soriyn17 Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 TOT AUD PERSOANE CARE SE PLANG DE SCUTERELE DE LA FB DAR VREAU SA AUD SI OPINIA CELOR CARE AU ASEA CEVA!!DAK ARE CINEVA????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 TOT AUD PERSOANE CARE SE PLANG DE SCUTERELE DE LA FB DAR VREAU SA AUD SI OPINIA CELOR CARE AU ASEA CEVA!!DAK ARE CINEVA????? 197132[/snapback] Mai sunt vreo 3 topicuri deschise despre aceste scutere...in care gasesti "certuri" din ambele parti...adica uni spun ca sunt bune alti ca nu....vezi mai detaliat in acele topicuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 eu am mers pe ala de 125 .. ala tragea bine dar sunt totusi niste chinezarii urate bsi proaste! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 am avut moped first bike si merge ok...adcia 60,kt are pe bord,fata de restu mopedurilor asta e ...hayabusa:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 eu de ala de 125 sunt multumit. Cei care nu au mers sa nu mai vb in nestire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 17, 2005 Share Postat August 17, 2005 e vb ca e chinezesc ... acum m-am intalnit in stadion cu un baiat cu un scuter in 4t chinezesc motor de 125cc ... intr-adevar fuge bine... dar un scuter de 125cc 2t.. il face praf .. ! si E CHINEZESC!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 e vb ca e chinezesc ... acum m-am intalnit in stadion cu un baiat cu un scuter in 4t chinezesc motor de 125cc ... intr-adevar fuge bine... dar un scuter de 125cc 2t.. il face praf .. ! si E CHINEZESC!! 225805[/snapback] nu sunt reusite sa nu punem o gilera runner de 125 in 4timpi hai sa zicem ca este mai mica si fuge mai tare da un Piaggio X9 de 125cmc il face paket Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DZU Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 nu sunt reusite sa nu punem o gilera runner de 125 in 4timpi hai sa zicem ca este mai mica si fuge mai tareda un Piaggio X9 de 125cmc il face paket 228343[/snapback] daca gandeai un pic inainte sa vb nu pareai atat de penal alea au 15 cai maa astea au 11 ca daca vrei punele langa un skipper si ai sa vezi. daca v-ati uita mai bine pe net si in taloanele lor ati vede ca motorul este sub licenta honda si sunt fabricate in japonia. din curiozitate daca iesiti din tara ati observa ca sunt destul de multe si de 50 si de 125 cc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Septembrie 2, 2005 Share Postat Septembrie 2, 2005 daca gandeai un pic inainte sa vb nu pareai atat de penal alea au 15 cai maa astea au 11 ca daca vrei punele langa un skipper si ai sa vezi. daca v-ati uita mai bine pe net si in taloanele lor ati vede ca motorul este sub licenta honda si sunt fabricate in japonia. din curiozitate daca iesiti din tara ati observa ca sunt destul de multe si de 50 si de 125 cc. 235746[/snapback] Asa e. Ai dreptate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 daca gandeai un pic inainte sa vb nu pareai atat de penal alea au 15 cai maa astea au 11 ca daca vrei punele langa un skipper si ai sa vezi. daca v-ati uita mai bine pe net si in taloanele lor ati vede ca motorul este sub licenta honda si sunt fabricate in japonia. din curiozitate daca iesiti din tara ati observa ca sunt destul de multe si de 50 si de 125 cc. 235746[/snapback] la ce te referi"din curiozitate daca iesiti din tara ati observa ca sunt destul de multe si de 50 si de 125 cc" am iesit din tara si nu am vazut chinezarii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DZU Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 la ce te referi"din curiozitate daca iesiti din tara ati observa ca sunt destul de multe si de 50 si de 125 cc" am iesit din tara si nu am vazut chinezarii 236717[/snapback] unde ai fost cumva prin moldova?? dute prin germania austria si dupa aia sa mai vorbestii k? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 Am niste vecini care si-au luat - unul scuter si alalalt "moto" FB 125 si singurele sunete pe care le produc de asta primavara sunt piuielile alarmelor! Stiu doar ca amandoi au fost cu ele la garantie in prima sapt si in cele din urma le-au surubarit singuri, iar cel cu moto a venit de 2 ori cu ea de coarne pana acum (are 500 km parcursi cu totul, cred ca numara si cand mergi pe langa ea). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 depinde cat esti de fraier. Acu' daca mergi bine nu are nici pe dracu. Eu am cu el 3400km. Merge din ce in ce mai bine. Asa ca nu mai o arde-ti aiurea cu parerile voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Septembrie 7, 2005 Share Postat Septembrie 7, 2005 unde ai fost cumva prin moldova??dute prin germania austria si dupa aia sa mai vorbestii k? 238595[/snapback] Da ........ am fost in ungaria-austria-germania-olanda si tu te refereai cumva la chinezarii de 50 sau 125 da nu am vazut am vazut alte scutere firme cunoscute......parerea pea esti cam ......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Da ........ am fost in ungaria-austria-germania-olanda si tu te refereai cumva la chinezarii de 50 sau 125 da nu am vazut am vazut alte scutere firme cunoscute......parerea pea esti cam ......... 238903[/snapback] o mica cercetare pe mobile.de!!! nu prea sunt chinezarii in numar mic, ci foarte multe!!!! DAELIM KYMCO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 am un F.B. de 50cc cumparat anul trecut in dec ,i-am scos limitatorul .acum ajunge la 75km/h.functioneaza impecabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameleon_boy Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 SI eu am un Sprinter de 50 de cc si e super misto merge f bine al meu prinde chiar 80 acum nu stiu cum a lui lucian merge mai incet va salut si cred ca faceti o alegere potrivita cu un fb sunt ieftine si performante cei care vb ori au mopeduri si sunt gelosi ori au rable sh numai bine si multa sanatate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 15, 2005 Share Postat Septembrie 15, 2005 cei care vb ori au mopeduri si sunt gelosi ori au rable sh numai bine si multa sanatate 244152[/snapback] fara jigniri daca first bike sunt fiabile eu imi vand peugeotul shi-mi iau first bike :baldy: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soriyn17 Postat Septembrie 16, 2005 Autor Share Postat Septembrie 16, 2005 ...fugi repede ca mai sunt decat vreo 2!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Septembrie 16, 2005 Share Postat Septembrie 16, 2005 ba mie nu mi se pare excelente, dar fiecare cu posibilitatile sale! Eu am avut moped de la ei .. care mi-a placut foarte mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cameleon_boy Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Da sunt f bune nu stiu ce tot va luati de Fb dak nu va comvine luati alceva mai vechi strain cu motor in 2 timpi si sa partaie ca un trabant ati face cea mai buna afacere si ati lasa in pace Fb cum zicea si bunicu fiecare cu posibilitatile lui si cu gusturile lui Multa bafta si asfalt uscat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 luati-va partaieli! Plus ca sunt si vechi. Macar un FB il i-au nou si merge foarte bine. Stiu ca-i lucru meu si ca n-a mai pus altu' laba pe el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdiV Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 Aliboss, cati km ai tu cu scuterul ala de FB, 3000?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AliBoss Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Are 4000 km. Absolut nici o problema/. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 23, 2005 Share Postat Septembrie 23, 2005 Are 4000 km. Absolut nici o problema/. de cat timp ai scuterul???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate