madman Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 s-a intamplat acum pe la ora 15, stie cineva detalii? cica o yamaha albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_400 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 in jurul orei 14:30 am fost depasit la iesirea din Roman de el , cel putin asa cred , era o Yamaha albastra , tipul era singur pe moto si avea un rucsac in spate.NU sunt sigur ca era el , pentru ca nu stiu daca a virat spre Iasi sau Piatra Neamt.Daca are cineva detalii asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) in jurul orei 14:30 am fost depasit la iesirea din Roman de el , cel putin asa cred , era o Yamaha albastra , tipul era singur pe moto si avea un rucsac in spate.NU sunt sigur ca era el , pentru ca nu stiu daca a virat spre Iasi sau Piatra Neamt.Daca are cineva detalii asteptam ! din cei de la botosani care mai merg in zona sa se dea sunt 2 r1 albastre unul cu nr de botosani FRG caenaj foliat cu autocolant mai deschis decat albastrul normal de la yamaha(misu)si unul cu numar de Bucuresti(paul) cu cateva elemente mici galbene pe el .baieti incepatori.asteptam detalii. din cei de la botosani care mai merg in zona sa se dea sunt 2 r1 albastre unul cu nr de botosani FRG caenaj foliat cu autocolant mai deschis decat albastrul normal de la yamaha(misu)si unul cu numar de Bucuresti(paul) cu cateva elemente mici galbene pe el .baieti incepatori.asteptam detalii. FRG iese din discutie am vb cu el la tel insa celalalt nu raspunde.( mobra lui stiam ca e stricata) asteptam detalii din partea sucevenilor,iesenilor si nemtenilor. Editat Iunie 14, 2008 de aemtuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 yamaha R1,albastra...nr ceva de genul...IS.58 sau 38.YIN...motociclistul parea ok...dadea declaratii politistilor...il ajutau niste baieti cu un espero sa ridice motocicleta din sant...cred ca a alunecat din cauza nisipului(pietrisului) de pe marginea drumului...carenele erau cam varza...asteptam detalii...accidentul s-a produs undeva intre strunga si roman... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 (editat) yamaha R1,albastra...nr ceva de genul...IS.58 sau 38.YIN...motociclistul parea ok...dadea declaratii politistilor...il ajutau niste baieti cu un espero sa ridice motocicleta din sant...cred ca a alunecat din cauza nisipului(pietrisului) de pe marginea drumului...carenele erau cam varza...asteptam detalii...accidentul s-a produs undeva intre strunga si roman... am aflat si eu acum prin tel ca baiatul e din iasi.bine ca nu a patit el nimic. Editat Iunie 14, 2008 de aemtuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 s-a intamplat undeva pe la ora 16...nu cred ca a fost implicata vreo masina...pt ca ...atunci cand am trecut eu prin zona...era doar motociclistul...parerea mea e ca ...avea si viteza...:|... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 in jurul orei 14:30 am fost depasit la iesirea din Roman de el , cel putin asa cred , era o Yamaha albastra , tipul era singur pe moto si avea un rucsac in spate.NU sunt sigur ca era el , pentru ca nu stiu daca a virat spre Iasi sau Piatra Neamt.Daca are cineva detalii asteptam ! cred ca eu te-am depasit. eu eram in roman la ora 14.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aemtuning Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 s-a intamplat undeva pe la ora 16...nu cred ca a fost implicata vreo masina...pt ca ...atunci cand am trecut eu prin zona...era doar motociclistul...parerea mea e ca ...avea si viteza...:|... parerea mea e aceeasi insa cred ca a intrat in panica si nu a mai reusit sa o aplece pe curba.bine ca nu are el nimic mobra se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 eu cand am trecut pe acolo nu am vazut nimic. oricum e bine sa mergi atent. eu de la roman la iasi fac 1 ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 eu cand am trecut pe acolo nu am vazut nimic. oricum e bine sa mergi atent. eu de la roman la iasi fac 1 ora. ti as sp o vb classica de aici din sat...dar o cunosti prea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ce dracu s-a intamplat ieri ma..sunt din roman,veneam dinspre piatra si erau 3 masini pe avarii si 2 in santz...la nici 1 km distanta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_sorien Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Zona aia dintre Strunga si Trei Iazuri e plina de curbe ,si colac peste pupaza circula f multe basculante mari cu pietris .Soferilor nu le pasa daca le curge ceva din masini,ca de ...neam de sofer! ,dar de multe ori nisipul e ud si fac o dara de apa multi kilometri.Mie imi place acolo ca poti sa exersezi lasatul pe curbe,dar o fac destul de precaut..Sa speram ca totul e ok si nu se va lasa cu urmari...medicale,pt biker. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Cand am mers ieri spre Roman ne-am intersectat cu o masina care transporta un MoviStar replica spre Iasi. Carene varza, intr-adevar, motoru' era pus pe o parte deci destul de flendurit cat sa nu le pese de conditiile in care il transporta. Din cate stiu, MoviStar are un nene din Iasi, chiar ne intrebam daca o fi vorba de el, se pare ca da. Sa speram ca n-are nimic deosebit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ti as sp o vb classica de aici din sat...dar o cunosti prea bine ti se pare mult o ora iasi-roman? eu nu cred. sunt 80 kilometri. adica o medie de 80kmh daca e muvistaru ala.... il conduce boogie, are la activ multe accidente. are toate oasele rupte(asa mi-a zis el), da il mai conduce si tecu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Tecu din cate stiu eu nu se suie pe vitezane...are el nijte principii... Iar daca era Boogie la ghidon sper sa nu fi patzit ceva mai mult decat e el obisnuit...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 ba da mai... tecu se suie pe motor.... l-am vazut eu de vreo 5 ori pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cody2 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 daca dadea declaratii ...inseamna ca a scapat ieftin...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD_BIKER Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Nu era vorba doar de o motocicleta ci de 2: un f3 si un r6. Baiatul cu r6 a scapat doar cu echipamentul sifonat in schimb celalalt cu f3-ul a fost luat si dus cu ambulanta la spital avand leziuni la unul din membrele inferioare; era stabil. Ambii sunt din Iasi. "Mertane" poate vrei sa te abtii in legatura cu experientele si drumurile tale, ca nu intereseaza pe nimeni cat faci tu din punctul A in punctul B, mai ales la rubrica accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Ia nu va certati ma. Cum au iesit amandoi baietii in decor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD_BIKER Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Motociclistul cu F3 a intrat in voblaj si a cazut; celalalt cu r6 a incercat sa-l evite si a culcat motocicleta. R6-ul a intrat intr-un logan care circula regulamentar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 astea se intamplau pe iasi-roman (sau invers..) ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAD_BIKER Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Roman- Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micaradu Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Cum s-a intamplat de a intrat cu F3 in voblaj? Stiu ca e destul de cuminte din punctul asta de vedere. Sorry de off-topic multa sanatate si bulan mai mult pe viitor baietilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate