Judas Iscariot Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 S-a petrecut acum 2-3 zile . Este vorba de un Kawasaki ZX4-R. E al treilea accident in ultimele 2 luni cred. In ritmu asta pana in septembrie nu mai ramane picior de motorist pe la noi.. Nu stiu detalii dar am auzit ca baiatul s-a ales cu capatana sparta si niste vanatai din toata afacerea asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Bai Radule tu numa vesti proaste aduci... kiddin... Motorul nu era al unui tip Alex??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Sper sa nu aiba urmari grave motociclistul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 ...deja ma acresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Doar atat a patit inseamna ca e super norocos dupa cum arata motorul. Insanatosire grabnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Motorul arata in ultimul hal ma mir ca o scapat doar cu atata,norocos o mai fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Ai omis cateva detalii destul de importante zic eu Iscariotule...impact cam la 70 la ora fara nici un soi de echipament...capul si barbia sparta, police fracturat la mana dreapta, probleme la rotula piciorului drept. Consider ca a scapat foarte ieftin. Motocicleta din nefericire nu mai merita reparata, are toata fata zob, radiator spart, cadru rupt din sudura pe ambele parti si rezervorul facut armonica. Sambata eu si inca 2 baieti am mers la el la spital sa vedem cum se mai simte si sa ii mai ridicam moralul, dar se pare ca moralul lui era destul de UP caci la vedereea motoarelor parcate cuminti in curtea spitalului ne-a intrebat daca nu il facem si pe el o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 A avut super bulan, sa se faca bine repede-i doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nashu' Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Cum fara nici un pic de echipament !? Bine ca nu a patit mai rau. Insanatosire grabnica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 cand te mananca in koor se gaseste cineva sa te scarpine... imi pare rau de el si sper sa se faca bine rpd si sa bage la cap.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 cand te mananca in koor se gaseste cineva sa te scarpine... imi pare rau de el si sper sa se faca bine rpd si sa bage la cap.. Mda...motorul fusese cumparat din Cj cu o zi inainte...pacat de motociclist si pacat de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Din pacate se intimpla multe accidente in primele zile de condus de la achitizionare. Asta din cauza ca inca nu esti obisnuit cu ea. Mai bine dupa ce o cumparati mergeti cu ea undeva unde e liber, sa vedeti cum accelereaza si cum frineaza, cum se inclina, etc. Adica preludiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andyatf Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 (editat) Din pacate se intimpla multe accidente in primele zile de condus de la achitizionare.Asta din cauza ca inca nu esti obisnuit cu ea. Mai bine dupa ce o cumparati mergeti cu ea undeva unde e liber, sa vedeti cum accelereaza si cum frineaza, cum se inclina, etc. Adica preludiu Pai asta era si planul...motorul a ajuns in Targoviste pe la ora 23~00 si a doua zi dupamasa urma sa il scoatem in afara orasului sa se joace putin cu ea, sa se mai acomodeze. Din nefericire a doua zi pe la 13:30 am primit un telefon de la un amic sa-mi spuna ca motorul este facut varza si sa mergem sa vedem ce s-a intamplat cu baiatul. Parerea mea este ca el a bravat in fata a 2 tovarasi care erau de fata Editat Iunie 28, 2005 de Andyatf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 inca o dovada ca nu puterea motocicletei te baga in rahat ci fitzele. probabil avea freza data cu gel si casca i-o turtea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate