vane Postat Septembrie 24, 2009 Share Postat Septembrie 24, 2009 Nu-s fete ! Fetele pe topicul GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 25, 2009 Share Postat Septembrie 25, 2009 Nu-s fete ! Fetele pe topicul GS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bishop the butcher Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 PAC-PAC, maine vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 (editat) Esti degeaba daca nu te prezinti cu o pancarta de gat. Aceasta trebuie sa contina: bishop the butcher Bishop Da' Butcher - 072x.4xx.x66 / 07x5x4xx.620; stoicabogdanXXXX@yahoo.com nota: te las sa ghicesti ce e cu X-urile ... Editat Septembrie 30, 2009 de Zircon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Azi hop si eu :-) O sa vin si cu jeaca incalzita si cu manusile pentru cine vrea sa le vada 'la lucru'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 "Indestulatoare" intrunirea din seara asta! Micii buni, berea rece, preturi decente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 (editat) "Indestulatoare" intrunirea din seara asta! Micii buni, berea rece, preturi decente Ce rau o ducem .................cica e criza Editat Octombrie 1, 2009 de SDS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Ce rau o ducem .................cica e criza Di vis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Di vis. "Di vis" daca n-ar fi venit aia cu scuterele sa strice tot farmecul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 3, 2009 Share Postat Octombrie 3, 2009 "Di vis" daca n-ar fi venit aia cu scuterele sa strice tot farmecul "Di vis" daca ar fi avut aia la caciuma o pastrama de oaie. Salivam si eu si Ripperul la asa ceva. Asa ca, la intrunirea de joia viitoare veniti cu locatii unde putem manca o pastrama calumea, eventual si o iesire din Bucuresti, nu ma deranjeaza. Sper doar sa nu fiu prins cu munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Azi nu ajung. Trebuie sa umblu dupe niste materiale de constructii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Nici eu, am mult de munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 lasa ca am fost noi si ne-am si distrat pana la un moment dat cand au disparut toti fara mine si s-au dus sa manance iar micii aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 9, 2009 Share Postat Octombrie 9, 2009 lasa ca am fost noi si ne-am si distrat pana la un moment dat cand au disparut toti fara mine si s-au dus sa manance iar micii aia Ce oameni rai. Sa va fie rusine, o fata vine la noi la fz-risti, si voi o lasati semn la academie. Nu e frumos deloc. Cum nu vin nici eu nici Claudiu faceti numai prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Lasa ma ca am avut eu grija s-o invit la o plimbare (suc) cu scuteristii ... dar m-a refuzat (ca era ocupata cu altcineva ...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 Lasa ma ca am avut eu grija s-o invit la o plimbare (suc) cu scuteristii ... dar m-a refuzat (ca era ocupata cu altcineva ...) Pai normal ma, tu chiar te asteptai ca o blonda cu R6 sa accepte invitatia unuia cu un GS la plimbare??? Tre' sa ai cel putin R1 =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 BAI FRATILOR CE DREACU EU MIS ORB???? PAI EU ACUM VAD CA E O MARE FAMILIE ACI DE FZR ISTI?EU AM UN FAZER DIN 2002 DE APROAPE 3 ANI SI MA GANDEAM CA NU AM CU CINE STA DE VORBA PE ACI!AM CITIT ACI DE VOI SI MA EXTRAORDINAR DE BUCUR CA IATA COLCAIE DE POSESORI DE FAZERE!TINETI O TOT ASA SI SPER SA MA POT VEDEA O DATA CU VOI!SI TINETI MINTE......VIATA FARA FAZER E PUSTIU!!!!!!SA DEA DRACU DACA NU E CEL MAI TARE MOTOR PE CARE IL STIU ASFALT USACT SI DACA AM NEVOIE DE SFATURI SPER SA MA AJUTATI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 (editat) Bine ai venit! De obicei, pe topicul asta, ne anuntam prezenta cei din Bucuresti. In linkul de mai jos e topicul celor cu FZS / FZ6 /index.php?...&start=1200 Am tot incercat sa punem la cale o intalnire nationala de fazeristi, dar se pare ca nu s-a concretizat anul asta din mai multe motive. Probabil ca o sa o facem la anu' daca o sa fie ceva oameni interesati. Editat Octombrie 10, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazeru Postat Octombrie 10, 2009 Share Postat Octombrie 10, 2009 AM MAI BAZAIT SI EU PRIN BUCURESTI CANDA AJUNG AS VREA SA NE VEDEM .....DACA O SA AM DRUM VA ANUNT DAR ORICUM BAGATI MARE SI NU VA LASATI!FORTZA FIE CU VOI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) Ia ziceti flacai... care-i treaba? Ce facem diseara? Editat Octombrie 15, 2009 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoREA Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Ia ziceti flacai... care-i treaba? Ce facem diseara? ne vedem, ne vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 (editat) Nu cred ca ies si azi din casa. Am inghetat destul aseara. Plus ca nu vreau sa va stricati seara ca ma vedeti pe mine. Editat Octombrie 15, 2009 de alex ripper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Eu la 7 tre' sa ma vad cu cineva la Obor. Daca vin la intalnire, nu stau mult. N-ati vrea voi sa ne mutam intr-un loc cu caldura, cu bere... la Ursu, de exemplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Asa cum fac transalpistii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 15, 2009 Share Postat Octombrie 15, 2009 Asa cum fac transalpistii? Lasa ma, ca noi oricum suntem putini, putem sa ne adunam si la... cineva acasa! Unde ziceai ca stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate