dkid Postat Februarie 15, 2011 Share Postat Februarie 15, 2011 (editat) din nou la vanzare: INTRUDER 600 chopper: far custom sa refacuta la darian numar lateral aripa spate custom+sa pasager detasabila stop custom comenzi avansate furca,aripile,rezervorul si capacele laterale vopsite in camp electrostatic- negru mat amortizoare scurtate pret 2300 EURO 0745 072 750 Editat Februarie 15, 2011 de dkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nam dan Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 Vand Honda VT 750 C2 an 2006 prima inmatriculare in septembrie 2006 provenienta Honda Romania 3000 km reali uleiul este schimbat recent . Mai multe detalii 0752217250 . Pret 4700 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1CFOR Postat Februarie 17, 2011 Share Postat Februarie 17, 2011 foarte frumoasa, si pretul mi se pare ok. cineva cred ca are comision aici oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_thomas Postat Februarie 18, 2011 Share Postat Februarie 18, 2011 Vand (in noiembrie am fost operat la coloana, nu mai pot "profesa" meseria de motociclist) Kawasaki EN500C, 1998, 72.000Km. Fara probleme tehnice, fara cazaturi (o singura scapare la o oprire pe loc, anul trecut). Accesorizata cu: Sissy Bar, Suporti coburi (exista si coburi laterale + geanta mare spate - se ofera gratuit), Parbriz. Inclus in pret - Proiectoare suplimentare, nemontate. Inclus in pret: casca Nolan N84, neagra, M, purtata un sezon, stare buna, necazuta. Motocicleta a beneficiat de revizii la 4000km, kit lant schimbat in urma cu 5000km, kit ambreiaj schimbat in urma cu 6000km. Acumulator nou, cauciucuri in stare buna. Reglaj + sincronizare carburatoare in urma cu 300km. Tinuta in garaj vara - iarna. Pret negociabil - 1700 Euro. Cluj-Napoca, Nr. de telefon: 0740 188977. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 A sosit timpul sa vand "iubita" De vanzare Vulcan 1500 bobberit Gasiti toate datele necesare sub acest link. Stau la dispozitie pentru orice intrebare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corneliu Postat Februarie 28, 2011 Share Postat Februarie 28, 2011 din nou la vanzare: INTRUDER 600 chopper: far custom sa refacuta la darian numar lateral aripa spate custom+sa pasager detasabila stop custom comenzi avansate furca,aripile,rezervorul si capacele laterale vopsite in camp electrostatic- negru mat amortizoare scurtate pret 2300 EURO 0745 072 750 RECOMAND - un motor perfect tehnic si estetic, merita investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 Vand chopper ! model foarte rar in Romania. Pentru poze, video si descriere INTR AICI ! vandut unui cunoscator cu 3500 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dakid Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 vandut unui cunoscator cu 3500 ! cum poti sa cumperi ceva cu 3500 cand pretul cerut inital era de 2700 ??? asta in ipoteza ca vb de aceeasi moneda ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mm83vlp Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 cum poti sa cumperi ceva cu 3500 cand pretul cerut inital era de 2700 ??? asta in ipoteza ca vb de aceeasi moneda ... pai papagali " cunoscatori" avem destui prin locurile noastre in pitoreasca Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 cum poti sa cumperi ceva cu 3500 cand pretul cerut inital era de 2700 ??? asta in ipoteza ca vb de aceeasi moneda ... a fost cumparata de un bun prieten cu plata in 2 rate ! Mesaj completat pai papagali " cunoscatori" avem destui prin locurile noastre in pitoreasca Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 am intilnit si eu un caz de cumparator "cunoscator" , un motor care imi apartinuse la un moment dat si pe care il vandusem mi sa oferit la un moment dat spre a fi rascumparat cu 1500 de ron (am refuzat oferta ) de catre proprietarul lui care a realizat ca motociclismul nu se prinde el ,am aflat ca nu a mai terminat niciodata scoala ptr a . Surpriza este ca acel motor a fost vandut de respectivul cu 1000 de euro catre un incepator bineinteles cu minciunile de rigoare (ca el a prins pe autostrada 240 la ora cu motorul cind de fapt chinuit daca prindea 160) , motorul era intr-o stare jalnica si cind a venit proaspatul posesor cu el la atelier si mi-a zis pretul dat pe el mi-am facut cruce unde mai pui ca saracu fusese pacalit si de un cunoscut mecanic ( a dus motorul intr-un service si ala ia luat fisele siliconice le-a inlocuit sub pretextul ca sunt pentru auto si nu pentru motociclete , ia spalat pe exterior carburatoarele si ia zis ca le-a curat si reglat) .Concluzia este ca niciodata nu trebuie sa iti pierzi speranta ca vei vinde un produs la un pret exagerat de mare sau ca e bine ca incepatorii sa ia pe unul mai experimentat cu ei cind cumpara un motor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 cum poti sa cumperi ceva cu 3500 cand pretul cerut inital era de 2700 ??? asta in ipoteza ca vb de aceeasi moneda ... ti-a raspuns orisza mai jos- tipul nu e incepator a avut acelasi tip de motociclceta in state-si intors in romanica a vrut la fel Mesaj completat pai papagali " cunoscatori" avem destui prin locurile noastre in pitoreasca Romania nu cred ca e cazul sa jignesti omul fara sa il cunosti-am explicat mai sus de ce avrut neparat acest model de mobra-dar romanu bineinteles ca primul lucrau pe care il face cand s-a nascut arunca cu noroi far sa aiba habar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 am intilnit si eu un caz de cumparator "cunoscator" , un motor care imi apartinuse la un moment dat si pe care il vandusem mi sa oferit la un moment dat spre a fi rascumparat cu 1500 de ron (am refuzat oferta ) de catre proprietarul lui care a realizat ca motociclismul nu se prinde el ,am aflat ca nu a mai terminat niciodata scoala ptr a . Surpriza este ca acel motor a fost vandut de respectivul cu 1000 de euro catre un incepator bineinteles cu minciunile de rigoare (ca el a prins pe autostrada 240 la ora cu motorul cind de fapt chinuit daca prindea 160) , motorul era intr-o stare jalnica si cind a venit proaspatul posesor cu el la atelier si mi-a zis pretul dat pe el mi-am facut cruce unde mai pui ca saracu fusese pacalit si de un cunoscut mecanic ( a dus motorul intr-un service si ala ia luat fisele siliconice le-a inlocuit sub pretextul ca sunt pentru auto si nu pentru motociclete , ia spalat pe exterior carburatoarele si ia zis ca le-a curat si reglat) .Concluzia este ca niciodata nu trebuie sa iti pierzi speranta ca vei vinde un produs la un pret exagerat de mare sau ca e bine ca incepatorii sa ia pe unul mai experimentat cu ei cind cumpara un motor . Nu am inteles nimic din ce ai scris, chiar daca am citit de trei ori textul, cred ca din cate ai spus mi-am dat seama ca la un moment dat s-a intamplat ceva, sau la anumite momente date, dar ce si cum nu-mi pot da seama. Tu ai vandut un motor- s-a intors intr-o alta suma mai mica care nu ti-a convenit, motoru era de cacao, -a fost vandut mai ieftin si nu facea atatia bani...., restu nu mai conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 am intilnit si eu un caz de cumparator "cunoscator" , un motor care imi apartinuse la un moment dat si pe care il vandusem mi sa oferit la un moment dat spre a fi rascumparat cu 1500 de ron (am refuzat oferta ) de catre proprietarul lui care a realizat ca motociclismul nu se prinde el ,am aflat ca nu a mai terminat niciodata scoala ptr a . Surpriza este ca acel motor a fost vandut de respectivul cu 1000 de euro catre un incepator bineinteles cu minciunile de rigoare (ca el a prins pe autostrada 240 la ora cu motorul cind de fapt chinuit daca prindea 160) , motorul era intr-o stare jalnica si cind a venit proaspatul posesor cu el la atelier si mi-a zis pretul dat pe el mi-am facut cruce unde mai pui ca saracu fusese pacalit si de un cunoscut mecanic ( a dus motorul intr-un service si ala ia luat fisele siliconice le-a inlocuit sub pretextul ca sunt pentru auto si nu pentru motociclete , ia spalat pe exterior carburatoarele si ia zis ca le-a curat si reglat) .Concluzia este ca niciodata nu trebuie sa iti pierzi speranta ca vei vinde un produs la un pret exagerat de mare sau ca e bine ca incepatorii sa ia pe unul mai experimentat cu ei cind cumpara un motor . omul a venit din state chit sa ia exact modelul asta-a apelat la un bun prieten din copilarie -proprietarul hondei-a venit , a vazut motorul , a aflat pretul de 2700-si a zis "mai nene motorul asta face maia mult, asa ca ai tu ceva impotriva daca vreau sa iti dau 3500 cu banii in doua rate? Bineinteles ca raspunsul a fost afirmativ ca deh a fost o oferta excelenta- Puteam sa anunt pur si simplu ca s-a vandut si gata, dar postand de ceva vreme in coltul cioperistilor si cunoscand calitatea oamenilor care mai trec din cand in cand pe aceasat sectiune, oameni care isi iubesc la propriu choperele mi s-a paraut foarte ok sa arat ca un chopper din 87 intretinut se poate vine cu un pret bun. cat despre carcotasi mi se rupe bagati-va unghia in gat ca nu va puteti vinde vitezanele nici la jumatate de pret din cat ati dat pe ele! i love Romania...asta pana imi iese viza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Ahoi! Virago-ul meu e la vanzare iara: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-360865.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 cu tristete in suflet trebuie sa ma despart de motorul visat...intruder800 din92 pregatit de iesit adica schimbat in iarna(ulei+ filtru,filtre aer,placute frana,buji,ulei grup,lichid frana+ambreaj,antigel)are extra ghidon+inaltatoare,oglinzi,semnalizatoare cu sistem avertizare sonora,comenzi avansate,vopsea aerografiata,saua si accesorile din piele pe comanda,baterie noua,suspensii spate+originale,tobe+originale+2perechi costume ce contin casca,cisme,pantaloni,geaca,manusi pretul e 3500si e atata pt ca stiu ce am Mesaj completat cu tristete in suflet trebuie sa ma despart de motorul visat...intruder800 din92 pregatit de iesit adica schimbat in iarna(ulei+ filtru,filtre aer,placute frana,buji,ulei grup,lichid frana+ambreaj,antigel)are extra ghidon+inaltatoare,oglinzi,semnalizatoare cu sistem avertizare sonora,comenzi avansate,vopsea aerografiata,saua si accesorile din piele pe comanda,baterie noua,suspensii spate+originale,tobe+originale+2perechi costume ce contin casca,cisme,pantaloni,geaca,manusi pretul e 3500si e atata pt ca stiu ce amMesaj completat cu tristete in suflet trebuie sa ma despart de motorul visat...intruder800 din92 pregatit de iesit adica schimbat in iarna(ulei+ filtru,filtre aer,placute frana,buji,ulei grup,lichid frana+ambreaj,antigel)are extra ghidon+inaltatoare,oglinzi,semnalizatoare cu sistem avertizare sonora,comenzi avansate,vopsea aerografiata,saua si accesorile din piele pe comanda,baterie noua,suspensii spate+originale,tobe+originale+2perechi costume ce contin casca,cisme,pantaloni,geaca,manusi pretul e 3500si e atata pt ca stiu ce am inca valabil acum si video:http://www.youtube.com/watch?v=8_93ylb8IRo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bila_arad Postat Martie 28, 2011 Share Postat Martie 28, 2011 Apropo, vand si Honda Shadow VT 600c customizat catre cruiser. 2100E Ptr poze vezi semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_thomas Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Vand (in noiembrie am fost operat la coloana, nu mai pot "profesa" meseria de motociclist) Kawasaki EN500C, 1998, 72.000Km. Fara probleme tehnice, fara cazaturi (o singura scapare la o oprire pe loc, anul trecut). Accesorizata cu: Sissy Bar, Suporti coburi (exista si coburi laterale + geanta mare spate - se ofera gratuit), Parbriz. Inclus in pret - Proiectoare suplimentare, nemontate. Inclus in pret: casca Nolan N84, neagra, M, purtata un sezon, stare buna, necazuta. Motocicleta a beneficiat de revizii la 4000km, kit lant schimbat in urma cu 5000km, kit ambreiaj schimbat in urma cu 6000km. Acumulator nou, cauciucuri in stare buna. Reglaj + sincronizare carburatoare in urma cu 300km. Tinuta in garaj vara - iarna. Pret negociabil - 1700 Euro. Cluj-Napoca, Nr. de telefon: 0740 188977. Pret modificat - 6000 de LEI. Doua filmulete: http://www.youtube.com/watch?v=4rkuSIBoOJo http://www.youtube.com/watch?v=c1P9vvV6F10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 A sosit timpul sa vand "iubita" De vanzare Vulcan 1500 bobberit Gasiti toate datele necesare sub acest link. Stau la dispozitie pentru orice intrebare. Modificare pret! 6000 5700 EURO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sailor Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Vind Yamaha Dragstar Classic 1999. Bine intretinut, cumparata anul trecut din Germania. Crushbare laterale, coburi , sissibare, carte service, 23000km. Culori negru, gri. Impecabila. Pretz 3450 euro negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Modificare pret! 6000 5700 EURO * bey, cum poti sa vinzi asa un motor?! bestial arata! ce sa zic,...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 * bey, cum poti sa vinzi asa un motor?! bestial arata! ce sa zic,...bafta! Multumesc I-mi lipsesc desenele, schitele, nervile si sunetul flexului... Si vreau sa trec la HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 Multumesc I-mi lipsesc desenele, schitele, nervile si sunetul flexului... Si vreau sa trec la HD * da, aveam o banuiala. de fapt, asta e singurul motiv ...necesar si suficient inca o data bafta! e superb motorul, merita toti banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 * bey, cum poti sa vinzi asa un motor?! bestial arata! ce sa zic,...bafta! vrea harlau! Mesaj completat * da, aveam o banuiala.de fapt, asta e singurul motiv ...necesar si suficient inca o data bafta! e superb motorul, merita toti banii! asa ca scrise si aici da nu l-am observat..... harlau, tagadam tagadam tagadam....nu mai vrea toc toc toc. pacat ca e facut cu gust! io nu las da, doar daca ar fi vorba de un Knukelhead Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 1, 2011 Share Postat Aprilie 1, 2011 vrea harlau!Mesaj completat asa ca scrise si aici da nu l-am observat..... harlau, tagadam tagadam tagadam....nu mai vrea toc toc toc. pacat ca e facut cu gust! io nu las da, doar daca ar fi vorba de un Knukelhead * hehehe! nici pe al tau nu l-as da, apropose decat cu aceleasi motive, of course Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate