G0055 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 inseamna ca eu pot sa ma consider cel mai norocos cand la 120 de la ora, aplecat pe curba si cu pasager in spate m-am trezit cu in caine in piciorul stang, care saracul a murit pe loc, si eu decat am intrat in voblaj si cu mare noroc am redresat moto. @nightwolf mai eu nu inteleg pe uniii .. eu dupa 3 posturi d-ale tale m-am prins ca esti in cadrul politiei, si vad ca peste tot lumea te cam contrazice. sper sa nu ne parasesti din cauza lor. hmz...da, norocos...nu stiu...sincer...prea norocos, de fapt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_fender Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 hmz...da, norocos...nu stiu...sincer...prea norocos, de fapt! ...acelasi gand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steffy Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 romanul e atotstiutor si atotputernic si atotintelept ... incearca sa intelegi asta ... eu am inteles-o de mult si o las asa ... ...romanul are 7 vieti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricky8pt Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 stie cineva cum s-a rezolvat pana la urma cazul lui Alin Racea? ( R.A.I.F. sau Virilu ).....stiu k nimic nu il mai aduce ( ((((((((((((((((((( ) inapoi, dar vreau sa stiu daca femeia respectiva a fost condamnata sau ceva de genu... va multumesc mult pentru intelegere.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 (editat) O prima rezolutie intr-un astfel de proces se da cel mai devreme in 4-5 luni de la data trimterii in judecata. Asa ca ai rabdare. Oricum nu se va intampla nimic... Cand: 19.07.2008 -- aprox. ora 14.00 Cine : TEO (40 de ani) Unde: Bd. N. Grigorescu (policlinica Titan) Motor: CBR-600 Imprejurari: Circula regulamentar pe bd. N. Grigorescu iar cand a ajuns la intersectia cu Str. Burdujeni s-a tamponat cu un auto ce nu i-a acordat prioritate (din spusele martorilor prezenti la fata locului) Urmari: DECEDAT pe loc din cauza multiplelor leziuni interne. Editat Iulie 20, 2008 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Cand: 14.04.2008 Cine : nistea sergiu (eu) Unde: satu mare Motor: scuter Imprejurari: Un tampit a iesit cu spatele din parcare fara sa se asigure.(in 11 am avut alt accident usor) Urmari:Glezna rupta, contuzie musculara, julituri, lovitura serioasa la spate, am dat cu capul de coltul bordurii (daca nu aveam casca probabil muream) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Cand: 14.04.2008Cine : nistea sergiu (eu) Unde: satu mare Motor: scuter Imprejurari: Un tampit a iesit cu spatele din parcare fara sa se asigure.(in 11 am avut alt accident usor) Urmari:Glezna rupta, contuzie musculara, julituri, lovitura serioasa la spate, am dat cu capul de coltul bordurii (daca nu aveam casca probabil muream) Man aici este jurnalul negru si nu iti doresc sa apari aici.Avand in vedere ca esti ultimul inscris pe forum te intelegem si iti sugeram sa fi atent la topice.Sanatate si prudenta mare pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nistea Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Man aici este jurnalul negru si nu iti doresc sa apari aici.Avand in vedere ca esti ultimul inscris pe forum te intelegem si iti sugeram sa fi atent la topice.Sanatate si prudenta mare pe viitor. am vazut ca sti altii au pus accidente (fara victime) si de acceea am scris si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eclipsaus Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Cand: 23.07.2008 Cine : matache dragos Unde: ploiesti Motor: CBR 600 Imprejurari: Un tampit a intors fara sa se asigure, iar dragos nu a mai avut timp sa-l evite. Dumnezeu sa-l ierte!!! Inca un nefericit accident datorita neatentiei soferilor fata de motoristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator motosh2 Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 pot sa descriu si eu accidentul meu de anul trecut suzuki K7 1000 scapat de sub control la 170 la ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Esti viu? Ok. Atunci accidentul tau nu are ce cauta la lista neagra! Si... bucura-te pentru asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceoby Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Luni dimineata (4 august) pe Theodor Palady ( intrarea in Buc a autostrazii soarelui) in dreptul distribuitorului LIndab am vazut cum au luat o motocicleta zdrobita si am inteles ca erau si 2 morti. Acolo era parcat regulamentar un autotractor albastru mercedes in care motocicleta a intrat in plin. Cine stie rog sa dea mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 dezvolta subiectul pe topicul cu accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) Cand: 13 septembrie 2007 Nume: Diaconeasa Traian, Dan Elisabeta Varsta: Ambii aveau 18 ani Motor: Honda Hornet Loc: Calea Plevnei, Bucuresti Circumstante: Soferul unei autobasculante a iesit cu masina dintr-un santier. Avea obligatia sa vireze la dreapta, insa el a virat la stanga si a trecut peste banda dubla continua. Traian si Ela veneau regulamentar pe prima banda, cu cca 40 km/h. Motociclistul a franat, insa din cauza carosabilului ud si mocirlos din fata santierului, a pierdut aderenta si atat el, cat si pasagera au fost aruncati sub rotile basculantei. Urmari: Ambii au decedat pe loc, fiind striviti de rotile basculantei. Dumnezeu sa-i odihneasca pe bunii mei prieteni si poate ai vostrii prieteni! Editat August 29, 2008 de cactuskid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Luni dimineata (4 august) pe Theodor Palady ( intrarea in Buc a autostrazii soarelui) in dreptul distribuitorului LIndab am vazut cum au luat o motocicleta zdrobita si am inteles ca erau si 2 morti. Acolo era parcat regulamentar un autotractor albastru mercedes in care motocicleta a intrat in plin. Cine stie rog sa dea mai multe detalii. voi nu intelegeti pt ce e topicul asta???? fara povestiri de ion creanga. cititi de la inceput si intelegeti odata. daca nu, cautati-va mircul in alta parte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VanHelsing Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 Cand: 21 septembrie 2008 Cine: Adi Tampu din Bacau Varsta: 21 ani impliniti de o sapt. jumate Motor: Kawasaki zx10r verde Circumstante: Venea de la Arad, mai avea 2 km pana la intrarea in Brasov, circula regulamentar in spatele unei dacii, cu viteza de aproximativ 80-90 km/h (dupa constatarea politiei si declaratiile martorilor oculari), cu faza lunga aprinsa( asa cum a promis cand a plecat de acasa) cand un jeep pick-up care venea din sens opus a virat stanga taindu-i calea. Conducatorul jeep-ului este belgian si era sub influenta bauturilor alcoolice. Urmari: Adi a decedat pe loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Cand: 29/09/08 Cine: Andrei Sava Unde: Topa Mica(cluj-zalau) Motor: Suzuki Bandit 600 Imprejurari: Camion nu se asigura si taie banda de mers Urmari: Decedat pe loc Odihneasca-se in pace Editat Octombrie 1, 2008 de ovibikerboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 Cand: 03.10.2008 Cine: Ciprian Niculescu Unde: Bucuresti, Sos. Virtutii -- Pod Ciurel -- sensul spre Pta. Crangasi Motor: Yamaha R6 Cauza: Neadaptarea vitezei la conditiile de deplasare + lipsa experientei in conducerea unui vehicul + neasigurare casca Urmari: Decedat pe loc + pasagera ranita grav Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Cand: 02.10.2008 Cine: Adrian Nopcea, 29 ani Unde: La cinci kilometri de Arad, spre TimiÂşoara, pe DN 69 Motor: GsxR 1ooo Cauza: "Nu a putut opri motorul Âşi s-a izbit de partea din spate a camionului care circula în aceeaÂşi direcție de mers. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul nerespectării distanței între autovehicule" Urmari: Decedat pe loc. Dumnezeu sa-l ierte! Editat Octombrie 6, 2008 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiger4maniacs Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Cand: 03.10.2008Cine: Ciprian Niculescu Unde: Bucuresti, Sos. Virtutii -- Pod Ciurel -- sensul spre Pta. Crangasi Motor: Yamaha R6 Cauza: Neadaptarea vitezei la conditiile de deplasare + lipsa experientei in conducerea unui vehicul + neasigurare casca Urmari: Decedat pe loc + pasagera ranita grav Dumnezeu sa-l ierte! apropo mai am ceva de adaugat el a luat curba aia intro zi cand ne plimbam cu motoarele,la 120km/h destul de bine si-a pastrat sensul si eu aveam ceva mai mult(sunt denivelari dar nu asa fel incat sa te tranteasca si decat intre benzi)nu exista lipsa de experienta in cazul lui: ori apa pe jos de la masinile rebu..ori la- atins cineva in codita altefel nu avea cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvaN- Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) Cand: 2008,Septembrie,21 Cine: Moga Unde: Strada Dealul Tugulea, Militari Motor: Suzuki GSXR 750 K8 Imprejurari: I-a iesit un VW Polo in fata. Urmari: DECEDAT ieri dimineata. Editat Octombrie 14, 2008 de RazvaN- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Cand: 2008,Septembrie,21Cine: Moga Unde: Strada Dealul Tugulea, Militari Motor: Suzuki GSXR 750 K8 Imprejurari: I-a iesit un VW Polo in fata. Urmari: DECEDAT ieri dimineata. Completare, ca sa fim corecti pana la capat: Imprejurari: fara permis, fara casca, viteza excesiva pe o strada dintre blocuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 apropo mai am ceva de adaugat el a luat curba aia intro zi cand ne plimbam cu motoarele,la 120km/h destul de bine si-a pastrat sensul si eu aveam ceva mai mult(sunt denivelari dar nu asa fel incat sa te tranteasca si decat intre benzi)nu exista lipsa de experienta in cazul lui: ori apa pe jos de la masinile rebu..ori la- atins cineva in codita altefel nu avea cum fara permis = lipsa de experienta PERIOD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magicn12 Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Cand: 10.10.2008 Cine: Szekely Adrian (Blondu) Unde: Poieni (La iesire din Huedin spre Oradea ) Motor: Suzuki GS 500E Cauza: intrat pe contarasens in curba, impact cu masina Urmari: Decedat pe loc + pasagera ranita grav Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Cand: 1.11.2008 Cine: Rebenciuc Petru Dan - Rebe Unde: intre Piatra Neamt si Roman, in apropierea localitatii Balanesti Motor: Honda CBR 600 F4i Cauza: idiot care nu s-a asigurat la manevra de intoarcere i-a iesit in fata Urmari: Decedat pe loc + pasagerul decedat pe loc si el. Odihneasca-se in pace ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate