M I G Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 (editat) Harta 1 - Sibiu privire generală Harta 2 - Bifurcația de la Hotelul continental Harta 3 - Locație Camping Dumbrava P.S.: Daca doriți o hartă mai complexă - www.sibiu.ro -> hartă oraÂş Editat Iulie 20, 2005 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Până la hartă..... dacă vi dinspre Vâlceala la al patrulea semafor (înainte de hotel Continental) faci la stânga Âşi o ți tot înainte pâna la camping pe Calea Dumbrăvii 206682[/snapback] o.k....acum am aflat drumul...cel putin de pe traseul meu... dar totusi...cine cinta,cind cinta,cum cinta,e sau nu defilare,sint sau nu concursuri,sint sau nu fete goale seara...si mai ales,e sau nu e bike-wash??sa stiu daca mi-o spal sau nu inainte de drum ... e prea profund daca imi pun intrebarile astea?? toate cele bune, stef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Până la hartă..... dacă vi dinspre Vâlceala la al patrulea semafor (înainte de hotel Continental) faci la stânga Âşi o ți tot înainte pâna la camping pe Calea Dumbrăvii 206682[/snapback] Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 E clar ca nu va iert VIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 (editat) o.k....acum am aflat drumul...cel putin de pe traseul meu...dar totusi...cine cinta,cind cinta,cum cinta,e sau nu defilare,sint sau nu concursuri,sint sau nu fete goale seara...si mai ales,e sau nu e bike-wash??sa stiu daca mi-o spal sau nu inainte de drum ... e prea profund daca imi pun intrebarile astea?? toate cele bune, stef 206905[/snapback] După cum am spus mai înainte am să revin cu un program Defilare (paradă) nu va fi, vor cânta formații româneÂşti Âşi străine vor fi ceva concursuri Âşi bineînțeles fete goale Editat Iulie 21, 2005 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 ma scuzati ca va intrerup dar am o intrebare din arad pleaca cineva???????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 haid eti ca se apropie ziua su nu am cu cine merge iar singur nu prea are farmec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 io vin! Ne cunoastem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 CAVALERR raspunde PREZENTTTT ,nu ratez Sibiul (m-ai ales ca tocmai mi-am reparat GSX). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 eu te stiu LEVIKE de la pecica dar impreuna nu cred ca putem merge AFRICA--ETZ TU CE ZICI MERGE AFRICANUL ASA INCET EU NU AS CREDE (apropo is fratele lui csabi BMW NEGRU) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) eu te stiu LEVIKE de la pecica dar impreuna nu cred ca putem merge AFRICA--ETZ TU CE ZICI MERGE AFRICANUL ASA INCET EU NU AS CREDE (apropo is fratele lui csabi BMW NEGRU) 207693[/snapback] Din Timisoara o sa plecam o trupa vineri dimineatza si e foarte probabil sa venim prin Arad... daca vrei, potzi sa vii cu noi... Cre'ca Africa tau o sa poata sa mearga lejer cu viteza cu care va merge shi al meu... DDC Later edit: hopa... acuma observ.. Levike ii ala cu Africa, nu tilla... oricum, tilla tilla, daca MZ-u' tau poate sa mearga constant 100-110, hai cu noi... DDC din nou.... Editat Iulie 22, 2005 de ddcristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 sa ratez o pe cinste? no way!! Clar VIN!!! si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 O sa fie si cativa fagaraseni.........daca o sa opriti in Fg sau chisr nu o sa gasiti locatia,o sa fie cineva sa va indrume.....e imposibil sa nu se gaseasca. Craks si MotoGuzzi-ul lui o sa fie si el la Sb......))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Vine Si clujul! Adica vreo 25-30 de motoare, eu sper sa-mi strang bani, si vin cu Berchezu Jr, si SEnior, ei cu nipre, si mai vine Feri cu Jonda(Jawa cu motor de hondacb 400), mai vin si astia di n Turda probabil, Judetul Cluj isi face prezenta, saper sa fie fain! o sa fie ca acasa, o sa fim multi de peste tot, ca e in mijlocul tarii, si aproape de toti. ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Io ma duc la Sibiu dar sunt din mures Intrarea cam pe la 200.000 de mii, daca ai cort e bine daca nu fa bine si rezerva o casuta. Din bucuresti stiu sigur ca o sa vin Dan profu' da nu stiu cu ce vine. Daca vrei iti dau un nr de tel poate mereti impreuna.!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 mai, care trece prin fagaras neaparat sa opriti sa ma luati si pe mine:)......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 Io ma duc la Sibiu dar sunt din muresIntrarea cam pe la 200.000 de mii, daca ai cort e bine daca nu fa bine si rezerva o casuta. Din bucuresti stiu sigur ca o sa vin Dan profu' da nu stiu cu ce vine. Daca vrei iti dau un nr de tel poate mereti impreuna.!? 207921[/snapback] Intrarea va fi 150.000 lei (15 RON) Âşi veți primi gratis,ca de obicei, o emblemă brodată Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) ... Editat Iulie 22, 2005 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M I G Postat Iulie 22, 2005 Share Postat Iulie 22, 2005 (editat) ... Editat Iulie 22, 2005 de M I G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 Ghost, eu sper sa trec cu inca 2 amici din codlea, dar nu avem viteza de croaziera demna de sportive....daca vrei sa mergi la plimbare,anunta si te sunam cu placere. viteza redusa e datorita unui Minsk si a roshcatei mele care nu prea sare de 80.Merge 100, dar tre sa fiu nebun sa o tin la 100 atata drum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 e cea mai faina intalnire sa ne vedem cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iulie 24, 2005 Share Postat Iulie 24, 2005 Sper sa tina vremea cu noi. Apropo stie careva cum e drumu tg mures -sibiu ca pana la ghiorgheni mi-am rupt spatele pe raia de r6 si daca-i tot asa parca parca m-as duce totusi pe suzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Daca vrea cineva sa mearga la Sibiu am loc in masina.NUMAI LA DUS.Raman la RedBull. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Ghost, eu sper sa trec cu inca 2 amici din codlea, dar nu avem viteza de croaziera demna de sportive....daca vrei sa mergi la plimbare,anunta si te sunam cu placere. viteza redusa e datorita unui Minsk si a roshcatei mele care nu prea sare de 80.Merge 100, dar tre sa fiu nebun sa o tin la 100 atata drum.... 208191[/snapback] salut,.........vezi ca vine si unchiul din brasov...................va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 Daca vrea cineva sa mearga la Sibiu am loc in masina.NUMAI LA DUS.Raman la RedBull. 208866[/snapback] Tu cand pleci spre Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate