Sari la conținut

Impresii Australiene


Postări Recomandate

Salut,

 

Tot respectul pentru intentia de a pune acele fotografii pe site, intr-adevar, o calatorie extraordinara. Daca mai ai asa ceva, te astept cu noi impresii din calatoriile tale. Stii cum e...macar daca nu ajung pe acolo sa vad cum este macar sa privesc niste fotografii din prisma unui motociclist.

 

Multa bafta,

 

Alex

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 136
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumim pentru poze!

Deja salivez...

Te rog, daca mai ai poze/timp/chef, mai pune poze si descrieri! :)

 

PS: rog pe cei cu offtopic sa se manifeste in alta parte si le multumesc anticipat.

Editat de jonlup
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi cer scuze initiatorului topicului..

desi sunt offtopic mai aduc o ultima lamurire..se persista in confuzie..ma mai explic..

cind spun de americani ma refer la toti cei cu pasaport,are mai putina imprtanta de unde vin atita timp cit imprumuta aceleasi tipicuri unii de la altii..

ca sa intelegi..personal nu-mi plac americanii(nu incerca sa-i diferentiezi,nu are importanta),nu-mi place stilul lor,felul de-a fi,incultura si prostia crasa de care dau dovada majoritatea,aroganta cu care se afiseaza ca stapini ai lumii(pina cind oare??).

ce este la fel de important este ca nu sunt singurul care gindeste asa..

ca sa intelegi..lucrez intr-o receptie a unui hotel mare din bucuresti de peste 22 ani..crede-ma ca am avut de-a face cu zeci de natii,mii de oameni/culturi/obiceiuri/religii diferite si asta-i purul adevar..n-ai crede,dar idiotenia americanilor este incredibila..nu generalizez,dar procentul este.. :P

poate am fost cam dur spunind oligofreni,este un fel de-a spune..

deasemenea n-ai vrea sa stii cam citi ii urasc de-a dreptul,aici nu ma refer la dusmanii lor,ci chiar la cei cu care sunt aliati!

eu nu vorbesc din filme,cunosc parerea oamenilor obisnuiti cu care discut in fiecare zi prin prisma meseriei..

mai mult de-atit,am prieten plecat in state,a venit recent si care m-a intrebat daca-si mai poate lua un pasaport romanesc..omului ii este frica cu pass american..nu-i vrajeala,este realitate..

acum doi ani,fiind in vacanta in rhodos,am intrat in vorba cu trei familii de croati..barbatii fiind piloti pe extern..baieti destepti..aflind ca suntem romani ne-am simpatizat si intins la vorba..

ati vrea domniile voaste sa aflati ce frumos vorbeau de americani?? :lol:

la fel spuneau..oriune ar merge iubirea ii inconjoara!

concluzia:americanii sunt tare iubiti oriunde ar merge :D

sigur ca asta nu-i vina lor ci a politicienilor,dar unora care-s ignoranti le poti face foarte usor injectii in creier..daca intelegi ce-am vrut sa spun!

personal urasc alianta pe care o avem cu ei in detrimentul vecinului mare si puternic...camasa este totusi mai aproape de piele decit cojocul!,dar la ce neam de sulfe ordinare suntem este de inteles..

cam asta-i ideea,trag nadejde c-ati inteles exact ce-am vrut sa spun..personal nu am vrut sa jignesc pe nimeni..daca sec simte cineva ofuscat de ce am spus sunt convins ca o sa-i treaca..toate trec,mai putin SIDA..

sanatate..

luigi vicol

 

Cum iti spune?... a Luigi si cred ca esti de la discoteca (nu de la receptie) - era bancul cu Luigi longo... no Luigi moderato. In banc era vorba despre marimea "dick-ului" (ame.), aici este vorba despre un creier "moderato" - evident al lui Luigi.

Baieti, nici nu trebuia sa-i luati in seama comentariul anti hamburger, ati vazut, omul care traieste normal (ca mod de a fi si de viata) in Australia, a ramas socat si surprins, ca primul care i-a raspuns a batut campii despre frustrariile sale (ale vicolului). Sfat: Luigi, tine site-ul departe de mizeriile astea, scopul nostru, si aici si pe motociclete, este sa ne detasam de prostie si rautati. Cred ca toti facem legatura (cand incalecam") cu Spirit Liber, Mod de Viata, Libertate, etc... Ride on Luigi, be happy! (ame., sic!)

 

 

Buna ziua prieteni,

 

Ma bucur ca v-au placut pozele, vin cu raspunsuri la intrebarile puse de Puc:

 

Vremea in Brisbane e deosebit de buna pentru motor; ne-am mutat aici acum 2 ani si nu imi amintesc sa fi prins o singura zi cand sa nu poti merge pe motor. Noptile de iarna (mai- august) sunt friguroase, si nici alea toate, in rest e cald.

 

Cum spuneam, tura asta a fost rutina curata, nu am ales nimic ca sa nu se vada ce nu trebuie. Si aici sunt idioti si drogati care se trezesc sa faca mizerie dar sunt prinsi repede si amendati iar "cleanerii" vin relativ repede si fac curatenie.

Apoi de animale si resturi animale pe sosea sa nu mai vorbim. Daca ai animale si-ti scapa din padoc, ai rupt-o in fericire.

Imediat cineva suna la politie si te trezesti cu un echipaj pe cap care-ti va da o amenda si te va ajuta sa restabilesti ordinea cu animalele.

 

Dar ia sa va arat pozele de la o excursie de la Paste... o iesire foarte scurta intr-un loc care se cheama Murwillumbah.

Este o mica localitate imediat ce treci granita de stat in NSW (New South Wales) pe Pacific Motorway (sau M1).

 

post-33350-1212727445_thumb.jpg post-33350-1212727543_thumb.jpg

 

post-33350-1212727680_thumb.jpg

 

Oprim chiar inainte de granita la benzinarie in Coolangatta. In Coolangatta e al doilea aeroport international din zona, pe langa Brisbane, aproape la fel de mare si de important. Apoi am oprit si-am facut o poza dupa ce am iesit inapoi pe sosea.

 

post-33350-1212727775_thumb.jpg post-33350-1212727874_thumb.jpg

 

post-33350-1212727947_thumb.jpg post-33350-1212728034_thumb.jpg

 

Imagini de pe sosea de cum am intrat in NSW. Vegetatia se schimba putin, datorita faptului ca aici ploua mai des.

In poza cu numarul sase se vede marcat cu rosu un deal mai marisor care se cheama Mount Warner. Acolo urma sa mergem...

 

post-33350-1212728285_thumb.jpg post-33350-1212728359_thumb.jpg post-33350-1212728456_thumb.jpg

 

post-33350-1212728545_thumb.jpg post-33350-1212728688_thumb.jpg post-33350-1212728781_thumb.jpg

 

In pozele 8 si 10 se vede piciorul muntelui Warner. Noi doar am oprit la bar- restaurant (foto 9) si am baut o bere iar apoi am luat pranzul. In celelalte din ultimele imagini se vede drumul de intoarcere, asa cum se vede de la Warner Hotel.

 

Cum spuneam, scurta plimbare doar eu si cu vechiul meu amic Don. In total am facut vreo 260- 300 de km.

 

Sanatate maxima,

 

Stefan.

 

Salut Stefan, e minunat sa poti iesi din curte, intotdeauna, in asfalt si curatenie. Nu acelasi lucru pot spune si eu (locuiesc intr-o zona rezidentiala "de lux"), care aveam un Intruder M800 k7 si nu puteam iesi niciodata mai repede 3 zile dupa ploaie. Asa ca am trecut la enduro touring pentru urmatoarea perioada (am 43) si nu-mi pare rau. Am facut deja 2 calatorii super: Enisala (EMA 2008) si Muntii Baiului,-vezi topics.

Succes in Australia, pe toate planurile-indiferent ce faci!

DanStefan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

foarte frumoase pozele si f interesante descrierile .e un vis d al meu sa merg p un drum unde nu imi poate intoarce unu in fata .sa nu ma trezesc cu o sticla sub roata la o viteza relativ acceptabila si unde sa n-am grija ca ma trezesc cu un gropoi in fata in mijlocu strazii.t salut si bafta acolo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara prieteni!

 

Incep acest reply prin a va multumi pentru urari si incurajari, si nu pot decat sa raspund cu aceleasi ganduri de respect si admiratie pentru toti cei pasionati de motociclete, oriunde s-ar afla.

 

Trebuie apoi sa fac o precizare cu referire la alcool + condus: legal si oficial, limita de alcoolemie e cam aceeasi ca si in Europa. Politia zice ca ar trebui la fiecare drink standard (ca de pilda o bere la 330 de ml) sa ai vreo 40- 60 de minute de pauza pana la urmatoarea incalecare... Faptic, asta din pacate nu se intampla intotdeauna si se lasa cu urmari si implicit cu actiuni ale autoritatilor (razii inopinate, s.a.).

In NZ cand am ajuns, un politai ne spunea: "Folositi-va capul: beti doar atat cat simtiti ca va cade bine sa nu va ametiti. Bine-nteles ca totul se leaga de o serie de alti factori (starea de oboseala, alimentatie etc.)."

Atunci si acolo, politia era mult mai toleranta la "o bere la volan" decat la depasirea vitezei legale, chiar si cu 20 km/h.

 

 

Dar sa va prezint o calatorie mai veche care inca dupa 4 ani mi se pare foarte interesanta. Este vorba de o participare, in Noua Zeelanda fiind, la intrunirea motociclistilor de la Oturehua. Se numeste "The Brass Monkey" si se tine in fiecare an in acelasi loc uitat de lume in primul weekend din iunie de ziua Reginei. Asta este o sarbatoare nationala tinuta in NZ si Australia.

 

Si iata primele poze... pe-atunci aveam o Yamaha Xjr de 1200 importata direct din Japonia. Am plecat de acasa din Christchurch intr-o sambata dimineata inainte de ora 8.

 

post-33350-1213350745_thumb.jpg post-33350-1213350877_thumb.jpg post-33350-1213350960_thumb.jpg

 

In prima poza se observa motocicleta tinuta in garaj cu atata grija decatre subsemnatul... linistea dinaintea furtunii.

In celelalte doua imagini, ajuns in sfarsit la intrunire sambata dupa-amiaza.

 

Ceea ce este, pentru inceput, de neacceptat pentru un european este faptul ca perioada asta aici este miezul iernii!!Asta inseamna ca vremea se raceste considerabil cu cat te deplasezi mai mult catre sud.

Asta se desprinde si din ultimele 2 imagini: Oamenii imbracati bine isi organizau butoaiele cu lemne alocate decatre organizatori. Xjr-ul, mult mai murdar in realitate decat se vede in poze, dar care a slujit exemplar... am facut peste 300 de km cu un plin de 14 litri de benzina. Alaturi e VL-ul de 1500 al unui coleg si bun prieten care a venit cu sotia.

 

post-33350-1213351987_thumb.png post-33350-1213352038_thumb.png

 

Am atasat doua mici harti pentru a reda o imagine cat mai clara a locatiei evenimentului.

 

post-33350-1213352213_thumb.jpg post-33350-1213352283_thumb.jpg

 

Ultimele imagini sunt luate dintr-un zbor cu elicopterul si arata locul vazut de sus. In poza cu detaliul incercuit, in departare se vede o fractiune din lantul muntos de sud care duce pana jos. Sensul sagetii este sensul din care se vine la intrunire dinspre Ranfurly. Incercuit cu rosu este chiar locul intrunirii.

 

post-33350-1213352943_thumb.jpg post-33350-1213353008_thumb.jpg

 

Ce vroiam sa spun cu ultimele 2 imagini... ca dupa ultimii 70 de km in care am ajuns de-am plans de frig ce-mi era, asa am gasit de fapt atmosfera la intrunire, cu niste feciori care faceau diferite acrobatii. Asta parca m-a mai incalzit.

 

post-33350-1213353335_thumb.jpg post-33350-1213353390_thumb.jpg post-33350-1213353445_thumb.jpg

 

In zona cea mai intens populata, pe langa scena amenajata pentru muzica si premii, s-a alcatuit inca de cu ziua aceasta uriasa movila de lemn de foc. Apoi cand a inceput sa se lase seara s-a aprins marele foc. Foc si in butoaiele de langa grupurile de corturi...

 

post-33350-1213353874_thumb.jpg post-33350-1213353924_thumb.jpg post-33350-1213353976_thumb.jpg

 

Nu e o gluma: dupa ce abia am adormit, pe la 1 din noapte m-am trezit ca parca cineva vroia sa-mi rastoarne cortul. Am iesit afara si am realizat ca de fapt se pornise un viscol similar cu cel de la munte iarna. Motocicleta era pe jumatate acoperita de un strat de zapada inghetata. Apoi se vad doua detalii din dimineata de dumineca, cand lumea se pregatea sa mearga acasa.

 

post-33350-1213354492_thumb.jpg post-33350-1213354539_thumb.jpg

 

In incheierea pozelor am ilustrat schematic modul in care a evoluat temperatura pe perioada evenimentului. Apoi, cum sa nu ma laud cu o medalie dupa atatea ce-am indurat. In ultima poza este emblema de participare care e aceeasi in fiecare an, difera doat culorile! De aceea nu este scris nici un an pe emblema.

 

In general a fost o calatorie adevarata. Am facut in 2 zile in jur de 900 de km dus-intors!

Am plecat pe frig, apoi intre Timaru si Palmerston m-a plouat intr-una, iar din Palmerston s-a oprit ploaia si s-a intetit frigul.

 

Nu pot uita atmosfera de langa focurile de tabara iar imaginile nu spun nici pe sfert din frumusetea unor locuri.

 

La venire am plecat pe uscat, dupa vreo 30 de km am dat de gheata pe sosea (ei ii spun "black ice") iar apoi am dat de zapada si am cazut, din fericire la viteza destul de mica, si eu si colegul cu sotia. Din fericire n-am patit minic, doar mi-am spart un pahar de la un ceas si cateva julituri pe ici-colo.

Altii n-au fost asa norocosi: multi si-au stricat motoarele, unii s-au ranit.

 

Trebuie sa marturisesc ca am avut foarte putine poze de data asta, mai toate sunt scanate dupa fotografii, calitatea lor nu e grozava. Nu toate pozele sunt de la mine dar sunt autentice de la acelasi eveniment.

 

Pana la urmatoarea excursie ma opresc aici.

 

Sanatate maxima!

Stefan.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumos in Australia, dar n-am inteles de unde aversiunea asta pentru americani? Oare lipsa de simpatie ca sa nu zic dusmania asta vine din invidie? Domnilori, fara americani vorbeam rusa, maghiara sau germana la ora asta - in loc de tziganeasca pe care o s-o invatam singuri. Americanii sunt oligofreni, nordicii betivi, unguroaicele curve, italienii escroci - nu v-ati plictisit de cliseele astea? Daca tot vorbim de Australia, adica despre o tara de urmasi de emigranti, ca si USA - nu cred ca poti vorbi despre o caracteristica nationala la un astfel de mozaic cultural, ci doar de o atitudine, discutabila, fireste in politica externa. Eu nu ma simt dominat de americani ci molestat cultural de manelistii nostri, furat si inselat de guvernul roman si exasperat de prostia si lipsa de civilizatie pe care o vad la unii romani. Chiar si daca s-au dus pentru petrol in Golf, faptul ca l-au rezolvat pe Saddam m-a facut sa ma simt suspect de american - la fel cum era sa ma simt putin roman dupa ce l-am omorat pe Ceausescu - cel real, ca de cel din noi vom scapa mult mai greu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumos in Australia, dar n-am inteles de unde aversiunea asta pentru americani? Oare lipsa de simpatie ca sa nu zic dusmania asta vine din invidie? Domnilori, fara americani vorbeam rusa, maghiara sau germana la ora asta - in loc de tziganeasca pe care o s-o invatam singuri. Americanii sunt oligofreni, nordicii betivi, unguroaicele curve, italienii escroci - nu v-ati plictisit de cliseele astea? Daca tot vorbim de Australia, adica despre o tara de urmasi de emigranti, ca si USA - nu cred ca poti vorbi despre o caracteristica nationala la un astfel de mozaic cultural, ci doar de o atitudine, discutabila, fireste in politica externa. Eu nu ma simt dominat de americani ci molestat cultural de manelistii nostri, furat si inselat de guvernul roman si exasperat de prostia si lipsa de civilizatie pe care o vad la unii romani. Chiar si daca s-au dus pentru petrol in Golf, faptul ca l-au rezolvat pe Saddam m-a facut sa ma simt suspect de american - la fel cum era sa ma simt putin roman dupa ce l-am omorat pe Ceausescu - cel real, ca de cel din noi vom scapa mult mai greu.

Bravo men, exact asa gandesc si eu! Traiasca America,...,si Australia,...,si Europa,..., si Romania! Sa-ti spun eu ceva baiete, in tari ca Romania, cei care se dau drept antiamericani, au de fapt in ei samanta de comunisti-ceva nu-i lasa sa-si depaseasca conditia,...,si crezul,..., si CAPRA VECINULUI!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator DARK-RIDER-82
Foarte frumos in Australia, dar n-am inteles de unde aversiunea asta pentru americani? Oare lipsa de simpatie ca sa nu zic dusmania asta vine din invidie? Domnilori, fara americani vorbeam rusa, maghiara sau germana la ora asta - in loc de tziganeasca pe care o s-o invatam singuri. Americanii sunt oligofreni, nordicii betivi, unguroaicele curve, italienii escroci - nu v-ati plictisit de cliseele astea? Daca tot vorbim de Australia, adica despre o tara de urmasi de emigranti, ca si USA - nu cred ca poti vorbi despre o caracteristica nationala la un astfel de mozaic cultural, ci doar de o atitudine, discutabila, fireste in politica externa. Eu nu ma simt dominat de americani ci molestat cultural de manelistii nostri, furat si inselat de guvernul roman si exasperat de prostia si lipsa de civilizatie pe care o vad la unii romani. Chiar si daca s-au dus pentru petrol in Golf, faptul ca l-au rezolvat pe Saddam m-a facut sa ma simt suspect de american - la fel cum era sa ma simt putin roman dupa ce l-am omorat pe Ceausescu - cel real, ca de cel din noi vom scapa mult mai greu.

AUZI BAI "NENE" : POPORUL AMERICAN ESTE UN POPOR DE CRIMINALI JEGOSI SI LIPSITI DE ORICE SCRUPULE! DE CAND AU AJUNS PE TERITORIUL ACTUAL PE CARE IL NUMESC AMERICA! AU OMORAT INDIENII CA PE IEPURI DOAR CA ASA A VRUT POULA LOR! URMASII ACESTOR CRIMINALI NE FOUT PE NOI TOTI CEI "DIN AFARA USA" DOAR ASA CA VOR EI!VEZI CATE RAZBOAIE AU INITIAT , IARASI DOAR CA ASA A VRUT POULA LOR! + INFLUENTA PE CARE O AU ASUPRA PRETULUI PETROLULUI SI IMPLICIT ASUPRA TRAIULUI NOSTRU DE ZI-CU-ZI! AMERICANII SUNT NISTE SUNCI UMBLATOARE NISTE RETA.RZI , IGNORANTI SI IN MOMENTUL ASTA DE FATZA NATIA CEA MAI URATA DE PE GLOB!

PAREREA MEA DESPRE COMENTARIUL TAU SI EVIDENTA PUPINCURISMULUI TAU PENTRU POPORUL AMERICAN? ESTI UN MARE I.DIOT! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nene esti tu si cu majusculele tale! Cred ca adminii pot sa mai inchida un topic pe care se defuleaza retardatii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator DARK-RIDER-82

RETARD ESTI TU SI TOT NEAMUL TAU! SCRIU CUM VREAU!CU MAJUSCULE, CU "MINUSCULE" CU CE VREA POULA MEA! JET IN MORTZII MATII!~ :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BRAVO pentru POZE.

Tine-o tot asa.

 

BAFTA TIE MOTOCICLISTULE

 

Multumesc pentru urai amice!

Ma bucur ca va plac. Mai am episoade, dar nu din NZ... Din pacate pe-atunci eram tare "egoist". Vroiam sa pastrez amintirile doar pentru mine, asa ca nu mai am poze de-atunci.

 

Sanatate maxima,

Stefan.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar asa ati ajuns si pe un topic despre impresii de calatorie sa va bateti joc?

 

Rusine! Daca mai aveti un gram de bun simt: nu mai postati. Rezolvati problema pe messenger sau PM/email

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Cum iti spune?... a Luigi si cred ca esti de la discoteca (nu de la receptie) - era bancul cu Luigi longo... no Luigi moderato. In banc era vorba despre marimea "dick-ului" (ame.), aici este vorba despre un creier "moderato" - evident al lui Luigi.

Baieti, nici nu trebuia sa-i luati in seama comentariul anti hamburger, ati vazut, omul care traieste normal (ca mod de a fi si de viata) in Australia, a ramas socat si surprins, ca primul care i-a raspuns a batut campii despre frustrariile sale (ale vicolului). Sfat: Luigi, tine site-ul departe de mizeriile astea, scopul nostru, si aici si pe motociclete, este sa ne detasam de prostie si rautati. Cred ca toti facem legatura (cand incalecam") cu Spirit Liber, Mod de Viata, Libertate, etc... Ride on Luigi, be happy! (ame., sic!)

 

 

 

 

Salut Stefan, e minunat sa poti iesi din curte, intotdeauna, in asfalt si curatenie. Nu acelasi lucru pot spune si eu (locuiesc intr-o zona rezidentiala "de lux"), care aveam un Intruder M800 k7 si nu puteam iesi niciodata mai repede 3 zile dupa ploaie. Asa ca am trecut la enduro touring pentru urmatoarea perioada (am 43) si nu-mi pare rau. Am facut deja 2 calatorii super: Enisala (EMA 2008) si Muntii Baiului,-vezi topics.

Succes in Australia, pe toate planurile-indiferent ce faci!

DanStefan

 

..ce-am spus sunt parerile mele,care insa sunt impartasite de multi altii de peste tot din lume.nu am nimic cu nimeni,celor care sunt pe acolo nu le doresc decit noroc..pe ideea ca daca ai noroc ai de toate!

iar luigi vicol este numele meu..trebuie sa fii subtire-n creieras ca sa faci misto de un nume..in scoala primara foloseam si eu garagata asta pe care tu o descoperi acum,la virsta ta!..

spui ca ai 43 ani..i-ai trait degeaba..

lipsesc cei mai importanti..aia sapte..stii tu care..

..dar te scoti daca stai intr-un cartier de lux..visul oricarui topirlanus de bani gata de pe la noi!

degeaba ai bani daca-ti pute gura..este o vorba perfect aplicabila in cazul tau..

Mirlanusii de teapa ta,care au impresia ca au descoperit gaura din kurtos intodeauna ma scot din sarite,dar in fond nu ar trebui decit sa fie ignorati,ceea ce am sa incerc sa fac,greu,dar am sa incerc..

luigi vicol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne.....cata diferenta de mentatlitate intre romani si...ceilalti romani.

 

Felicitari steffy si Baiazidu' pentru pozele si povestrile voastre...(Baiazidu' cu albumul de pe Picasa)...mintile destupate se cunosc!

 

Poate si ceilalti vor lua un emexplu si vor pune si ei la randul lor alte poze din calatoriile efectuate!

 

Cat despre certareti....folositi PM-urile oameni buni...nu va mai faceti de cacao atat ca si asa suntem de rasul Europei ...noi ca romani!

Editat de sangre
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne.....cata diferenta de mentatlitate intre romani si...ceilalti romani.

 

Felicitari steffy si Baiazidu' pentru pozele si povestrile voastre...(Baiazidu' cu albumul de pe Picasa)...mintile destupate se cunosc!

 

Poate si ceilalti vor lua un emexplu si vor pune si ei la randul lor alte poze din calatoriile efectuate!

 

Cat despre certareti....folositi PM-urile oameni buni...nu va mai faceti de cacao atat ca si asa suntem de rasul Europei ...noi ca romani!

Salut,

Cata dreptate ai, asta am incercat sa le spun si eu, dar poate trebuia s-o fac fara sa le argumentez; e ca la votare: ai vazut cum s-a sculat Iliescu in ei si l-au votat pe Oprescu, asa e si cu ura care zace in ei fata de lumea civilizata, pacat ca si in oameni tineri (as fi vrut sa zic de viitor, dar ei sunt "de trecut").

 

De fapt am vrut sa te intreb ce MG ai? Cat de tare mi-am dorit Stelvio, l-am si incercat la Paneuro, dar toti m-au sfatuit sa nu-l iau (ca nu se mai revinde, ca are probleme cu cardanu, etc..., da' ce frumos e!... si ce tehnologie!,... ce sunet in cilindri (110 NM si tot atatia caluti)!

In rest, toate cele bune lu' Steffy, sedere placuta in Aus si iarta-ne, inca ne cautam drumul...

Dan Stefan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fratilor, incetati cu offtopicul odata.

 

Azi am fost intr-o mica excursie: Sydney->Jamberoo.

 

post-22-1214120958_thumb.jpg

Intalnirea de la McDonalts (unde am gustat o "chocolate puding") - sa nu mai aud comentarii la adresa McDonalts. Fiecare face ce vrea cu viata lui.

 

post-22-1214121064_thumb.jpg

Sosirea la o benzinarie

 

post-22-1214121183_thumb.jpg

O mica pauza pe malul oceanului

 

post-22-1214121264_thumb.jpg

Je

 

post-22-1214121325_thumb.jpg

Marshals: au grija de coloana de motociclisti

 

post-22-1214121420_thumb.jpg

Tot acolo :crack:

 

post-22-1214121558_thumb.jpg

Castile noastre intr-un mic bar

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Superbe fotografii, cred ca e visul fiecarui biker sa se plimbe pe astfel de drumuri...Felicitari pentru viata pe care ati ales-o si pentru curajul de a lua totul de la 0! Respect

Hai aici :crack:

 

 

(daca vrei info, da-mi PM)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai aici :crack:

 

 

(daca vrei info, da-mi PM)

ha, momentan mi-ar fi cam dificil...astept sa termin facultatea si atunci va fi momentul de decizie...

Oricum sper sa continuati sa ne incantati cu pozele,impresiile, povestile de acolo!

Ms oricum Baiazid! si bre...we miss you! :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...