Pijama Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Motociclistu` unui Rat cum tre` sa arate ? Normal sau trebuie sa se asorteze cu motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Motociclistu` unui Rat cum tre` sa arate ? Normal sau trebuie sa se asorteze cu motocicleta? Nu stiu. Uite aici ceva exemple si da-ti cu parerea: Se zice ca cei considerati "pe moarte", traiesc mai mult! Chiar mor sobolanii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Rat rulzzz, in sfarsit un topic adevarat! Si acum niste poze din tinerete: rat chopper, rat bobber. Pannonia mea si Ij-ul fratelui meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Rat rulzzz, in sfarsit un topic adevarat! Si acum niste poze din tinerete: rat chopper, rat bobber. Pannonia mea si Ij-ul fratelui meu... In tinerete cred ca tot chopper-istul a avut, de fapt, un Rat, unii chiar fara sa-si dea seama. Primul meu motor a fost un AWO 425 S... atit de Rat, incit n-am apucat sa-l urnesc din garaj, dupa ce a stat 4-5 ani prin cotetul unui mos si l-au umplut de gainatz gainile. Ce vremuri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 In tinerete cred ca tot chopper-istul a avut, de fapt, un Rat, unii chiar fara sa-si dea seama. Primul meu motor a fost un AWO 425 S... atit de Rat, incit n-am apucat sa-l urnesc din garaj, dupa ce a stat 4-5 ani prin cotetul unui mos si l-au umplut de gainatz gainile. Ce vremuri!!! Da, am trecut si eu prin faza gainat pe motocicleta Asta a fost Ratu` meu Un MZ ES 175 din `62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 A mea o fi rat?????.........e cam curata dar, isi marcheaza teritoriul uneori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 A mea o fi rat?????.........e cam curata dar, isi marcheaza teritoriul uneori Da, din punctul asta de vedere comunistele sunt cele mai teritoriale motociclete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gratzy Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Naspa treaba, imi pare la mine1 HAI CA IMAGINEA POSESORULUI AM VEZUT-O, ! acu sa inteleg si yo farmecu' acestei subcategorii... sa nu-ti intretii motoru' sa arunci pe motor tot ce vrei si ce nu vrei? sau vorba aia...ce-i pe mine-i si'n dulap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 30, 2008 Share Postat Iunie 30, 2008 Si in TM am vazut de mai multe ori una. Ei nu saluta? ....ce ratt ai vazut in TM??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Iulie 1, 2008 Autor Share Postat Iulie 1, 2008 Naspa treaba, imi pare la mine1 HAI CA IMAGINEA POSESORULUI AM VEZUT-O, ! acu sa inteleg si yo farmecu' acestei subcategorii... sa nu-ti intretii motoru' sa arunci pe motor tot ce vrei si ce nu vrei? sau vorba aia...ce-i pe mine-i si'n dulap? None of the above! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 1, 2009 Share Postat Ianuarie 1, 2009 Naspa treaba, imi pare la mine1 HAI CA IMAGINEA POSESORULUI AM VEZUT-O, ! acu sa inteleg si yo farmecu' acestei subcategorii... sa nu-ti intretii motoru' sa arunci pe motor tot ce vrei si ce nu vrei? sau vorba aia...ce-i pe mine-i si'n dulap? What the fuck? Unde dai si unde crapa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 A mea o fi rat?????.........e cam curata dar, isi marcheaza teritoriul uneori mai trebuie sa te straduesti un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) That's a rat! Bigger size: http://farm4.static.flickr.com/3208/260289...1fd5ec226_o.jpg Editat Ianuarie 15, 2009 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 un harleu rat si niste raturi de la mama rusie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Eu cred ca e o mare diferenta intre un rat si o motocicleta neingrijita. Pozele puse de bach o demonstreaza cel mai bine: Harley-ul e rat, IJurile sunt gioarse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) eu zic ca gresiti amindoi...alea de la DBBP sint "wannabe"...adica e la moda sa faci "look a like" mai degraba ij-urile is rat... Rat bikes are a superb example of dismissed inhibition. To be dubbed such, a motorcycle must have about it an air of chaos. There are no rules (although cleaning is generally frowned upon). A rat bike does not merely reflect the singularity of its rider, though. It's a culmination of all the places it has been and the people who have donated to it. Each bike is a two-wheeled time capsule...a rolling museum. pe scurt:un motor functional dar neingrijit....unele duse la extrem aici: http://www.650motorcycles.com/RatBikes.html Editat Ianuarie 15, 2009 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 Eu cred ca e o mare diferenta intre un rat si o motocicleta neingrijita. Pozele puse de bach o demonstreaza cel mai bine: Harley-ul e rat, IJurile sunt gioarse. Foarte relativa treaba cu Rat-urile....pt. ca fiecare o vede altcumva .....de exemplu tu ai pus acum foarte mare accent pe "HARLEY" sa sti ca Blackrider avea dreptate intr-un fel la treaba cu harley-ul asta care tinde sa arate a rat dar e facut special asa.Ij-urile alea pe care le numesti gioarse poarta patina timpului, nu a zgariat nimeni vopseaua sau cromul ca sa poata ruginii repede sa fie rat, alea au fost intens folosite pana sa ajunga asa. Ideea e ca pt mine rat-ul se imparte la fel ca si restul claselor de motociclete dupa gustul si personalitatea fiecarui om. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 (editat) Exista o estetica a uratului si, daca esti adeptul ei, trebuie sa pui cumva osul la treaba, sa arati ca toata chestia e deliberata si asumata. Rat-uirea unui motor e un fel de customizare si in asta trebuie sa se vada actiunea proprietarului, nu a ploii. As spune eu cum imi imaginez ca arata cei doi cetateni sovetici proprietari ai IJ-urilor, da' ma tem ca iar ne taie astia gazele. LE: Pozele din linkul pus de Blackrider confirma ceea ce abia am spus. Oamenii aia chiar au muncit ca sa-si faca mobrele in halul in care arata. Editat Ianuarie 15, 2009 de sorinavram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 bine ma bine,asa e cum ziceti voi....hehehe shovelu meu o sa aiba tendinte de rat....adica no sa-l mai spal,no sa-l mai cosmetizez...sterg doar shaua...hahaha la primavara,pun si poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Offtopic: TheFatBob e acelasi lucru cu Blackrider? Iata un sobolan care imi place la nebunie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Personal, sunt fermecat de aspectul rat... Dar sa nu ne lasam indusi in eroare, starea tehnica n-are nici o legatura cu aspectul. Rat-bike-ul nu e o gioarsa care nu functioneaza, e o motocicleta care arata "apocaliptic" intr-un sens estetic, dar care are o stare tehnica deseori ireprosabila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 eu zic ca gresiti amindoi...alea de la DBBP sint "wannabe"...adica e la moda sa faci "look a like"mai degraba ij-urile is rat... Rat bikes are a superb example of dismissed inhibition. To be dubbed such, a motorcycle must have about it an air of chaos. There are no rules (although cleaning is generally frowned upon). A rat bike does not merely reflect the singularity of its rider, though. It's a culmination of all the places it has been and the people who have donated to it. Each bike is a two-wheeled time capsule...a rolling museum. pe scurt:un motor functional dar neingrijit....unele duse la extrem aici: http://www.650motorcycles.com/RatBikes.html Da-mi voie sa te contrazic, atit pe tine, cit si "definitia" aia, care se contrazice singura: there are no rules!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 pai tocmai ca rat-ul are reguli:scrise mai sus. altfel nu s-ar deosebi de celelalte ,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2009 (editat) pai tocmai ca rat-ul are reguli:scrise mai sus.altfel nu s-ar deosebi de celelalte ,nu? Io am o problema cu regulile. Asta is si altu' mama nu mai face. Probabil ca ai dreptate... Editat Ianuarie 16, 2009 de Roadkill_Himself Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Offtopic: TheFatBob e acelasi lucru cu Blackrider? Iata un sobolan care imi place la nebunie: asta intradevar este super tare!!! a mai fost postat de cineva intr-o vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate