Philip_HD Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 la ce bani? 1400 ANUNT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 la ce bani? Scuze am uitat acest aspect...1400. Merita bani,motorul merge super,am avut mare grija de motor,iarna il tin intr-un garaj facut pt. el.Nevasta-mea imi reprosaza mereu ca acord prea mare grija unui fier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Ce parere aveti de noile mele oglinzi ? Sunt bar-end, dar le-am modificat un pic prinderea sa-mi ramana semnalele capat de ghidon. M-am saturat de antenele care le aveam ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 uau. super interesant....da un aspect mai wide ghidonului. intrebare: vizibilitatea e la fel de buna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Salut, vizibilitatea e chiar mai buna pentru ca au un pic de efect "fish-eye" adica vad o zona mult mai mare in spate decat inainte cu cele clasice. Trebuie doar sa ma obisnuiesc cu ele, inca le mai caut cu privirea pe cele vechi. Si trebuie sa am grija cand ma bag printre masini, ca e ceva mai lata acuma .... Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Salut, vizibilitatea e chiar mai buna pentru ca au un pic de efect "fish-eye" adica vad o zona mult mai mare in spate decat inainte cu cele clasice. Trebuie doar sa ma obisnuiesc cu ele, inca le mai caut cu privirea pe cele vechi. Si trebuie sa am grija cand ma bag printre masini, ca e ceva mai lata acuma .... Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Ce parere aveti de noile mele oglinzi ? Sunt bar-end, dar le-am modificat un pic prinderea sa-mi ramana semnalele capat de ghidon. M-am saturat de antenele care le aveam ... Arata foarte tare, ce latime ai la ghidon? si cu tot cu oglinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 se vinde - as trece la Dragstar http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-virago-din-1996-457680.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 se vinde - as trece la Dragstar http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-virago-din-1996-457680.html virago de 535 n-a avut niciodata 48 de cai. cat despre km, sa te creada cine vrei tu ca motocicleta aia are doar 10 000. fara suparare, dar o motocicleta din 1996 nici daca a stat 80% din timp in garaj nu avea cum sa aiba doar atati km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 virago de 535 n-a avut niciodata 48 de cai. cat despre km, sa te creada cine vrei tu ca motocicleta aia are doar 10 000. fara suparare, dar o motocicleta din 1996 nici daca a stat 80% din timp in garaj nu avea cum sa aiba doar atati km. pai sa le luam pe rand fara sa vreau o polemica. Habar nu am de cai, m-am uitat pe bikeshop la alte 535 si am vazut ca aveau 48 de cai asa m-am ghidat la tehnica fiind total paralel. Cat despre km eu am cumparat motorul anul trecut la 8 de km si am facut intr-un an aproape 2 mii. Pe logica asta motorul ar fi trebuit sa aiba vreo 40 de mii. Toata lumea mi-a spus ca nu are cum sa aiba 8 mii, ca e facatura... pana la urma mie mi-a placut cum merge, cum arata si nu m-au mai interesat km. Una peste alta tipul d ela care am cumparat-o si care a adus-o din Olanda mi-a spus ca a luat-o de la un mos din garaj. Cat adevar si cata minciuna nu stiu... cert este ca am avut garantia de la respectivul ca motorul este super ok...ceea ce s-a si intamplat. O sg data am avut o problema ca era fisurat nu stiu ce furtun si-mi dadea rateuri. Am dus-o la tipul d ela care am cumparat-o in 30 d eminute i-a dat de cap si de atunci a mers impecabil. Cam asta este istoria ei. Iti vine sa crezi bine, nu-ti vine ... iarasi bine. o seara buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeg Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 (editat) Are cineva de vanzare,sau stie de unde pot cumpara un releu de incarcare mai ieftin? ms Editat Iunie 24, 2012 de Freeg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 (editat) Are cineva de vanzare,sau stie de unde pot cumpara un releu de incarcare mai ieftin? ms This post has been edited by Freeg: Yesterday, 07:11 PM la razvan de la metric motion gasesti cu aproximativ 200 - 240 de lei Editat Iunie 25, 2012 de dionysos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freeg Postat Iunie 25, 2012 Share Postat Iunie 25, 2012 chiar acum am terminat de montat si verificat releul nou si .am apucat sa cumpar din alta parte la 350lei. daca mai asteptam si citeam postul tau...poate-mi ramaneau mai multi pt bere. Multzam pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kvs Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Salut baieti, sunt destul de nou, insa activez demult pe site. Am 18 ani si vreau o yamaha virago xv250. Acum intrebarile: -Pot sa vin cu ea din germania?Pe rotile ei. -Ce taxe trebuie sa platesc anual? Asigurare, taxa de drum, si cam cat se plateste. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 wow........pagina 666 Salut baieti, sunt destul de nou, insa activez demult pe site. Am 18 ani si vreau o yamaha virago xv250. Acum intrebarile: -Pot sa vin cu ea din germania?Pe rotile ei. -Ce taxe trebuie sa platesc anual? Asigurare, taxa de drum, si cam cat se plateste. Multam sal, eu zic sa-ti iei 535, nu 250,la pret nu-i mare diferenta.... poti sa vi cu ea din germania (de ce nu?), acuma depinde cum iesi mai 'eftin, eu zic ca-i mai bine sa o aduci cu ceva masina; taxe....unde, aici? impozit 25ron/an (535), asigurare cca.200ron/an, atat. nu trebuie sa platesi rovigneta, nu trebuie sa platesi tichet de parcare nicaieri. bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Iunie 28, 2012 Share Postat Iunie 28, 2012 + vreo 100 de lei maxim ITP-ul o data la 2 ani si bineinteles bani de benzina Bine sa nu uitam de taxele de inmatriculare la noi...astea-s alta mancare de peste....dar si astea te vor ajunge maxim 500 ron Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Gata, de azi sunt si eu motociclist. am luat carnetul dupa lungi asteptari (din pacate am factut scoala cu voucher, la activ auto - nu recomand, am platit in februarie si acum am terminat). Sincer daca nu sunteti soferi vechi nu apelati la asemenea scoli. Si aceasta este viroaga mea, de care sunt foarte, foarte multumit. Este mica de 250, dar pentru mine este tot ceea ce imi trebuie pentru placerea de a merge. Mai am cateva imbunatatiri de facut si gata. Principalul acum sunt comenzile avansate, la care inca lucrez. http://youtu.be/sI75zBP9Sak Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 welcome to the club! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 De azi am parasit categoria,frumoasa mea viroaga si-a gast un alt prieten,eu am trecut la naked Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriel chelaru Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Da ce-ati patit toti frate de nu va mai plac Viroagele? no, sa stapanesti sanatos noua achizitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Am gasit o ocazie de nerefuzat,altfel nu o dadeam, mai ales dupa ce am investit in ea atata, mi-o facusem sa o tin foarte mult timp. Am luat un kawasaki z750 la 6000 de km din 2009. Cu ocazia asta cei intersati pot gasi la mine un rezervor nou dar cred ca e de virago 750,un releu de incarcare, traversele cu comenzi,un ghidon, comanda de frana spate. Poza Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Am gasit o ocazie de nerefuzat,altfel nu o dadeam, mai ales dupa ce am investit in ea atata, mi-o facusem sa o tin foarte mult timp. Am luat un kawasaki z750 la 6000 de km din 2009. Cu ocazia asta cei intersati pot gasi la mine un rezervor nou dar cred ca e de virago 750,un releu de incarcare, traversele cu comenzi,un ghidon, comanda de frana spate. Poza Salut ! Baga o poza cu rezervoru' daca ai la indemana ! Numa' bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Da, de 535 clar nu e. Daca e de 750 sau 1100 si poti sa-i faci o poza si de sus, s-ar putea sa ma intereseze pe mine ... Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabic 72 Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate