pucky Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Marti seara o prietena de-a mea din Brasov, posesoare de CBR 125 mergea pe Calea Bucuresti inspre McD's cand la un moment dat ii taie calea, vrand sa traverseze strada pe linie continua un taximetrist mai batran. Evident cazatura fara urmari grave, cateva julituri si motorul putin harsaitdar ce e mai garav TAXIMETRISTUL II SPUNE FETEI DUPA CE S-A RUGAT DE EA SA NU-I IA PAINEACA " CE TU NU STIAI CA BICICLISTII SI MOTOCICLISTII NU AU NICIODATA PRIORITATE" Asa ca GRIJA MARE FRATILOR. Succese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 nasol eu daca pateam ce a patit fata ii ziceam acelui IMPUTIT conducator de conserva sa meaRGA la mamica lui si ii dadeam cateva casti peste moaca sa invete cine are prioritate saptamana trecuta am patit ceva identic l-am urmarit pe fraier si cand sa dat jos iam aplicat o casca in cap de a cazut ametit (era taximetrist) sau adunat inca 2 sau 3 imediat (tot taximetristi) insa eram atat de nervos si le-am zis ca daca vor si ei sa stea la rand:) daca ar fii dupa mine as pune toti conservarii la zid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Noroc ca nu e numai dupa tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 petru replica aia trebuia sa-l lase fara servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 asta e faza cea mai de (cuvant urat): te roaga ala in genunchi, te implora sa nu-i iei carnetul si dupa ce se vede cu sacii in caruta te scuipa (la figurat) si pleaca. @gornicc: daca tu gandesti asa, sa nu te miri ca unii soferi sunt la fel ca tine. adica "daca ar fii dupa mine as pune toti motociclistii la zid". din experienta mea, majoritatea soferilor sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Politie - pierdut painea - sa se faca curier pe bicicleta si sa vada si el cum e SA NU AIBE NICIODATA PRIORITATE Fu..i mama masii de ghiolban. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 " CE TU NU STIAI CA BICICLISTII SI MOTOCICLISTII NU AU NICIODATA PRIORITATE" Ganditi-va ca multi dintre soferii auto gandesc acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 pe de alta parte, nefiind atingere intre cele doo vehicule, el "nu a avut nici o vina".. ba eu cred ca da.... dar primea doar amenda, nu ii lua si carnetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Dupa asa ceva imi vine sa fac scoala de soferi categoria C si D. Si sa-mi cumpar camion, sa vedem apoi cum stam cu prioritatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 CE TU NU STIAI CA BICICLISTII SI MOTOCICLISTII NU AU NICIODATA PRIORITATE 197898[/snapback] nasol daca ar fii dupa mine as pune toti conservarii la zid 197914[/snapback] Care e diferenta intre tine, gornicc, si acel taximetrist? Tot ce pot sa spun, acum, la nervi, e ca va doresc o intalnire in cat mai mare viteza placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mleo Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Am inteles ca la fata locului a sosit imediat si fiul soferuluicare era politist ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Pai de aia nu aveai prioritate ca era fiisu politai!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 CUM ADIK FRATILOR >>>!!! ca motociclist sau biciclist nu se acorda prioritate??? vb f serios reply fff rapid ca ma las de sportul acesta! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Iulie 8, 2005 Share Postat Iulie 8, 2005 CUM ADIK FRATILOR >>>!!! ca motociclist sau biciclist nu se acorda prioritate??? vb f serios reply fff rapid ca ma las de sportul acesta! ms 199111[/snapback] Bunicutzule, ia pune matale mana pe decret, citeste cu atentie, apoi executa rapid 50 flotari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 cam nasoala faza asta...ea era incepatoare si s-a speriat cand i-a taiat fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Iulie 9, 2005 Share Postat Iulie 9, 2005 se mai intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urzica Postat Iulie 11, 2005 Share Postat Iulie 11, 2005 Marti seara o prietena de-a mea din Brasov, posesoare de CBR 125 mergea pe Calea Bucuresti inspre McD's cand la un moment dat ii taie calea, vrand sa traverseze strada pe linie continua un taximetrist mai batran. Evident cazatura fara urmari grave, cateva julituri si motorul putin harsaitdar ce e mai garav TAXIMETRISTUL II SPUNE FETEI DUPA CE S-A RUGAT DE EA SA NU-I IA PAINEACA " CE TU NU STIAI CA BICICLISTII SI MOTOCICLISTII NU AU NICIODATA PRIORITATE" Asa ca GRIJA MARE FRATILOR. Succese! 197898[/snapback] Personal l-as fi linshat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate