CosX Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) Am plecat ieri pe la ora 10:15 din Bucuresti. Am mers pe traseul Bucuresti - Buzau - Siriu - Intorsura Buzaului (unde Angi a venit cu ideea ca o cotim spre Valea Buzaului pe un drum care parea interesant pe harta) - Maneciu - Valeni - Bucuresti. Forestierul ala dintre Valea Buzaului si Maneciu este superb si il recomand oricui doreste sa mearga cu un Touring-Enduro. Padure, balti, noroaie, privelisti superbe..are tot ce vrei. Am pus aici doar o parte din poze. Mai multe aici : http://picasaweb.google.com/dttravel/IntorsuraBuzaului Editat Iunie 1, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Se pare ca ti prins vreme mai buna decat noi, saptamana trecuta pe portiunea respectiva de traseu. Zona este, intr-adevar frumoasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Un punct de reper pe o harta, ceva? Thx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 bine,bai angi,ai fost plecat si n-ai zis nimic ai fost la mocirla fara mine ??????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 1, 2008 Autor Share Postat Iunie 1, 2008 (editat) Un punct de reper pe o harta, ceva? Thx. Pe drumul Buzau Brasov, mergi drept inainte pana la intorsura buzaului si acolo (aproape de iesirea din comuna / localitate) e o bifurcatie si la stanga e Vama Buzaului. De acolo am tot intrebat pentru ca se bifurca drumul de cateva ori pe traseu. Fie spre Maneciu fie spre Sacele. Editat Iunie 1, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 ai fost la mocirla fara mine ??????????????? Mosule, ai fost primul pe care l-am sunat. Parca aveai ceva treaba pe la tara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Am plecat ieri pe la ora 10:15 din Bucuresti. Am mers pe traseul Bucuresti - Buzau - Siriu - Intorsura Buzaului (unde Angi a venit cu ideea ca o cotim spre Valea Buzaului pe un drum care parea interesant pe harta) - Maneciu - Valeni - Bucuresti.Forestierul ala dintre Valea Buzaului si Maneciu este superb si il recomand oricui doreste sa mearga cu un Touring-Enduro. Padure, balti, noroaie, privelisti superbe..are tot ce vrei. Am pus aici doar o parte din poze. Mai multe aici : http://picasaweb.google.com/dttravel/IntorsuraBuzaului Yummmy! Slurp! Mmmmmmhhhhhmmmmm! Ce noroaieeeeee! Si ce groaseeeeee! Oau! pe unde a ajuns sa se bage nea CosX, care se temea mai alaltaieri ca nu va reusi sa negocieze toate curbele de pe Cheia! Ca sa nu-l mai intreb si pe RobbieB cum mai sta cu cauciucurilel...... Bravos mey, si eu am aflat ieri de plimbarea lui AliBaba de cu o saptamina in urma si despre cit e de frumos traseul, iar pozele voastre doar pun gheata la inima, ca zona aia e de mult pe lista..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenspan Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 frumos domnule mai ales cu soarele asta numa'bun sa incalzeasca baltile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Foarte tari pozele cu lacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate