat. Cumva a doua pe dreapta. Prima fiind o strada. Editat Noiembrie 20, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 20, 2008 Share Postat Noiembrie 20, 2008 fantoame, ne vedem undeva si mergem impreuna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 fantoame, ne vedem undeva si mergem impreuna ? Oricat mi-as fi dorit sa vin n-am mai reusit, am ajuns tarziu acasa. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 si eu am fost cu gura mare pe aici, dar am primit o vizita importanta din provincie: a venit viitorul meu nepotel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 nu ca eu as fi ajuns bafta tare si poate povesteste careva cum a fost Teone, ce face albina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 S-a hotarat pentru joia viitoare o locatie ultra-centrala, cu parcare sigura de motorete si locuri pentru masini. Se numeste "Pe Baricade" si e in zona Unirii, Radu Voda 23A. http://pe.barica.de/ Se ajunge usor. De la pasajul Marasesti se face dreapta prin spatele blocurilor de langa Splai. Treceti de o manastire pe stanga si continuati inainte prin spatele blocurilor pana cand vedeti trestie. De asemenea s-a vorbit de o posibila viitoare intalnire anuala impreuna cu BMW-istii conservari de pe BMWclub.ro. Nu neaparat gen "we're a big happy bavarian family", ci mai mult ca o ocazie de a imparti fluturasi. Ramane un subiect de discutie, dar n-ar fi o problema ca si organizare atat timp cat ma cunosc bine cu adminul site-ului si, credeti-ma, e baiat de comitet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Noiembrie 21, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2008 (editat) S-a hotarat pentru joia viitoare o locatie ultra-centrala, cu parcare sigura de motorete si locuri pentru masini. Se numeste "Pe Baricade" si e in zona Unirii, Radu Voda 23A. Ok! Ramane batut in cuie. Joia viitoare la 7 ne vedem "pe baricade" Editat Noiembrie 21, 2008 de Angi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THC Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 S-a hotarat pentru joia viitoare o locatie ultra-centrala, cu parcare sigura de motorete si locuri pentru masini. Se numeste "Pe Baricade" si e in zona Unirii, Radu Voda 23A. http://pe.barica.de/ Se ajunge usor. De la pasajul Marasesti se face dreapta prin spatele blocurilor de langa Splai. Treceti de o manastire pe stanga si continuati inainte prin spatele blocurilor pana cand vedeti trestie. De asemenea s-a vorbit de o posibila viitoare intalnire anuala impreuna cu BMW-istii conservari de pe BMWclub.ro. Nu neaparat gen "we're a big happy bavarian family", ci mai mult ca o ocazie de a imparti fluturasi. Ramane un subiect de discutie, dar n-ar fi o problema ca si organizare atat timp cat ma cunosc bine cu adminul site-ului si, credeti-ma, e baiat de comitet. Subscriu Ne vedem joia viitoare "pe baricade" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2008 Share Postat Noiembrie 21, 2008 conform rezervarii facute am intrat azi in service la 9.30 si la 12 eram plecat 1. resoftat motorul cu noul program conform chemarii de la bavaria 2. inlocuit amortizorul central fata pe garantie piesa venita ok intr.o saptamana 0 ron super ok multumesc tibi a lucrat la motor tot timpul merci man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate