iceflo Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Salutam , caut si eu sa cumpar la un pret rezonabil si bineinteles reciproc avantajos , sissybar si protectie motor , pt o yamaha virago xv250 , multumesc si numai bine tuturor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 nu-mi place sa ma tiganesc Kawasaki VN800 A , 1999, 35.000 km de la 4.200 neg scade la 3.800 euro fix pana pe 10 ianuarie 3500 euro click pe semmnatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Vand Aprilia Classic Custom , prim prop. in ro. adusa din italia , schimbate cauciucuri , semnalizatoare , urmeaza ghidon , plus toate consumabilele , an 1997 facut toate actele pt inmatriculare mai trebe scoase numerele si facuta asigurare , in rest toate actele facute Ultimul pret este de 1000euro , ies deja in pierdere dar asta este ... alte detali va rog prin PM sau email la valea_dracului@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristy31 Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 schimb cu chopper (de preferat Yamaha Virago) /index.php?showtopic=449493 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 Kawasaki Estrella an fabricatie 2005 putin sub 20 000 km, stare foarte buna pret: 2700 euro eventual schimb cu un shadow de 600 sau un vulcan classic 800, cu diferenta desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Noiembrie 11, 2009 Share Postat Noiembrie 11, 2009 pret: 2700 euro No offence, dar 2700 pe dracia asta?! La banii astia gasesti super Shadow de 600 sau cu inca vreo 7-800 euroi gasesti si un VN800 brici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xzmeu Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 de vanzare yamaha dragstar 1100 classic , an 2003 http://bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 Vand Aprilia Classic Custom , prim prop. in ro. adusa din italia , schimbate cauciucuri , semnalizatoare , urmeaza ghidon , plus toate consumabilele , an 1997 facut toate actele pt inmatriculare mai trebe scoase numerele si facuta asigurare , in rest toate actele facute Ultimul pret este de 1000euro , ies deja in pierdere dar asta este ... alte detali va rog prin PM sau email la valea_dracului@yahoo.com up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 No offence, dar 2700 pe dracia asta?!La banii astia gasesti super Shadow de 600 sau cu inca vreo 7-800 euroi gasesti si un VN800 brici. incearca sa cauti pe net sa vezi cam care sunt preturile pt modelu asta, nu o sa stau sa-ti explic de ce. si mai ales cand vad maraudere de 250 de prin 98-99 la 2500 de euro, nu pot sa o las mai jos. tind sa iau personal faptul ca imi numesti motocicleta "dracie" de la ghidonu unui virago. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 @satana pe mobra: nu vreau sa fiu carcotas, dar ar ajuta un pic daca ai spune capacitatea si alte caracteristici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 13, 2009 Share Postat Noiembrie 13, 2009 125 cc , 1997 anu fabricatiei , acte inregula , merge impecabil 130-140 km/h in bord are 160 km/h , adusa din italia ... altceva nustiu ce sa mai zic pune intrebari daca te intereseaza ptin PM UP !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 incearca sa cauti pe net sa vezi cam care sunt preturile pt modelu asta, nu o sa stau sa-ti explic de ce. si mai ales cand vad maraudere de 250 de prin 98-99 la 2500 de euro, nu pot sa o las mai jos. tind sa iau personal faptul ca imi numesti motocicleta "dracie" de la ghidonu unui virago. man,virago si-a dovedit numele si fiabilitatea in timp,iar pe langa estrella este motocicleta,iar mie personal chiar imi place modelul asta....dar chiar numai ca motocicleta de folosit in oras, ca outside e 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 (editat) vand sistem evacuare complet de yamaha virago 250,si telescoapele de spate,rezultate din dezmembrarea acsteia,in stare ff ok,posibile potriviri si la alte motociclete.[chiar si pe comuniste] voi.. cei interesati puteti face un pret care sa va convina dar sa nu uitati si de mine.. 0727196351 ori pm. Editat Noiembrie 14, 2009 de kraz-trial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quickisdeadly Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 man,virago si-a dovedit numele si fiabilitatea in timp,iar pe langa estrella este motocicleta,iar mie personal chiar imi place modelul asta....dar chiar numai ca motocicleta de folosit in oras, ca outside e 0. exact de-asta o vand, dar cand vine unu care nu vrea nici sa cumpere nici sa faca schimb si imi zice ca am o "dracie" vad cam rosu in fata ochilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 vreau sa cumpar un chopper , dupa 96 , bucuresti sau imprejurimi , 600 , 750 ,800 , lant sau cardan .astept ofertele voastre :poze , pret , detalii pe email don.rados@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 125 cc , 1997 anu fabricatiei , acte inregula , merge impecabil 130-140 km/h in bord are 160 km/h , adusa din italia ... altceva nustiu ce sa mai zic pune intrebari daca te intereseaza ptin PM UP !!! UP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoloRider Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salutare vreau si eu o zgomotoasa:) prea grabit nu sunt...dar e momentu ca acuma am bani nu conteaza orasul... acte in regula... astept o poza, pretul + detalii tehnice cat mai amanuntit chopper-crusier custom va multumesc pt ajutor asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salutare vreau si eu o zgomotoasa:) prea grabit nu sunt...dar e momentu ca acuma am baninu conteaza orasul... acte in regula... astept o poza, pretul + detalii tehnice cat mai amanuntit chopper-crusier custom va multumesc pt ajutor asfalt uscat Trebuia sa te prezinti mai degraba si in plus puteai sa postezi la vanzari/schimburi sau cumparare si erai mai serios ! Nu vreau sa fac pe moderatorul...etc dar e o recomandare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 bre rados din cate motorete sunt in topicul asta chiar nu gasesti nici una sa te satisfaca? io ti-am zis ca o sa plangi dupa shadowul meu dar tu nu "Batman,Batman! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoloRider Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) Trebuia sa te prezinti mai degraba si in plus puteai sa postezi la vanzari/schimburi sau cumparare si erai mai serios ! Nu vreau sa fac pe moderatorul...etc dar e o recomandare! da ai dreptate IceLord....cred ca se datoreaza oboseli de la servici si netului ma chinuiesc sa pun un replay sau un topic de cate 8-10 ori si il tot rescriu, si de postat am postat unde am reusit multumesc modelatorului ca la mutat si scuzele de rigoare3\ . deci sunt din maramures am avut un simson chopperit dar ma cam lasat balta:( si nu mai am rabdare cu piesele care nu se mai gasesc si nu potrivesc improvizati si esecuriL:( asa ca vreau ceva mai nou ms ca mai pus la punct Ice:D o parere din partea voastra nu strica ce motor, de ce , avantaje dezavantajeam 178 cm si 65 kg... numai bine si multam:) Editat Noiembrie 18, 2009 de SoloRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 bre rados din cate motorete sunt in topicul asta chiar nu gasesti nici una sa te satisfaca? io ti-am zis ca o sa plangi dupa shadowul meu dar tu nu "Batman,Batman! da bre da ce sa fac ca nu am decit 2000 hai 2100 de europici , nu imi permit totusi sa cumpar motoreta ta , ca sunt baiat chibzuit si desi am plantat colea in gradinita 100 de ron nici acum al naibii copacel nu a facut roade . dar na sunt vremuri grele si banutii se string cu greu dar si ii cheltui mai greu ca am arici la buzunare . dar nu fi suparat ca nu am luat motoreta ta stii in vinzari e o vorba "fiecare produs are cumparatorul lui " o vinzi tu la vreun crestin cu dare de mina .si poate na am si eu noroc sa gasesc un shadow si sa ma si incadrez in banutii mei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 http://www.tvbistrita.ro/?pag=7&id=24 UP!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 Salutare vreau si eu o zgomotoasa:) prea grabit nu sunt...dar e momentu ca acuma am baninu conteaza orasul... acte in regula... astept o poza, pretul + detalii tehnice cat mai amanuntit chopper-crusier custom va multumesc pt ajutor asfalt uscat uite aici un chopper potrivit cerintelor tale "acustice" tot ce te intereseaza este in anuntul din semnatura mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoloRider Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 uite aici un chopper potrivit cerintelor tale "acustice" tot ce te intereseaza este in anuntul din semnatura mea . sa traiesti numai bine tiam lasat un pm . ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 UP!!! mare nevoie de bani , dispus la oferte astept PM Mesaj completat pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate