dakid Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Noua mea achizitie! Va rog sa va dati cu parerea, e cu 1000rpm la stoarcere, e mult... e putin.... oare ma descurc cu ea... sunt incepator... ce detergent se foloseste? Sau trebuia sa postez la masina_mea_de_spalat? nu uita sa pui si calgon; asa vei prelungi viata noii tale achiziti cu 50 % felicitari pentru alegerea facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Mai femeie mai. Cum sa iti explic eu tie sa intelegi. Sunt frustrat de faptul ca fiecare face topicuri pe unde il apuca, ca in loc sa se bucure de motociclete ei se lauda pe forum, s.a.m.d. Macar de ar fi zis ceva interesant, specificatii, un fel de review...CEVA!!! El a zis modelul, a pus poze si gata, iar noi trebuiam sa ramanem cu gura cascata si sa il laudam. Daca tie ti se pare normal lasa-ma sa nu fiu de acord cu tine. Nu te supara dar...cam asta-i ideea la "motocicleta mea". Cam asa fac toti pe topicul ala. Se prezinta impreuna cu motoru iar noi ii uram bine ai venit si ii admiram motoreta. Ce nu-ti convine ma rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Nu te supara dar...cam asta-i ideea la "motocicleta mea". Cam asa fac toti pe topicul ala. Se prezinta impreuna cu motoru iar noi ii uram bine ai venit si ii admiram motoreta. Ce nu-ti convine ma rog? Faptul ca nu are nici un fel de relevanta sau finalitate activitatea asta. E la fel de idioata ca si datul de "RIP"-uri pe forumul despre accidente. Editat Iunie 13, 2008 de Mjollnir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 (editat) Faptul ca nu are nici un fel de relevanta sau finalitate activitatea asta. E la fel de idioata ca si datul de "RIP"-uri pe forumul despre accidente. Nu cred ca te-a facut pe tine cineva idiot si nu mai judeca asa expeditiv. Omul si-a luat motoreta si e bucuros si ne anunta si pe noi. Topicul poate fi pentru prietenii lui (care ar imparti bucuria lui) sau pur si simplu se prezinta asa cum fac majoritatea celor care apar pe forumul asta. Si mie imi place sa vad "ce motoare si-a mai luat lumea" mai ales ce motoare si-au luat oamenii pe care ii cunosc. Daca esti tu prea frustrat si nu intelegi ideea, pur si simplu stai deoparte si nu te baga in seama daca nu ai ceva de zis. Editat Iunie 13, 2008 de paulcannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Hai ca ma dau batut. Nici nu ma mai intereseaza, fiecare sa faca exact cum vrea si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Hai ca ma dau batut. Nici nu ma mai intereseaza, fiecare sa faca exact cum vrea si gata. pai exact asta e ideea...fiecare face ce vrea. atata timp cat nu iti fura mancarea din farfurie, nu iti ia nevasta, atunci nu inteleg de ce te-ar deranja. incercati sa fiti mai degajati, exista probleme mai serioase decat forum...ce naiba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 pai exact asta e ideea...fiecare face ce vrea. atata timp cat nu iti fura mancarea din farfurie, nu iti ia nevasta, atunci nu inteleg de ce te-ar deranja.incercati sa fiti mai degajati, exista probleme mai serioase decat forum...ce naiba... Exact. Think positive! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 Modelul CBR 1000 RR 2008 nici mie nu-mi place. Vad ca trendul este acum care scoate motociclete mai urate. ZX10 R este chiar oribil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Hai ca ma dau batut. Nici nu ma mai intereseaza, fiecare sa faca exact cum vrea si gata. bre, nu te da batut...te sustin. total de acord la faza cu rip-uri... aahhh...sa o stapanesti sanatos, bla, bla... e bine? hai mah, ce dreacu' e doar o vitezana nenorocita de 1000 care arata ca una de 600. daca ai curu' mai mare cazi de pe ea... mie mi se pare de tot rahatul ca orice vitezana...de rahat rau. dar nu conteaza asta. sa ai parte de ea, si grija de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Romani prosti, abia asteapta sa greseasca unu' ca sa-l muste de poponeata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 bre, nu te da batut...te sustin. total de acord la faza cu rip-uri... aahhh...sa o stapanesti sanatos, bla, bla... e bine? hai mah, ce dreacu' e doar o vitezana nenorocita de 1000 care arata ca una de 600. daca ai curu' mai mare cazi de pe ea... mie mi se pare de tot rahatul ca orice vitezana...de rahat rau. dar nu conteaza asta. sa ai parte de ea, si grija de tine... Ciobanas la oras ce esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Mai femeie mai. Cum sa iti explic eu tie sa intelegi. Sunt frustrat de faptul ca fiecare face topicuri pe unde il apuca, ca in loc sa se bucure de motociclete ei se lauda pe forum, s.a.m.d. Macar de ar fi zis ceva interesant, specificatii, un fel de review...CEVA!!! El a zis modelul, a pus poze si gata, iar noi trebuiam sa ramanem cu gura cascata si sa il laudam. Daca tie ti se pare normal lasa-ma sa nu fiu de acord cu tine. tu probabil k nu te consideri,dar lasa-ma sa nu fiu de acord cu tine...esti un b...ou.si voi ceilalti nu-l mai bagati in seama,nu e baiat rau,doar k nu-si da seama k s-a nascut viu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Romani prosti, abia asteapta sa greseasca unu' ca sa-l muste de poponeata... welcome to ROMEINIA....tara tuturor posibilitatilor.... ONTOPIC:bafta cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Honda CBR 1000 RR Valabila.Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 tu probabil k nu te consideri,dar lasa-ma sa nu fiu de acord cu tine...esti un b...ou.si voi ceilalti nu-l mai bagati in seama,nu e baiat rau,doar k nu-si da seama k s-a nascut viu. SMS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ciobanas la oras ce esti tu. ce-ti plac glumele tale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 ZX10 R este chiar oribil. Daca ai ocazia sa mergi pe unul nu o rata. O sa vezi ce inseamna un miar adevarat. Dupa aia o sa iti vopsesti honda verde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Daca ai ocazia sa mergi pe unul nu o rata. O sa vezi ce inseamna un miar adevarat. Dupa aia o sa iti vopsesti honda verde. Honda este de un catralion de ori mai buna decat Kawasaki. Haha, te-am stopat, te-am stopat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Honda este de un catralion de ori mai buna decat Kawasaki. Haha, te-am stopat, te-am stopat asta de 600 sta bine si pe curbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cati cocalari s-au strans pe forumul asta! dar...vad ca si astia mai vechi...tot cocalari au ramas! Costi...sa te bucuri de ea si sa ai parte de ea fara niciun incident! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 cati cocalari s-au strans pe forumul asta! dar...vad ca si astia mai vechi...tot cocalari au ramas! Costi...sa te bucuri de ea si sa ai parte de ea fara niciun incident! bine ma obositule ca le stii tu pe toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Te-ai simtit cumva vizat??? Pt. linistea ta sufleteasca...nu era vorba de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Frumos CBR,sa-l conduci sanatos.multi km si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate