chesterfield Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 bv-maneciu-se trec 2 munti-lacul vulturilor-siriu-bv.traseu la prima vedere. Faine poze, faina tura! Pana la urma, ati mers exact pe traseul mentionat de Adi mai sus? Puteti sa dati ceva mai multe detalii, repere, ref. traseu? multumesc, dinu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Iulie 23, 2009 Autor Share Postat Iulie 23, 2009 (editat) Faine poze, faina tura! Pana la urma, ati mers exact pe traseul mentionat de Adi mai sus? Puteti sa dati ceva mai multe detalii, repere, ref. traseu? multumesc, dinu traseul incepe imediat in dreapta dupa e se termina digul barajului apoi tii creasta. drumul se vede destul de bine si pe google earth Editat Iulie 23, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Faine poze, faina tura! Pana la urma, ati mers exact pe traseul mentionat de Adi mai sus? Puteti sa dati ceva mai multe detalii, repere, ref. traseu? multumesc, dinu Dinule, daca vrei putem face impreuna acelasi traseu. Stabilim de comun acord cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 noi pe 6 august am vrea sa mergem iar pt ca e un eveniment ceva la tabla butii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 vin si yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmoarcas Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Deci... chiar imi doresc sa ajung la lacul ala... stie careva cum se ajunge!??! ca drumurile forestiere par sa se infunde dupa vederea de pe gugle maps ... A ajuns careva de la Plaiu Foii la lacul ala!? Ce-i marcat cu galben e traseul pe unde am fost cu adi, costi , mihai si baiatu cu supermoto... Se poate ajunge si din plaiul foii la Pecineagu. de la cabana ose merge pe drumul paralel cu creasta ( spre Spirlea), pana la o bariera. se trece bariera si imediat dupa pod se face o poteca la dreapta-prin padure. poteca duce pana in creasta si de acolo se coboara spre lac. e un pic mai greu de expicat. daca vrei ne vedem sa-ti arat pe Earth sau mergem odata impreuna Mesaj completat 250 de km in 14 ore. treaba multa si faina. xt_master omu' gospodar se trezeste de dimineata se echipeaza si inta pe net. acum serios n-a fost nimic planificat de obicei nu stiu unde merg a doua zi. oricum iti pocneai rau motoru pe la esapamentele alea pe care la ai in loc de scut. am ajuns astazi si noi pe urmele voastre... chiar si pe coborarea acea cu bolovani v-am vazut urmele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 maine 04 07 se executa un varful omu. plecare in jur de 10-11 din livada. 0726152878 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) alo, stapanu timpului liber, vezi ca maine e 4 08 p.s. pe unde vreti sa urcati? Editat August 3, 2009 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 3, 2009 Autor Share Postat August 3, 2009 (editat) alo, stapanu timpului liber, vezi ca maine e 4 08 p.s. pe unde vreti sa urcati? ce-i la mine o luna? prin sinaia urcam. iti faci rost de motoreta sa vii si tu? PLECARE MAINE(LUNA CURENTA) LA 10:30 DIN LIVADA. Editat August 3, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 ce-i la mine o luna?prin sinaia urcam. iti faci rost de motoreta sa vii si tu? PLECARE MAINE(LUNA CURENTA) LA 10:30 DIN LIVADA. Daca nu eram in tura maine... ... mai bagam un offroad... (ca mie-mi place sa ma chinui cum zicea cazy ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 (editat) Daca nu eram in tura maine... ... mai bagam un offroad... (ca mie-mi place sa ma chinui cum zicea cazy ) mergea ma Vladut, mergea, si Cazi mergea daca inainte sa se spele pe ochi se uita pe motociclism la enduro peisagistic. cam ceata pt poze dar a fost fain. Editat August 4, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Deci cred ca o sa imi vand motorul si imi iau o capra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 4, 2009 Autor Share Postat August 4, 2009 (editat) Deci cred ca o sa imi vand motorul si imi iau o capra... il vand p-al meu....pt tine il si cobor si-ti dau si garantie 5000 km Editat August 4, 2009 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 maine 04 08 se executa un varful omu.plecare in jur de 10-11 din livada. 0726152878 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 il vand p-al meu....pt tine il si cobor si-ti dau si garantie 5000 km De-as avea si bani... mai visez un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Adi, da-mi si mie detalii de drum, de unde o iau ca sa ajung acolo sus. Pt cei care nu au timp in cursul saptamanii, sa stie care e drumul spre peisajele alea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 6, 2009 Autor Share Postat August 6, 2009 Adi, da-mi si mie detalii de drum, de unde o iau ca sa ajung acolo sus. Pt cei care nu au timp in cursul saptamanii, sa stie care e drumul spre peisajele alea.... pai uita-te p-o harta. se poate urca din sinaia pe la cota 1400, alt drum mai accesibil e de la cabana cuibul dorului(dichiu), iar cel mai usor e din moroieni da nu-l recomand. in wk e plin de jandarmerie, salvamont, politie si n-o sa prea ai sanse sa scapi fara amenda. de la piatra arsa spre babele incepe rezervatia si n-ai voie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 cu motoarele in rezervatie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kex83 Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 Salutare. A fost cineva astazi la Tabla Butii la ceremonia de comemorare a ostaÂşilor romani cazuti in primul razboi? As vrea sa ajung si eu acolo si vad pe google earth ca se poate ajunge si prin Slon si prin Valea Stanii. Care este mai lejer pentru o vaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rara Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 sambata dak vremea tine cu noi, vreau sa mergem cati ne strangem in HOLBAV "), daca stiti comuna...e o zona superba , plina de drumuri numai bune pt enduro , si cireasa dp tort ...inca virgine pt doritori astept PM pana vineri seara tschĂźssi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat August 7, 2009 Autor Share Postat August 7, 2009 Salutare. A fost cineva astazi la Tabla Butii la ceremonia de comemorare a ostaÂşilor romani cazuti in primul razboi? As vrea sa ajung si eu acolo si vad pe google earth ca se poate ajunge si prin Slon si prin Valea Stanii. Care este mai lejer pentru o vaca? sunt cam la fel n-ai de ce sa-ti faci probleme. noi am fost acolo de la baraj de la maneciu. drumul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horica Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 sambata dak vremea tine cu noi, vreau sa mergem cati ne strangem in HOLBAV "), daca stiti comuna...e o zona superba , plina de drumuri numai bune pt enduro , si cireasa dp tort ...inca virgine pt doritori astept PM pana vineri seara tschĂźssi Trage un prieten de mine de ceva timp sa mergem acolo. Are o bucatica de pamant si nu stie exact unde e, si sa mergem sa o identificam. Poate facem we asta ceva. Eu unul nu stiu comuna, dar am auzit ca e impartita in 2, partea cu electricitate si toate cele si o parte care traieste inca in alta lume, fara curent, fara nimic, axact ca acum vreo 2-3 sute de ani. Daca vremea tine cu noi, poate facem ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rara Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Trage un prieten de mine de ceva timp sa mergem acolo. Are o bucatica de pamant si nu stie exact unde e, si sa mergem sa o identificam. Poate facem we asta ceva. Eu unul nu stiu comuna, dar am auzit ca e impartita in 2, partea cu electricitate si toate cele si o parte care traieste inca in alta lume, fara curent, fara nimic, axact ca acum vreo 2-3 sute de ani. Daca vremea tine cu noi, poate facem ceva!!! pai de acolo sunt bunicii mei, e fff frumos si cum ti-am spus, ink virgin; eu si cu cazy sigur mergem kiar daca e innorat deci dak vrei , sau mai vrea careva, PM ca sa va dau detalii und n intalnim tschĂźss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 pai de acolo sunt bunicii mei, e fff frumos si cum ti-am spus, ink virgin; eu si cu cazy sigur mergem kiar daca e innorat deci dak vrei , sau mai vrea careva, PM ca sa va dau detalii und n intalnim tschĂźss ... plm sambata sunt la munca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rara Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 ... plm sambata sunt la munca... ia-ti liber Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate