MEX Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Salut! De unde pot sa cumpar o cheie speciala pentru piulitele acelea care sunt pentru suruburile cu care se prinde motorul de cadru. Sunt piulitele acelea rotunde cu 4 santuri in ele in forma de cruce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Salut! De unde pot sa cumpar o cheie speciala pentru piulitele acelea care sunt pentru suruburile cu care se prinde motorul de cadru. Sunt piulitele acelea rotunde cu 4 santuri in ele in forma de cruce. n-ar fi mai simplu sa iti faci una ??? un strung si o freza ar rezolva problema zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 n-ar fi mai simplu sa iti faci una ??? un strung si o freza ar rezolva problema zic eu o teava, un bomfaier si o pila ar fi si mai la indemana, nu? lasa frezele ca daca ai acces la ele, cu tine am alta treaba, o mica restaurare, ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 dupa ce lucrezi cu teava, incearca sa o sii calesti(cheia). o pui la foc pina e rosie si apoi o stingi in ulei sau apa. ce preferi. sc\z daca vb eu prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MEX Postat Iunie 20, 2008 Autor Share Postat Iunie 20, 2008 mersi pt raspunsuri, o sa imi fac atunci eu una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 dupa ce lucrezi cu teava, incearca sa o sii calesti(cheia). o pui la foc pina e rosie si apoi o stingi in ulei sau apa. ce preferi. sc\z daca vb eu prostii. ar trebui un autogen sa poti face o calire calumea cu flacara de la aragaz, de exemplu, nu prea stiu daca vei reusi sa faci mare branza...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 (editat) Tevile obisnuite sant facute din fier mort. Nu se calesc in nici un fel,nici la flacara ap de sudura. Daca nu gasesti ceva original, o poti face cu un flex, modificand un cap de cheie tubulara potrivit ca dimensiune. incearca sa nu incalzesti prea tare cheia ca se decaleste si o strici. Editat Iunie 21, 2008 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Tevile obisnuite sant facute din fier mort. Nu se calesc in nici un fel,nici la flacara ap de sudura. Daca nu gasesti ceva original, o poti face cu un flex, modificand un cap de cheie tubulara potrivit ca dimensiune. incearca sa nu incalzesti prea tare cheia ca se decaleste si o strici. de ce crezi ca nu se calesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate