Sari la conținut

Bmw Mountain Days Kaprun 2008


Postări Recomandate

Salutare celor care au reusit sa vina cat si celor care au dorit dar nu au putut.

Desi pana acolo mi-am carat motoru' pe remorca pt a-mi putea lua si puradelul(are doar 3 ani) si nevasta cu mine a meritat din plin deplasarea pentru cei vreo 400 km facuti in zona.

Deasemenea vreau pe aceasta cale sa-mi cer oficial scuze Gs-ului meu care, vorba lui Florin - a suferit cred tare de tot pe remorca pana acolo :cheers:

Pe scurt:

- participare mai subtire decat ma asteptam in ciuda eforturilor laudabile ale organizatorilor

- locatie excelenta - intre munti lacul Zell am See are chiar si plaja si e suficient de mare pentru a naviga cu ambarcatiuni de agrement fara sa ai deloc senzatia ca te invarti in cerc. In apropiere este un mic aerodrom unde ora de zbor cu motor incepe de la 130 Euro si ai ce vedea din aer cu un plus de adrenalina la aterizare fiindca unul din capetele pistei se termina la baza unui versant

- rezervarea pt cazare am preferat sa mi-o fac singur fiindca organizatorii nu puteau sa-ti spuna exact care este pensiunea sau hotelul, pt care iti luau banii in avans, decat dupa ce ajungeai acolo...

- desi s-a anuntat ca eveniment international, engleza nu m-a ajutat decat pt strictul necesar de comunicare

- au fost 2 ture mai lungi in grup organizat in 2 zile diferite. Tura cea mai grozava care a meritat din plin toate eforturile a fost pe Grossglockner. Pt asta s-a platit 30 de euro (din care 18 era taxa de intrare pe traseu, 7 euro taxa de intrare in parcul evenimentului - taxa pe care cei ce nu aveau rezervarea facuta prin organizator trebuiau sa o plateasca - iar la unul din popasuri primeai si o gustare). Deasemenea in ziua in care faceai turul cu ei beneficiai si de un drive test cu un motor bmw la alegere de o ora jumate pe alte trasee grozave de munte. Daca nu aveai turul zilei platit, drive testul costa 16 euro.

- au fost doar vreo 10-12 ofertanti de accesorii, echipamente sau tatuaje

- in rest "the usual" : mancare, bautura, muzica, artificii si un baiat care isi batea joc de un motor cu wheelies, burnout-uri etc :D de vreo 3 ori pe zi :P

Pun doar cateva poze fiindca sunt sigur ca vor participa cu info si poze si ceilalti participanti. Peisajele au facut toti banii.

 

P.S. partea proasta e ca acum Transfagarasanul mi se pare si mai penibil. Cam la fel cum mi pare si tura asta daca ma apuc sa citesc din nou despre tura in Himalaya a lui Ioana si Cip :angry:

post-6295-1211840689_thumb.jpg

post-6295-1211840766_thumb.jpg

post-6295-1211840798_thumb.jpg

post-6295-1211840855_thumb.jpg

post-6295-1211841056_thumb.jpg

post-6295-1211841085_thumb.jpg

post-6295-1211841314_thumb.jpg

post-6295-1211841948_thumb.jpg

Editat de Scufu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 77
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deasemenea vreau pe aceasta cale sa-mi cer oficial scuze Gs-ului meu care, vorba lui Florin - a suferit cred tare de tot pe remorca pana acolo :cheers:

 

Asa este insa eu inca ma refac dupa vreo 2500 km pe mobra deci cel catigat pana la urma ai fost tot tu. Data viitoare pun si eu motoru' pe remorca. Parca e mai usor sa dai din covrig decat din ghidon. Baietii erau aseara la Cortina. Aditorpan a trebuit sa plece din pacate acasa mai repede. Cand imi refac incheieturile pun si eu ceva poze impreuna cu descrierea. In mare parte, de acord cu ce zisesi. Peisajele si drumurile merita tot.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

superpeisaje..

incredibil cita zapada prin munti iar drumul este uscat,zici ca-i din alt film..

cum le-or curata si usca asa nu-mi dau seama..

sa mai puneti poze,eu stau cu mina rupta in casa..cind ma gindesc ca puteam fi si eu acolo mor..!

luigi vicol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

superpeisaje..

incredibil cita zapada prin munti iar drumul este uscat,zici ca-i din alt film..

cum le-or curata si usca asa nu-mi dau seama..

sa mai puneti poze,eu stau cu mina rupta in casa..cind ma gindesc ca puteam fi si eu acolo mor..!

luigi vicol

 

Salut Luigi

Sa stii ca nu e meritul lor ca drumurile sunt curate.Explicatia e ca in unele tari au zapada si gheata de proasta calitate,care nu rezista la asfalt.

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

post-28870-1211896537_thumb.jpgpost-28870-1211896490_thumb.jpgpost-28870-1211896445_thumb.jpgpost-28870-1211896397_thumb.jpgpost-28870-1211896327_thumb.jpg

 

 

Dupa traseul Merano-Innsbruck-Viena- Budapesta-Reghin... plecat aseara la 17.00..... si ajuns azi la paisprezece.... sant cam obosit ... am sa revin si cu alte poze cand le vad mai bine ..... Concluzia..... a meritat tot !!!!!!!!!!!!!!...... drum, peisaje,amici super ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tare rau imi pare ca nu am putut veni. a mea insa are examene si e fata buna nu am vrut sa o las singura. imi iau revansa sangeros, am mari ture in agenda. asta chiar merita dincolo de orice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am uitat sa mentionez un lucru important: in parcul evenimentului exista amenajat si un loc de joaca pentru copii, unde atomicu' ala micu si-a consumat energia, ceea ce ne-a facut sederea mult mai relaxanta. dealtfel si pe autostrazi exista marcate popasurile unde sunt si locuri de joaca ceea ce i-a facut si lui calatoria cu masina mai suportabila. asta in Austria. in Ungaria mai subtire cu preocuparea pt copii. iar la noi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa nu mai vorbim ca astfel de locuri de joaca pentru copii erau si in varful muntelui. In turul de vineri, la popas , jumatate din "curte" era un loc de joaca de copii. Totusi, Austria mi se pare mai scumpa ca Olanda de exemplu. Pe autostrada oricum totul e mai scump si in D si in NL sau A.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

UUUUAAAAA ! Nu mai poluati bai 'ternetu' cu obscenitati d'astea. Voi si melcii vostri .... Bai, la noi in Romania PET-ul si mocofanu' criminal sint suverane asa ca lasati peiasgiile astea ieftine si fumate, si reveniti-va in simtiri ... ati venit acasa, printre noi. Si o sa va iasa pe nas fiecare lucru frumos pe care l-ati vazut ... Patria mama o sa aiba grija de asta, cit de curind (:.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

referitor la remorca a fost ok, adica mi-a permis sa merg cu viteze in jur de 130 km/h fara ca focusul meu sa gafaie si fara balansuri sau vibratii neplacute (asta dupa ce m-am oprit pe drum pe la Rupea sa echilibrez rotile remorcii care cam vibra pe la 100 km/h)

 

pt nazdravanul: mersi ca ma ajuti sa revin la cruda realitate :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca eram si eu dator cu o poveste : adica eu am ajuns destul de repede dupa ce am calarit juma de noapte si juma de zi. La cort nu era nimeni dintre cei anuntati iar urcu imi dadu de stire ca nu mai vine (accident pe la Lugoj which sucked BTW). M-am dus si am intrebat-o pe aia de la cort daca toti suntem in aceeasi pensiune.Siiiiigur zice ea! Evident ca nu a fost ashe. Organizarea a fost cam de rahan in afara turelor pe munti si daca nu era berea misto (or tequilla for the same reason) chiar ca era un fiasco. Sincer mie cel mai mult mi-a placut faptul ca m-am intalnit cu baietii. In rest, schnizell + bier! Dieta carevasazica! Cum eu nu ma catarai pe Grosse Spitz am ramas sa testez mobre si bine am facut pentru ca daca era sa ma sui cu trupa cred ca as fi avut mainile intepenite. Ce am invatat eu din toata chestia asta :

1 ) geseu' e sex simbol

2 ) RT nu vine de la racing technology

3 ) Rockerul is A.W.E.S.O.M.E !!!

4 ) aditorpan + F800 = love

5 ) my bike rulz!

Note to self : sa nu mai rezerv prin organizatori pensiunea mai ales in extrasezon. Locuri sunt cu duiumul. De asemenea ma gandesc sa inchiriez si eu o platforma in caz ca voi mai fi prezent la un astfel de event. Daca mai imi amintesc de ceva mai scriu ...

img1600ec5.jpg

img1600ec5.4df9ee12b4.jpg img1651kd2.jpg

img1651kd2.e88731dfac.jpg img1624kr0.jpg

img1624kr0.72d413b07a.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da super peisaje care mai trebuiesc luate cel putin o data

eu cu voicu am ajuns deja in tara

dupa o plecare de ieri 0ra 11 praga azi ora 9 in fata blocului militari

1400 km fara somn 22 ore de distractie

 

ore intregi de filmare si 300 de poze

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare!

 

O parte dintre noi am continuat plimbarea in Alpi si Dolomiti. Traseul in mare: Kaprun - Innsbruck - Vaduz - Davos- St Moritz - Bolzano - Cortina d'Ampezzo - Viena.

 

Am sa fac o scurta prezentare a celor care am participat la BMW Mountain Days:

- io: Vlad (khk) R1100RS; Adi (aditorpan) F650GS; Calin (Calin) K1200S; Dragos (stilgar) R1200GS; Alex (allec) impreuna cu Ada pe R1100RT. Ne-am intalnit si cunoscut miercuri seara la Viena si suntem cei care am continuat tura in Lichtenstien, Elvetia si Italia.

(din pacate Dan (urcu) a avut accident pe drum, la Lugoj si nu a mai ajuns la Viena.)

 

- la Kaprun ne-am mai intalnit cu Florin (Budd) R1200C, Marius (scufu) R1200GS ADV, Cristi (ianachim) R1200GS ADV si Voicu (???) F650GS Dakar.

 

Cei care am plecat impreuna din Viena joi dimineata am ajuns la Kaprun pe ruta Viena-KalteKuchl-Mariazell-Schladming-Kaprun, numai drumuri de munte cu numai cativa km pe autostrada cu orpiri, facut poze etc.

 

In opinia mea, cu mici exceptii, evenimentul a fost bine organizat, mai ales ca a fost prima editie. Intr-adevar, cum spunea si Florin, nu ne-au cazat impreuna, poate din cauza ca am facut rezervarea separat, unii in ianuarie, altii in aprilie. O alta problema a fost haosul care s-a creeat la testele cu motocicletele. In rest, consider s-a vazut implicarea si dorinta de a face ceva dragut.

 

Din cauza vremii s-a facut o inversare de program asadar vineri am facut o tura ce continea Gerlos-pass iar noi am continuat cu o plimbare la KitzbĂźhel.

 

post-9546-1211978086_thumb.jpg De la st la dr: Alex, Ada, Vlad, Florin , Adi si Calin.

post-9546-1211978101_thumb.jpg

post-9546-1211978029_thumb.jpgpost-9546-1211978046_thumb.jpgpost-9546-1211978058_thumb.jpg

 

Sambata, o vreme superba, pe Hochalpenstrasse- Grossglockner. Noi am continuat tura prin Heiligenblut-Lienz-Kals (o alta imagine a Grossglockner)- Mitersill-Kaprun.

post-9546-1211978330_thumb.jpgpost-9546-1211978350_thumb.jpgpost-9546-1211978364_thumb.jpg

post-9546-1211978393_thumb.jpgpost-9546-1211978410_thumb.jpg De la stanga la dreapta: Calin, Alex, Ada, Dragos, Vlad si Adi.

 

Duminica am plecat dimineata din Kaprun: K- Innsbruck-Vaduz-Davos-FlĂźelapass-Tiefencastel (unde am si innoptat).

Vaduz: post-9546-1211978721_thumb.jpgpost-9546-1211978735_thumb.jpg

Un popas la intrarea in Elvetia: post-9546-1211979105_thumb.jpg

Pasul FlĂźela (2389m): post-9546-1211978800_thumb.jpgpost-9546-1211978813_thumb.jpg

 

Luni: Tiefencastel- Julierpass (2284m)- St Moritz- pasul Ofen/Fuorn (2149m)- Stelvio/Trafoi- Merano- Bolzano- Passo di Costalunga (1752m)- Passo Fedaia (2057m)- Passo Falzarego (2105m)- Cortina d'Ampezzo (unde am innoptat). Vreme excelenta, soare, cald, Dolomitii in toata splendoarea lor. Marea dezamagire: pasul Stelvio era inchis :crack: Partea buna: motiv sa mai ajungem acolo si sa facem si pasul Furka. :lol:

(din pacate Adi a trebuit sa plece acasa de la Merano :lol: )

 

post-9546-1211980690_thumb.jpgpost-9546-1211980717_thumb.jpgpost-9546-1211980736_thumb.jpg

post-9546-1211980748_thumb.jpgpost-9546-1211980764_thumb.jpgpost-9546-1211980776_thumb.jpg

post-9546-1211980787_thumb.jpgpost-9546-1211981742_thumb.jpgpost-9546-1211981774_thumb.jpg

 

Marti am plecat din Cortina- pasul Tre Croci (1805m)- pasul Monte Croce (1636m)/ PlĂśkenpass- Spittal an der Drau- Nockalmstrasse- Turracher HĂśche- Bruck an der Mur- Viena.

 

post-9546-1211981985_thumb.jpgpost-9546-1211981998_thumb.jpgpost-9546-1211982011_thumb.jpg

post-9546-1211982025_thumb.jpg

Editat de khk
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super filmarea!

 

la edelweiss spitze erau 7 grade la soare in miezul zilei (2571m alt) :) si jos in vale 22 (830m alt)

Editat de Scufu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe la ore 18 am sosit si noi, alex, ada si dragos, ultimii sositi, deci toata lumea este acasa, teafara si plina de amintiri frumoase. :)

pt noi, primul contact cu alpii a fost coplesitor, si vb lui adi, sigur vom reveni, mai ales ca stelvio nu a fost vizitat, fiind inca inchis.

excursia a fost foarte frumoasa, km suficient de multi, ne cam doare fundu :D , dar a meritat pe deplin.

multumim celor care ne-au impartasit din experienta lor si care ne-au condus prin locuri deosebite.

revenim cu poze maine ... abia acuma le descarcam si noi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

....... :)

mai vreauuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!

nenea ianachim da vrem si filmuletu de dupe grossglockner.... pls

 

hai ca mai am

post-10190-1212136972_thumb.jpg

post-10190-1212137186_thumb.jpg

post-10190-1212137496_thumb.jpg

post-10190-1212137986_thumb.jpg

post-10190-1212138008_thumb.jpg

post-10190-1212138024_thumb.jpg

post-10190-1212138047_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur ca ati ajuns cu bine toti. Astept se ne revedem la noi ture! Oricum chemarea Alpilor e prea intensa sa nu revenim in curand.

:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...